AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsungin televisiot tukemaan YouTube 3D:tä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 1.9.2011 12:55

Samsungin televisiot tukemaan YouTube 3D:tä Samsung ilmoitti tänään IFA-messuilla Berliinissä, että se tuo YouTuben kolmiulotteisen sisällön televisioihinsa. 3D-paneelilla varustetut Samgungin Smart TV:t pääsevät tulevaisuudessa käsiksi 3D-sisältöön YouTube on TV -sovelluksen välityksellä.
YouTube on TV:n välityksellä on mahdollista katsoa kaikkia palvelun videoita, joihin lukeutuu tuhansia 3D-videoita. Yhtiöiden tavoitteena on tuoda 3D-sisältö loppukäyttäjille helppokäyttöisenä, ja uuden käyttöliittymän myötä YouTube on TV soveltuu entistä paremmin suurille ruuduille ja teräväpiirtotelevisioille. YouTuben 3D-videot on katsottavissa 720p-teräväpiirtona Samsungin Smart TV -televisioissa.

YouTube on TV sisältää mm. hakuominaisuuden, videoiden arvostelun, henkilökohtaisen profiilin ehdotuksineen sekä mahdollisuuden kirjautua palveluun. YouTube on TV saapuu Samsung Smart TV -laitteille ja Blu-ray-soittimille vuoden loppuun mennessä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto