AfterDawnin toimittamaa sisältöä myös Forum24-kaupunkilehteen

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 2.9.2011 16:24 Kommentteja (15)

AfterDawnin toimittamaa sisältöä myös Forum24-kaupunkilehteen AfterDawn ja oululainen kaupunkilehti Forum24 aloittavat ensi viikolla yhteistyön. Yhteistyö tuo Forum24 -lehteen AfterDawnin toimittaman teknologiaan keskittyvän DigiMaailma -osion.
Ensimmäisen kerran DigiMaailma-osio ilmestyy Forum24:ssä ensi viikon torstaina (8.9.2011) ja osiota tullaan julkaisemaan kerran kuukaudessa. Ensimmäisen DigiMaailma-osion teemaksi on valittu älypuhelimet. DigiMaailma-osioon liittyvät jutut julkaistaan myös AfterDawnin verkkosivuilla.

Forum24 on Oulun alueen johtava kaupunkilehti, jota jaellaan Oulussa ja ympäristökunnissa. Lehden levikki on n. 94'000 kappaletta.

Lehdistötiedote

Edellinen Seuraava  

15 kommenttia

12.9.2011 17:39

Hienoa! Sääli vain etten asu Oulussa. Miksette aloita itse vaikka kuukausittaisin ilmestyvää aikakauslehteä tai voisihan se lehti ilmestyä esim. vain kolmen kuukauden väleinkin. Tällä olisi sellaiselle mikrohitin kilpailijalle yksi tilaaja.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.9.2011 @ 17:40

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

22.9.2011 18:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:
Hienoa! Sääli vain etten asu Oulussa.
Ei huolta, digipaperiversio tulee F24:n sivuille (ilmaiseksi) ja samat jutut tullaan julkaisemaan myös AfterDawnissa. Toivottavasti tuo "aikakauslehtimäinen" kokonaisuus kiinnostaa - meillähän ei ole mitään hajua, haluaako jengi lukea meidän juttuja printtimuodossa vai ei :-)

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

32.9.2011 19:42

En tiedä onko paperinen versio tarpeellinen kun kaiken saa kuitenkin täältä netistä. Järjestäkää kysely niin saatte selville kannattaako oma tehdä lehti.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.9.2011 @ 19:46

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

42.9.2011 19:51

Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.

Mikrobitissä oli tällaisia palstoja ainakin muutama vuosi sitten. Niitä oli mukava lueskella ja jäi tilauksen päätyttyä kaipaamaan.

52.9.2011 20:06

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:
Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.
Kannatan ajatusta. Blogi/kolumni, missä ylläpitäjät saisivat kertoa omat näkymyksensä/ottaa kantaa. Jo nyt toki ajoittain näkee ylläpitäjiä ottamassa uutisiin kantaa kommenttiosiossa, mutta näkisin mielelläni enemmän :)

62.9.2011 20:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:
Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.
Kannatan ajatusta. Blogi/kolumni, missä ylläpitäjät saisivat kertoa omat näkymyksensä/ottaa kantaa. Jo nyt toki ajoittain näkee ylläpitäjiä ottamassa uutisiin kantaa kommenttiosiossa, mutta näkisin mielelläni enemmän :)
Nimenomaan!

72.9.2011 21:14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:
En tiedä onko paperinen versio tarpeellinen kun kaiken saa kuitenkin täältä netistä.
Joo, tässä onkin ideana se, että kaupunkilehden kautta saadaan kenties sellaista yleisöä, joka ei aktiivisesti seuraa tekniikkaa, mutta joka kuitenkin mielellään aiheesta lukisi. Toivottavasti siis saadaan sisältöä sellaisten silmiin, jotka eivät AfterDawnissa käy, kuin korkeintaan vastauksia etsimässä kysymyksiinsä tms.

82.9.2011 21:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jaska82:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:
Itse olen kaivannut ylläpidolta kolumni/blogi tyylistä palstaa, jossa käsiteltäisiin ajankohtaisia asioita vapaammalla kädellä persoonallisesti ja hieman huumorilla höystetynä.
Kannatan ajatusta. Blogi/kolumni, missä ylläpitäjät saisivat kertoa omat näkymyksensä/ottaa kantaa. Jo nyt toki ajoittain näkee ylläpitäjiä ottamassa uutisiin kantaa kommenttiosiossa, mutta näkisin mielelläni enemmän :)
Nimenomaan!
Itseasiassa olisi muuten hyvä.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

92.9.2011 22:00

Toi blogi idea kuulostaa myös meikäläisen korvaan oikein hyvältä idealt :)
Tottakai kunnon kommentointi ja keskustelu systeemit mukana, koska se on varma, että tommonen herättää paljon keskusteluja (olettaen, että mukana näkyy selvästi kirjoittajan oma mielipide, kuten blogissa pitääkin).

102.9.2011 22:47

Itseasiassa jokainen voi pitää oma blogia AD:ssa.
http://oma.afterdawn.com/

Tuoltahan löytyy varmaankin myös ylläpitäjien blogit jos on.


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

113.9.2011 00:07

Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).

123.9.2011 17:23

Ad senkun laajenee, nyt jo printtimuotoon. Onnea uudesta aluevaltauksesta.


las ballenas son el camino

134.9.2011 18:59

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).
Tuossa uutta,uutiset,ohjelmat, arviot, vastaukset tabien vieressä olisi tilaa ylläpidon blogi osiolle.

Haastavaahan tuo hiukan on keksiä esim joka perjantaille blogijuttu, mutta eiköhän maailmasta sen verran parannettavaa löydy. Ylläpitoakin taitaa olla kasassa sen verran, ettei vuoroperiaatteellakaan "nakki" iskisi kovin tiheään :)

144.9.2011 19:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).
Tuossa uutta,uutiset,ohjelmat, arviot, vastaukset tabien vieressä olisi tilaa ylläpidon blogi osiolle.

Haastavaahan tuo hiukan on keksiä esim joka perjantaille blogijuttu, mutta eiköhän maailmasta sen verran parannettavaa löydy. Ylläpitoakin taitaa olla kasassa sen verran, ettei vuoroperiaatteellakaan "nakki" iskisi kovin tiheään :)
Itse sanoisin, että blogille ei kannattaisi laittaa mitään aikarajaa, vaan kirjoituksia julkaistaisiin, kun siihen on syytä. (Esim. kommentointi alaa kohahduttavasta uutisesta, tuotejulkistuksesta yms.) Tai kun juttu sattuu vain valmistumaan.

154.9.2011 23:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Tuo kolumni-/blogiajatus ei ole huono. Jonkunverranhan noita on tehty, ihan uutisina, otsikoimalla ne "Mielipide:..." -tyyliin. Kenties tuo tapa olisi selkein -- tai sitten jotenkin tägätään ne mielipideartikkelit eri tavalla, mutta kuitenkin lisättäisiin ne uutisina niin näkyvyys olisi parempi (ja tietty kaikki kommentointiominaisuudet, jne toimisivat 1:1 kuten uutiskommenteissa).
Tuossa uutta,uutiset,ohjelmat, arviot, vastaukset tabien vieressä olisi tilaa ylläpidon blogi osiolle.

Haastavaahan tuo hiukan on keksiä esim joka perjantaille blogijuttu, mutta eiköhän maailmasta sen verran parannettavaa löydy. Ylläpitoakin taitaa olla kasassa sen verran, ettei vuoroperiaatteellakaan "nakki" iskisi kovin tiheään :)
Itse sanoisin, että blogille ei kannattaisi laittaa mitään aikarajaa, vaan kirjoituksia julkaistaisiin, kun siihen on syytä. (Esim. kommentointi alaa kohahduttavasta uutisesta, tuotejulkistuksesta yms.) Tai kun juttu sattuu vain valmistumaan.
Jep. Ei mitään paineita ja aikatauluja, vaan juttua silloin kun jotain tulee mieleen. Ei juttuja kannatta väkisin ruveta vääntämään.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Verkkokauppa.com Ale - lista parhaista tarjouksista Verkkokauppa.com Ale - lista parhaista tarjouksista (17.6.2019 19:00)
Verkkokauppa.comilla on nyt käynnissä isompia kampanja. Alennuksia löytyy tietokoneista, puhelimista, televisioista ja paljon muista tuotteista. Kampanja on voimassa 17.6. - 30.6. välisenä aikana. ....
Huawein perustaja ennustaa – Huawein liiketoiminnalta katoaa pohja kokonaan Huawein perustaja ennustaa – Huawein liiketoiminnalta katoaa pohja kokonaan (17.6.2019 18:10)
Huawein toimitusjohtaja ja perustaja Ren Zhengfein mukaan yhtiö on tähän mennessä aliarvioinut Yhdysvaltojen asettamien pakotteiden vaikutuksen liiketoimintaan. Zhengfein arvion mukaan Huawei ....
Apple siirtyy 5G-aikaan – Qualcommin modeemit kelpaavat jälleen ensi vuonna Apple siirtyy 5G-aikaan – Qualcommin modeemit kelpaavat jälleen ensi vuonna (17.6.2019 17:34)
Apple siirtyy ensi vuonna 5G-aikaan, kertoo analyytikko Ming-Chi Kuo. Qualcommin ja Samsungin toimittamat 5G-piirit löytyvät kaikkein kalleimmista malleista, joiden näyttöjen koot ovat 5,4 ja 6,7 tuumaa. ....
Jos GPS rikkoontuu, Yhdysvallat kärsii miljardin dollarin edestä tappioita joka päivä Jos GPS rikkoontuu, Yhdysvallat kärsii miljardin dollarin edestä tappioita joka päivä (17.6.2019 09:40)
Tutkimuslaitos RTI International on selvittänyt Yhdysvaltojen hallinnon alaisuuteen kuuluvan National Institutes of Standards and Technologyn (NIST) toimeksiannosta kuinka suuri taloudellinen ....
Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö Huawein älypuhelinmyynti romahtaa – Markkinoille syntyy jopa 60 miljoonan puhelimen tyhjiö (17.6.2019 05:40)
Yhdysvaltojen asettamat pakotteet Huaweita vastaan voivat kirpaista pahemman kerran. Bloombergin tietojen mukaan Huawei odottaa sen kansainvälisen älypuhelinmyynnin laskevan peräti 40–60 prosentilla ....

Uutisarkisto