AfterDawn: IT-alan uutiset

Chrome päivittyi versioon 14

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 20.9.2011 18:04 Kommentteja (2)

Chrome päivittyi versioon 14 Googlen Chrome on eilisen mittaan päivittynyt uuteen kokonaiseen versionumeroonsa. Chrome päivittää itsensä automaattisesti ja selaimensa uudelleenkäynnistystä harrastavat ovat saaneet uuden version jo käyttöönsä.
Vaikka versionumerolaskuri pyörähti taas kokonaisen numeron, nykytapojen mukaisesti uusi julkaisu ei tuo erityisen mittavia muutoksia. Googlen mukaan versio 14 lisää lähinnä kaksi uutta ominaisuutta ja korjaa läjän aiemmissa versioissa havaittuja ongelmia.

  • Uusi Web Audio API tuo web-sovelluksille mahdollisuuden hyödyntää monimutkaisempia ääni-efektejä, kuten esimerkiksi tilaäänen simulointia.
  • Native Client on Googlen oma avoimeen lähdekoodiin perustuva tekniikka, jonka avulla Chrome kykenee suorittamaan natiivisti C- ja C++-kodia selaimen sisällä. Tällä hetkellä Native Client -sovelluksia voi ladata vain Googlen omasta Chrome Web Store -palvelusta.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

120.9.2011 22:24

Versio 15. sisältää varmaan sitten päivitetyn Flashin ja pari bugikorjausta. Chrome voisi hidastaa päivityssykliä, kun uudet versiot eivät sisällä enää mitään uutta...

221.9.2011 22:56

Meille tämä tuli tarpeeseen, lapsilla käytössä Chrome 12 toimi hyvin mutta 13 versiossa ei enää flash pelit ottaneet vastaan syötteitä näppäimistöltä ja nyt 14 taas toimii.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto