AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsungin televisiot tukemaan YouTube 3D:tä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 1.9.2011 12:55

Samsungin televisiot tukemaan YouTube 3D:tä Samsung ilmoitti tänään IFA-messuilla Berliinissä, että se tuo YouTuben kolmiulotteisen sisällön televisioihinsa. 3D-paneelilla varustetut Samgungin Smart TV:t pääsevät tulevaisuudessa käsiksi 3D-sisältöön YouTube on TV -sovelluksen välityksellä.
YouTube on TV:n välityksellä on mahdollista katsoa kaikkia palvelun videoita, joihin lukeutuu tuhansia 3D-videoita. Yhtiöiden tavoitteena on tuoda 3D-sisältö loppukäyttäjille helppokäyttöisenä, ja uuden käyttöliittymän myötä YouTube on TV soveltuu entistä paremmin suurille ruuduille ja teräväpiirtotelevisioille. YouTuben 3D-videot on katsottavissa 720p-teräväpiirtona Samsungin Smart TV -televisioissa.

YouTube on TV sisältää mm. hakuominaisuuden, videoiden arvostelun, henkilökohtaisen profiilin ehdotuksineen sekä mahdollisuuden kirjautua palveluun. YouTube on TV saapuu Samsung Smart TV -laitteille ja Blu-ray-soittimille vuoden loppuun mennessä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto