AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple lopetti TV-ohjelmien vuokraamisen

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 29.8.2011 14:36 Kommentteja (1)

Apple lopetti TV-ohjelmien vuokraamisen Apple lopetti viime viikolla kaikessa hiljaisuudessa TV-ohjelmien vuokraamisen iTunes-verkkokaupassa. Ohjelmia voi edelleen ostaa iTunesin kautta.
Apple aloitti vuokraamisen yhdysvaltalaisille kuluttajille viime vuoden syksyllä uuden Apple TV:n julkaisun myötä. Jaksoja sai vuokrattua niiden TV-ensi-illan jälkeen kahdeksi vuorokaudeksi 0,99 dollarilla. Kuluttajia hinnoittelupolitiikka ei kuitenkaan kiinnostanut, sillä muutamalla lisädollarilla jakson sai ostettua itselleen.

Palvelu ei ollut myöskään kovin kilpailukykyinen, sillä Hulu ja Netflix tarjoavat sisältöä paremmilla ehdoilla. Esimerkiksi Netflixin 7,99 dollarin kuukausihinta oikeuttaa katsomaan niin paljon sisältöä kuin itse haluaa.


Edellinen Seuraava  

1 kommentti

130.8.2011 0:06

Mielestäni euro per jakso onkin liikaa, varsinkin kun kilpailijoilla hinnoittelu on enemmän kohdallaan. Toki tuo yhden jakson vuokraus olisi kätevä joissain tilanteissa, mutta en ihmettele ettei suurta suosiota kerännyt.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto