AfterDawn: IT-alan uutiset

Chrome menee viimein yhteentoista asti

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 27.4.2011 21:54 Kommentteja (2)

Chrome menee viimein yhteentoista asti Googlen Chrome-selaimesta on saatu jälleen ulos uusi vakaa versio, ja nyt selaimen versionumero on hypännyt parempien vahvistimien tavoin yhteentoista asti.
11.0.696.57-versionumero kantava julkaisu tuo jälleen mukanaan tukuittain tietoturvakorjauksia. Tietoturva-aukoista kertoneille tahoille Google on jälleen pulittanut tuhansien dollareiden korvaukset, ja yhteensä korkean riskiluokituksen saaneita bugeja on korjattu 15 kappaletta.

Uusimman version eniten mainostettu uusi ominaisuus on HTML5-standardin mukainen puheentunnistus, jota voi käyttää esim. Googlen omassa käännöspalvelussa. Tällöin kuluttaja voi puhua haluamansa lauseen palveluun englanniksi, ja käännöspalvelu kääntää sitten lauseen halutulle kielelle. Kielikäännöksien lisäksi ominaisuutta voi käyttää myös sivustojen komentamiseen, kunhan sivustot ottavat kyseisen ominaisuuden käyttöönsä.

Chromen voi päivittää tuoreimpaan valitsemalla Tietoja Google Chromesta -valinnan selaimen työkaluvalikosta. Chromettomat voivat ladata viimeisimmän version esim. Googlen tai Download.fi-sivuston kautta.

Tägit: Google Chrome
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

128.4.2011 8:24
sdtagvrbsdt
Vahvistamaton

tämä on hyvä

228.4.2011 14:13

Chrome on tossa vuoden päivät ollut koko ajan elävää legendaa mun XP:ssä., jonka kanssa on tullut tapeltua jo niin kauan ettei muisti enää riitä.
Muutama kuukausi meni täysin pihalla harjoitellessa uuden ja fiksun selaimen kanssa, mutta nyt tuskin pirukaan saisi enää vaihtamaan selainta.
Version vaihtokin Chromen omasta valikosta sujui kuin tanssi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto