AfterDawn: IT-alan uutiset

DigiMaailma: Älypuhelin - nykyajan linkkuveitsi

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 8.9.2011 13:27 Kommentteja (1)

DigiMaailma: Älypuhelin - nykyajan linkkuveitsi AfterDawnin ja Forum 24 -kaupunkilehden yhteistyössä luoman DigiMaailma-jukaisun ensimmäinen numero on ilmestynyt. DigiMaailmassa käsiteltävät aihepiirit liittyvät arjen tietotekniikkaan ja kuukausittain ilmestyvän julkaisun kussakin numerossa käsitellään tiettyä tarkasti rajattua teemaa.
Esikoisjulkaisussa syvennytään käytännönläheisellä otteella älypuhelinten maailmaan. Kerromme mitä ne nyt kovasti pinnalla olevat älypuhelimet oikein ovat ja mitä kaikkea niillä voi tehdä. Asiaa lähestytään isomman artikkelin, uutisten ja kysymys- ja vastauspalstan kautta.

Oulun seudulla asuvat voivat lukea juttujamme paperisessa muodossa Forum 24:n kautta, mutta sisältö tulee kaikkien saataville myös AfterDawnin omaan DigiMaailma-osioon. AfterDawnin puolella juttuja käsitellään hieman laajemmin, joten Forum24:n lukijoidenkin kannattaa tutustua sivuiltamme löytyvään sisältöön. Osiomme toimii samalla tietynlaisena arkistona, jossa kaikki julkaistut numerot on koottu yhteen paikkaan.

Historian toisessa DigiMaailmassa pureudutaan aina ajankohtaiseen aiheeseen eli laajakaistoihin.

Tägit: AfterDawn
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.9.2011 19:22

Vaikutti hyvälle tuo juttu. Yritin lukea sen kuitenkin sellaisen henkilön silmin, joka ei teknologiasta paljoa ymmärrä ja tulin siihen tulokseen että asiat olisi voinut ehkä selvittää hieman tarkemmin perustasolta lähtien.


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto