AfterDawn: IT-alan uutiset

Nebula ostaa Maxinetin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 30.5.2011 14:02

Nebula ostaa Maxinetin Suomalainen ICT-palveluyritys Nebula ostaa pääkaupunkiseudulla toimivan Maxisat Networksin omistaman Maxinetti-laajakaistaverkon. Maxinetti siirtyy osaksi Nebulan runkoverkkoa kesäkuussa.
Uutinen tulee varmasti iloisena yllätyksenä usealle Maxinetin nykyiselle asiakkaalle, sillä Nebula on luvannut nopeuttaa heidän ADSL-liittymiään. Kahden ja neljän megabitin liittymien omistajien yhteydet päivitetään kahdeksaan megabittiin ja kahdeksan megabitin liittymät vuorostaan 24 megan liittymiksi. Hintoihin ei Nebulan mukaan aiota kajota. Maxisat perustelee laajakaistaliiketoiminnan myymistä sillä, että yhtiö haluaa keskittyä jatkossa vain TV-palveluihin.

Nebula ja Maxisat kertoivat myös yritysten välisestä yhteistyöstä. Niiden on yhteistuumin tarkoitus tuoda markkinoille syksyn aikana teräväpiirtoteknologiaan pohjautuvia TV-palveluita. Tämän enempää aikataulusta tai palveluiden yksityiskohdista ei haluttu vielä kertoa.

Tägit: Nebula
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto