AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple lopetti TV-ohjelmien vuokraamisen

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 29.8.2011 14:36 Kommentteja (1)

Apple lopetti TV-ohjelmien vuokraamisen Apple lopetti viime viikolla kaikessa hiljaisuudessa TV-ohjelmien vuokraamisen iTunes-verkkokaupassa. Ohjelmia voi edelleen ostaa iTunesin kautta.
Apple aloitti vuokraamisen yhdysvaltalaisille kuluttajille viime vuoden syksyllä uuden Apple TV:n julkaisun myötä. Jaksoja sai vuokrattua niiden TV-ensi-illan jälkeen kahdeksi vuorokaudeksi 0,99 dollarilla. Kuluttajia hinnoittelupolitiikka ei kuitenkaan kiinnostanut, sillä muutamalla lisädollarilla jakson sai ostettua itselleen.

Palvelu ei ollut myöskään kovin kilpailukykyinen, sillä Hulu ja Netflix tarjoavat sisältöä paremmilla ehdoilla. Esimerkiksi Netflixin 7,99 dollarin kuukausihinta oikeuttaa katsomaan niin paljon sisältöä kuin itse haluaa.


Edellinen Seuraava  

1 kommentti

130.8.2011 0:06

Mielestäni euro per jakso onkin liikaa, varsinkin kun kilpailijoilla hinnoittelu on enemmän kohdallaan. Toki tuo yhden jakson vuokraus olisi kätevä joissain tilanteissa, mutta en ihmettele ettei suurta suosiota kerännyt.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion (12.12.2018 17:17)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta. ....
Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan (12.12.2018 13:40)
Amazon aikoo avata Lontooseen Amazon Go -ruokakaupan, kertoo The Telegraph. Toteutuessaan se olisi ensimmäinen Amazon Go -kauppa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa liikkeitä on seitsemän kappaletta. ....
Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin (12.12.2018 12:49)
Amazon Web Services kertoi tänään Tukholmassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa pilvipalveluliiketoiminnan uuden alueen Ruotsissa. Uuden alueen myötä Amazon Web Services pystyy tarjoamaan ....
Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan (12.12.2018 10:23)
Bloomberg julkaisi tänä syksynä ison paljastusuutisen, jossa uutistoimisto väitti kiinalaisten vakoilevan teknologiayrityksiä Super Micronin kehittämiin palvelinemolevyihin piilotettujen vakoilupiirien ....
Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla (12.12.2018 09:49)
Päälle puettava teknologia on elänyt kultakautta viimeiset vuodet, mutta trendinä se ei ole mitenkään uusi. Puma yrittää tuoda vanhat hyvät ajat mieliin julkaisemalla uudelleen "maailman ensimmäiset ....

Uutisarkisto