DNA:n ja Welhon palvelutarjonta yhtenäistyy

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 9.5.2011 16:16 Kommentteja (3)

DNA:n ja Welhon palvelutarjonta yhtenäistyy DNA osti viime kesänä kaapelioperaattori Welhon ja nyt yhtiöiden yhdistäminen alkaa näkyä myös asiakkaille. DNA:n tiedotteen mukaan tänään tulevat myyntiin uudet DNA Welho -tuotteet, joihin kuuluu sekä kaapeli-tv-tuotteet että kaapeliverkon kautta toimitettavat laajakaistat.
Uudistuksen myötä DNA Welho TV -palvelun kanavavalikoima laajenee ja asiakkaalla on entistä parempi mahdollisuus vaikuttaa kanavapaketin sisältöön. Nykyiset kaapeli-tv-asiakkaat voivat jatkaa toistaiseksi vanhojen tuotteiden tilaajina tai päivittää uusiin tuotteisiin.

Kaapeliverkon kautta kulkevat DNA Welho Laajakaista -liittymät tulevat tarjolle koko DNA:n kiinteän verkon alueilla. Liittymien nopeudet vaihtelevat aina 200 Mbps nopeudesta vähintään 10 megabittiin sekunnissa. Laajakaistaliittymienkin osalta vanhoilla asiakkailla on mahdollisuus joko jatkaa nykyisten palveluidensa käyttöä tai päivittää uusittuihin tuotteisiin.Yhtiöiden yhdistyminen vaikuttaa myös asiakaspalvelun toimintaan ja nykyisten Welho-asiakkaiden ongelmia hoidetaan tästä lähin DNA:n palveluiden kautta. Welhon vanhat numerot jatkavat toiminnassa toistaiseksi, mutta puhelut ohjataan kuitenkin DNA:n asiakaspalveluun. Welho-asiakkaat voivat hoitaa asioitaan myös DNA Kaupoissa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: DNA Welho
Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

19.5.2011 16:52

Ohjelmakorttiasiakkaille on iso määrä kanavia avoinna 18.5 asti.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 9.5.2011 @ 18:14

29.5.2011 17:02

DNA:n ohjelmakorttiasiakkaille on iso määrä kanavia avoinna 18.5 asti. :-)

39.5.2011 21:50

Ainakin netin laatu on laskenut huomattavasti tämän fusion myötä. Asiakaspalvelu sentää on nopeutunut kun, jouduin sinne jo tänään soittamaan.Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto