AfterDawn: IT-alan uutiset

PSN ei palaa linjoille tällä viikolla

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 7.5.2011 10:07 Kommentteja (15)

PSN ei palaa linjoille tällä viikolla Viime viikolla Sony kertoi palauttavansa PSN-verkkopalvelun linjoille tämän viikon aikana, mutta nähtävästi tähän tavoitteeseen ei nyt päästä, sillä Sonyn viimeisimmän tiedotteen mukaan uuden verkkojärjestelmän testaus on yhä kesken.
Tiedotteen perusteella Sony ei halua tuoda linjoille huonolla tietoturvalla varustettua verkkopalvelua, ja tällä viikolla esiin tulleiden uusien ongelmien takia testaamista on jatkettava edelleen. Sonyn oman väen lisäksi testauksessa on mukana myös yrityksen ulkopuolisia tietoturvahenkilöitä.

Tälläkään kertaa Sony ei kertonut mitään tarkkaa aikataulua PSN-verkkopalvelun avautumiselle, vaan yritys lupasi jälleen tiedottaa asioista tarkemmin lähitulevaisuudessa.

Sony pyytää viestissään myös anteeksi, mutta yli kaksi viikkoa kestänyt kuiva kausi on tuonut monissa pelaajissa esiin vihan ja raivon tunteet.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

15 kommenttia

17.5.2011 11:52

Toi olis heti pitäny pistää kuntoon! Noh parempi myöhään kun ei milloinkaan, mahtaakohan paljonkin muuttua kuluttajan päässä? Nyt varmasti tulee vakavasti otettava kilpailia liven rinnalle. Jos ovat saaneet todellakin kuntoon tuon tietoturvan.27.5.2011 11:54

Joo o.. Pitää toivoo, että parannukset on hyviä ja tietoturva on kondikses.
Tosin sais laittaa vauhtia toho touhuu..

37.5.2011 12:52

Ymmärrän kyllä että tietoturva pitää olla kunnossa kauppapaikoissa, mutta mikä ihme kestää saada normaali nettipelaaminen kuntoon?


Tietokone; Emo=Asus PRIME B450-PLUS, Prosessori=AMD Ryzen 7 2700X, Nayttis=Asus GTX 970 turbo, Muisti=16gb 3200Mhz DDR4, Kovalevytila=250gb SSD/15TB normaali.

47.5.2011 13:23

Eiköhän keskiverto pelaaja ole tottunut huomattavasti pidempiin "kuiviin kausiin", joten siinä mielessä Sonylla ei ole mikään kiire.

57.5.2011 15:57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti SeppoLok:
Eiköhän keskiverto pelaaja ole tottunut huomattavasti pidempiin "kuiviin kausiin", joten siinä mielessä Sonylla ei ole mikään kiire.

Jos on uuden pelin saanut niin yksi päiväkin odottelua on liikaa "keskiverto pelaajalle". Sony potkii taas kuluttajaa päähän.

Tietokone + Chord Hugo + Grado GS2000e = heaven

67.5.2011 16:30

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti SeppoLok:
Eiköhän keskiverto pelaaja ole tottunut huomattavasti pidempiin "kuiviin kausiin", joten siinä mielessä Sonylla ei ole mikään kiire.

Jos on uuden pelin saanut niin yksi päiväkin odottelua on liikaa "keskiverto pelaajalle". Sony potkii taas kuluttajaa päähän.
Taisi mennä ohi että heilahti... :D

77.5.2011 16:46

PS3 on, samoin kuin kilpailijan Xboxi, lähes pelkästään HC pelaajille suunnattu konsoli ja suurin osa peleistä on verkossa pelattavia. Kaikki suosituimmat pelit ovat suosittuja juurikin verkkopelaamisen ansiosta. Käyttäjillä ei ole kivaa.

Kannattaa myös muistaa, että loppupelissä tavalla tai toisella kuluttaja joutuu tämänkin "lystin" maksamaan. Olkoon se sitten lisädollareina/euroina seuraavassa pelikonsolissa tai palvelun muuttumisella maksulliseksi.

E: Onhan toki myös mahdollista, että Sony vierittää laskun esim. televisioihin tai muihin tuotteisiinsa.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.5.2011 @ 16:47

87.5.2011 21:54

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xbkrypt0n:
PS3 on, samoin kuin kilpailijan Xboxi, lähes pelkästään HC pelaajille suunnattu konsoli ja suurin osa peleistä on verkossa pelattavia. Kaikki suosituimmat pelit ovat suosittuja juurikin verkkopelaamisen ansiosta. Käyttäjillä ei ole kivaa.

Kannattaa myös muistaa, että loppupelissä tavalla tai toisella kuluttaja joutuu tämänkin "lystin" maksamaan. Olkoon se sitten lisädollareina/euroina seuraavassa pelikonsolissa tai palvelun muuttumisella maksulliseksi.

E: Onhan toki myös mahdollista, että Sony vierittää laskun esim. televisioihin tai muihin tuotteisiinsa.
Se, että hakkaa jotakin codia, ei tee hc-pelaajaa. Codi ny on kuitenkin kaikista kasuaalein räiskintä mitä on. Yhtä lailla wiilläkin voi olla hc-pelaajia, niinku pleikkarilla ja xboxilla. Kyllä niitä räiskintöjäkin voi pelata aika kasuaalisti. HC-pelaaja on lähinnä sellainen, joka on omistautunu täysin pelaamiselle, konsoliin katsomatta. Eli ei oo mikään fanboy. HC-pelaajat ny yleensä omistaakin kyl melkeen kaikki mahdolliset pelit ja vehkeet. Uusimpien lisäksi tietty myös vanhempiakin.

97.5.2011 22:40

Sony hei, nyt v*ttu oikeesti.

107.5.2011 23:34

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ranvier:
Se, että hakkaa jotakin codia, ei tee hc-pelaajaa. Codi ny on kuitenkin kaikista kasuaalein räiskintä mitä on. Yhtä lailla wiilläkin voi olla hc-pelaajia, niinku pleikkarilla ja xboxilla. Kyllä niitä räiskintöjäkin voi pelata aika kasuaalisti. HC-pelaaja on lähinnä sellainen, joka on omistautunu täysin pelaamiselle, konsoliin katsomatta. Eli ei oo mikään fanboy. HC-pelaajat ny yleensä omistaakin kyl melkeen kaikki mahdolliset pelit ja vehkeet. Uusimpien lisäksi tietty myös vanhempiakin.
Totta tietty tuokin.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.5.2011 @ 23:35

118.5.2011 00:33

Nettipelit kai vaatii kirjautumisen storeen, mutta Home pelin/ohjelman pystyy päivittämään jonka on tehnyt sony, joten hieman kummaa.

128.5.2011 17:16

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ranvier:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xbkrypt0n:
PS3 on, samoin kuin kilpailijan Xboxi, lähes pelkästään HC pelaajille suunnattu konsoli ja suurin osa peleistä on verkossa pelattavia. Kaikki suosituimmat pelit ovat suosittuja juurikin verkkopelaamisen ansiosta. Käyttäjillä ei ole kivaa.

Kannattaa myös muistaa, että loppupelissä tavalla tai toisella kuluttaja joutuu tämänkin "lystin" maksamaan. Olkoon se sitten lisädollareina/euroina seuraavassa pelikonsolissa tai palvelun muuttumisella maksulliseksi.

E: Onhan toki myös mahdollista, että Sony vierittää laskun esim. televisioihin tai muihin tuotteisiinsa.
Se, että hakkaa jotakin codia, ei tee hc-pelaajaa. Codi ny on kuitenkin kaikista kasuaalein räiskintä mitä on. Yhtä lailla wiilläkin voi olla hc-pelaajia, niinku pleikkarilla ja xboxilla. Kyllä niitä räiskintöjäkin voi pelata aika kasuaalisti. HC-pelaaja on lähinnä sellainen, joka on omistautunu täysin pelaamiselle, konsoliin katsomatta. Eli ei oo mikään fanboy. HC-pelaajat ny yleensä omistaakin kyl melkeen kaikki mahdolliset pelit ja vehkeet. Uusimpien lisäksi tietty myös vanhempiakin.


Katsoisin itseni hc pelaajaksi ja ei kyllä hirveämmin kyseisestä syytä paljon haittaa vaikka psn on kiinni, koska on niitä offline pelejäkin helposti yli 50% nykyisistä peleistä että on niissäkin pelattavaa. ja 2 ilmaista peliä odotellessa sonyltä niin kuin lupasivat.138.5.2011 23:49

Onneksi on tietokone, jolla voi pelata jotain pelejä sillä aikaa kun PS3 verkkoa huolletaan. Ei itse asiassa ketuta yhtään, koska en pelaa muilla konsoleilla kun PC:llä enään niin kauheesti. Onhan se tietty kiva jos innostuu taas pelaamaan ja on käyttämätön PS3 lahjakortti, joka sisältää PS+ jäsenyyden yli 30pväksi tai jotain muuta vastaavaa.

Tietoturva ei ole aina täysin aukoton, nyt pääsi vaan piru helvetistä karkuun. Anonymous on lähes sama kun al-Gaeda; porukka ei lopu kesken.

149.5.2011 10:02

@Zohran. paitti et tätä ei anonyymit tehnyt, vaan asiaansa omistautuneet krakkerit. Eli otappa ne fatktat eka kuntoo ennen kun alat syyttävää sormea osoittaan sokkona.

Paska juttu että PNS ei vieläkään ole ylhäällä, onneks liiemmin viimeaikoina PS3:lla tosin tahkonnu. PuuCeellä kun verkko toimii :)

159.5.2011 15:51

Sony lupasi ilmaisen plus-jäsnyyden kuukaudeksi ja kaksi peliä, toimivatkohan pelit enään kun jäsenyys menee umpeen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto