AfterDawn: IT-alan uutiset
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

PlayStation Network nurin, korjauksessa kestää vielä

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 21.4.2011 22:34 Kommentteja (11)

PlayStation Network nurin, korjauksessa kestää vielä Sonyn PlayStation Network -palvelu on ollut tietojen mukaan alhaalla jo viime yöstä lähtien. Sony on tiedottanut asiasta vain niukasti eikä yhtiö ole kertonut syytä katkokselle. Sonyn virallisen PlayStation EU -blogin mukaan ongelmien korjaaminen saattaa kuitenkin kestää "päivän tai pari".
Käyttäjät ovat raportoineet kirjautumisongelmista. PlayStation Store -kauppaan sisäänkirjautumisen kohdalla palvelun on raportoitu ilmoittavan "The server is currently down for maintenance". Konsolin tarjoama vikailmoitus kertoo informatiivisesti "The PlayStation 3 system encountered an issue".

Engadgetin mukaan aiempi viesti PlayStation Blogissa olisi viitannut kolmannen osapuolen mahdolliseen hyökkäykseen palvelua vastaan. Aiemmin tässä kuussa PSN-palvelua vastaan hyökännyt haktivistijoukkio Anonymous ei kuitenkaan ole ottanut kunniaa tilanteesta.
Anonymous ilmoitti aiemmin lopettavansa hyökkäykset, sillä hyökkäykset vaikuttivat Sonyn asiakkaiden toimintaan, mikä ei ryhmän mukaan ollut hyökkäysten tarkoituksena.

Sony päivittää tietoja korjauksesta yhtiön virallisen Twitter-tilin kautta sekä PlayStation EU -blogissa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

11 kommenttia

121.4.2011 23:14

Ja kyllä näkyikin kun ei päässyt sisään koko päivänä. Olisikohan hakkeri ollut jälleen asioimassa ja sekoittanut koko serverin matalaksi?

222.4.2011 00:37

..................

322.4.2011 10:33
Savuporo
Vahvistamaton

"Konsolin tarjoama vikailmoitus kertoo informatiivisesti "The PlayStation 3 system encountered an issue". "

Itsellä kylläkin sanoo aika informatiivisesti "An error occoured(801074)" tai jotain sinnepäin >:(

422.4.2011 13:27

ahem.. eikös tuo sonyn päämaja ollut japanissa..

526.4.2011 00:18

8002a203 Sinut on kirjattu ulos PlayStation-Networkista...

Kiva juttu...


YARR!

630.4.2011 09:52
tkauk
Vahvistamaton

millonhan toi alkaa toimimaan ärsyttää jo

76.5.2011 20:04

jaahas jos anonymit ei oo asialla, hakkereitten täytynee yrittää viedä asiakkaiden luottokorttien tietoja...

89.5.2011 16:07
eemeli111
Vahvistamaton

kohta mä suutun

912.5.2011 00:46

Saakelin anonymit oli kummiski asialla. hirtän vittu joka ikisen netti hakkerin nörtti homo paskan niiden pers karvoista kattotuulettimeen. Tarvii tulla häiritsee ihmisen normaali elämää. Kävin pelikaupast nyt hakees koneel pelei joita pelaskellut mut kuka nekin makso minää pyydän sen summan kyl takas. ja hirtän joka ikisen vaikka ois viaton.


All you need is your own computer

1010.6.2011 13:15
R1st0
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Yagami86:
Saakelin anonymit oli kummiski asialla. hirtän vittu joka ikisen netti hakkerin nörtti homo paskan niiden pers karvoista kattotuulettimeen. Tarvii tulla häiritsee ihmisen normaali elämää. Kävin pelikaupast nyt hakees koneel pelei joita pelaskellut mut kuka nekin makso minää pyydän sen summan kyl takas. ja hirtän joka ikisen vaikka ois viaton.
Ihan samaa mieltä vittu kun menee hermot. ostin psp go ja sit aattelin että jes pääsen lataa pelejä storesta mut vittuku se on vieläkin jumissa niitten saatanan hakkereitten takia. mä voin auttaa hirttämään ne.

1123.6.2011 19:01
Ninamiini
Vahvistamaton

Joo on todella hienoa saada kone ja todeta että mitä, huhtikuusta ollu toimimatta?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto