AfterDawn: IT-alan uutiset

Spofity ja Facebook tiivistivät yhteistyötä

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 23.9.2011 15:48 Kommentteja (3)

Spofity ja Facebook tiivistivät yhteistyötä Facebook ja Spotify ovat viimeinkin julkaisseet pitkään huhutun yhteisprojektinsa. Uuden yhteistyön myötä Facebook ilmoittaa, mitä kaverit kuuntelevat ja kavereiden kuuntelemia kappaleita voi kuunnella Facebookista käsin aiempaa näppärämmin.
Facebookin uudet musiikkiominaisuudet eivät rajoitu pelkästään Euroopassa suosittuun Spotifyyn. Jos kaveri kuuntelee kappaleen muussa yhteistyöpalvelussa (Rdio, Mog ja Iheartradio yms), Play-nappula käynnistää halutun kappaleen Spotifyssa, jos kyseinen kappale vain valikoimista löytyy.

Tiukempi integraatio sosiaaliseen mediaan tarkoittaa väistämättä myös käyttäjän tottumuksista kerätyn tiedon määrän kasvua. Facebook tallentaa musiikinkuuntelua koskevia tottumuksia ja suosittelee sen perusteella uusia mahdollisesti kiinnostavia yhtyeitä. Lisäksi Facebook tarjoaa tietoa Spotifyn suosituimmista artisteista.

Jos sosiaalisessa mediassa ei halua jakaa kaikkea musiikinkulutustaan, Spotifyn käyttöä voi halutessaan jatkaa myös vanhaan tapaan pitämällä käyttäjätilit erillisenä. Lisäksi Spotify tarjoaa mahdollisuuden kontrolloida Facebookissa jaettavan tiedon määrää.

Kaikki Spotifyn musiikkiin liittyvät ominaisuudet löytyvät vasemmassa laidassa olevasta Music-valikosta.

Tägit: Spotify Facebook
Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

124.9.2011 21:17

Tämä on ihan loistavaa! Spotify on niin hyvä ohjelma kyl, Facebookiakin kun käyttää viel :)


3DMark05: 27858, 06: 21477, Vantage: 18882 | Intel core i7 860 3.22GHz | G.Skill 8Gb 1600MHz | Nvidia GeForce GTX 295 | Asus P7P55D Deluxe | LC Power 850W | 2TB Seagate, LaCie | Logitech G19 | Roccat Kone [+] | Roccat Kave 5.1 Headset | BenQ 24"+ LG 19" | Thermaltake Soprano Dx | JVC-RX-5060 @5.1 | Boston Acoustics 12", Pioneer, Philips |

225.9.2011 10:27

Vaikuttaa kieltämättä mielenkiintoiselta. Pitääkö vähän sellolle tänään.

Ainoa harmittelun kohde Spotifyn kohdalla on, että mobiili clientit on niin eri tasoisia eri alustoilla. Sitä toivoisi samanlaista kokemusta liitosta riippumatta kun se nyt kuitenkin on mahdollista toteuttaa.

325.9.2011 10:28

Jep jep... Ipadin oikoluku iski jälkeen. Piti siis sanoa, että "pitääpä vähän demoilla tänään".


-Make-

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa Samsung nostaa Galaxy S9:n hintaa – Näin paljon se maksaa (23.2.2018 15:09)
Sunnuntaina esiteltävästä Samsungin Galaxy S9:stä tiedetään jo lähes kaikki tietämisen arvoinen. Muotoilu, tekniikka ja myynnin aloituspäivä ovat olleet jo hyvän tovin tiedossa. Sen sijaan puhelimen ....
5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan 5G-läppärit rynnivät markkinoille aiemmin kuin luulitkaan (23.2.2018 14:46)
Nokia kokeili aikoinaan millaista kysyntää matkapuhelinverkkoon kytkeytyvällä kannettavalla tietokoneella on. Markkinat eivät reagoineet 3G-yhteydellä varustettuun kannettavaan erityisen hyvin, ....
SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat SIM-kortit halutaan hävittää kokonaan – iSIMit tulevat (23.2.2018 14:36)
Älypuhelimet ovat tiiviisti pakattuja tietokoneita, joissa uusien ominaisuuksien tai suorituskyvyn lisääminen tarkoittaa lähes aina pinta-alan tarvetta muodossa tai toisessa. Tämän takia älypuhelinvalmistajat ....
1 kommentti
WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen WhatsAppin jättänyt perustaja sijoitti kymmeniä miljoonia kilpailevaan viestisovellukseen (22.2.2018 22:20)
WhatsApp on maailman suosituin viestisovellus, jonka käyttäjämäärissä lähelle pääsee vain toinen yli miljardin käyttäjän viestin, Facebook Messenger. Molemmat omistaa tietysti Facebook, joka ....
Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella Bloomberg: Apple uudistaa AirPods-kuulokkeita parilla tärkeällä ominaisuudella (22.2.2018 21:15)
Applen viime vuoden iPhone-julkaisut toivat merkittäviä uudistuksia yhtiön älypuhelinlinjastoon. Monille iPhone X:n näyttö ja käyttöliittymäuudistukset olivat merkittävin uudistus vuosikausiin, ....
1 kommentti

Uutisarkisto