AfterDawn: IT-alan uutiset

SuomiTV:n lähetykset loppuvat kesän ajaksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 14.4.2011 17:59 Kommentteja (10)

SuomiTV:n lähetykset loppuvat kesän ajaksi SuomiTV on tänään ilmoittanut työntekijöilleen, että se aloittaa kaikkia kanavalla työskenteleviä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Kanavan lähetykset loppuvat kesällä kolmeksi kuukaudeksi. Asiasta uutisoi Yle.
SuomiTV aloitti toimintansa joulukuussa 2009. Kanavan liiketoiminta ei ole lähtenyt kovin ruusuisesti liikkeelle ja katsojaluvut ovat jääneet vain 0,7 prosenttiin. Heikon talouden vuoksi se on joutunut vähitellen karsimaan toimintojaan. Esimerkiksi viime marraskuussa mainostuloilla ja kanadalaisen pääomasijoittajan rahoilla toimiva kanava siirtyi suorista uutisista nauhoitettuihin lähetyksiin. SuomiTV on tänään ilmi tulleen tiedon mukaan päättänyt myydä hankkimiaan kuvauslaitteita ja siirtyä ostettuun ohjelmatuotantoon.

Lähetykset alkavat aikaisintaan elokuussa, mutta vasta yt-neuvottelut kertovat jatkuuko kanavan toiminta syksyllä. 20 työntekijää koskevat neuvottelut päättyvät kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Tilanne on SuomiTV:n kannalta varsin kinkkinen, sillä kanavan toimilupa raukeaa mikäli se aikoo toteuttaa kolmen kuukauden seisokin. Lain mukaan kanavan toimilupa raukeaa, mikäli lähetykset loppuvat 30 päiväksi.

Tägit: SuomiTV
Edellinen Seuraava  

10 kommenttia

114.4.2011 18:13

SO? Ylekin voisi lopettaa ja seurata esimerkkiä.

214.4.2011 18:14

Eipä ollut yllätys. Aika onnetonta on kanavan tarjonta ollut. Ei ihme, ettei niitä katsojiakaan ole.

314.4.2011 18:29

Kanava oli susi jo syntyessään. Ainoa ohjelma jota vähän tuli joskus seurailtua oli Kymppitonni. Muut aivan B-luokan ohjelmia. Ei nuo ohjelmat kiinnosta muita kuin SuomiTV:n johtajia, jos heitäkään. Tulee myös aivan liikaa uusintoja.

Toivottavasti kanavalta perutaan toimilupa, kun eihän tuollaisia ohjelmia kukaan edes katso.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14.4.2011 @ 18:29

Tietokone: Pöytäkone on pakettikone (Windows 7) ja kannettava on Acer Aspire 7520 (Windows Vista) | Kännykkä: Nokia C6-01 | Digiboksi: Topfield TF 5100PVRt | TV: Hitachi 32LD6600

414.4.2011 19:22

Kymppitonnihan on A-luokan viihdettä...

Ja kanavaa ei tullut kyllä paljoa katsottua. Juurikin "Kymppitonni palaa ruutuun, SuomiTV:llä"-tyyliset uutiset leimasivat kanavaa silmissäni. Pari hyvää dokumenttia sieltä tuli katsottua.

514.4.2011 20:28

on joo riittää väisästä ainakin ajatellen..

614.4.2011 22:10

Kanava näytti Pitkän Jussin majataloa. Aivan loistavaa matskua. Siinä taisikin olla ainoa ohjelma mitä tullut kanavalta katsottua.

715.4.2011 2:11

Eipä ole kyllä järkevää lähettää uutisia, varsinkaan nauhoitettuja, kun suurinpiirtein kaikilta muilta kanavilta tulee suorana ajantasaista tietoa.

Mutta en lähde mollaamaan, toivon että SuomiTV pysyy pystössä vaikkakin sillä että myy kuvauskalustoaan. Se ei ole minulta pois jos TVssä on kanavia joiden tarjonta ei enimmäkseen kiinnosta, voihan sitä toisinaan tärpätä eikä huonoja ohjelmia tarvitse kattoa.

Muistelisin että ainakin Suomen Fort Boyard on tullu SuomiTV:ltä, ja siinä on kyllä mainio kiinnitys omasta mielestäni, kuten myös ulkomaisetkin jaksot. Kymppitonnia myönnän myös katsoneeni useasti, kaverit on liian laiskoja pelaan aliasta.


Asus M4N78 PRO // AMD Phenom II X4 940 BE // Asus Radeon HD 4890 // Corsair 2+2GB DDR2 // Samsung Spinpoint 1TB // Antec Earthwatts 500W // Nexus Clodius Black // Samsung T240

Merrily, merrily, merrily, merrily, life is but a dream.

815.4.2011 8:53

Tämä kanavahan sensuroi osia lähettämistään ohjelmista. Kas kummaa, ettei menesty. Sensuurin tie on aina tuhon tie.

917.4.2011 18:11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti horgh:
Tämä kanavahan sensuroi osia lähettämistään ohjelmista. Kas kummaa, ettei menesty. Sensuurin tie on aina tuhon tie.
Ai! Itehän en ookka huamannu...............

Tili tuli, tili meni. Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta?

1021.4.2011 15:49

Parempi vain pistää pillit pussiin ihan vapaaehtoisesti, kun noin huonosti menee. Jos jotain uutisia pitää lähettää ja niitäkään ei edes saada suorana niin touhu on suorastaan naurettavaa kituuttamista. Mikään ole niin vanha kuin vanha uutinen (ja yhtä tyhjän kanssa). Kanavan tarjonta on ollut pääsäntöisesti ihan pelkkää roskaa, eikä se osittainen kukkahattu-sensurointi varmasti asiaa auttanut.

Omalta osaltani sen verran tuli katottua kun lähettivät joskus sen vanhan Robin Hoodin jota vain kakara-aikojen-nostalgia-syistä tuli katsottua, ja jotain parin dokkarin lisäksi muuten ja jälkeen kanavalle ei ole tullut eksyttyä vahingossakaan.
Joutaa oikeasti pois ja konkkaan - uutta ei-kukkahattu-yrittäjää kehiin, paremmalla konseptilla (tarpeeksi isolla budjetilla sitten). Tai senkun antavat vaan suoraan kanavapaikan jollekin nykyisistä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tämä fontti saa esseesi näyttämään pidemmältä Tämä fontti saa esseesi näyttämään pidemmältä (19.9.2018 12:57)
Monille opiskelijoille on varmasti tuttu tilanne, kun raportin tai esseen vähimmäispituus ilmoitetaan sivuina ja sanottava alkaa uhkaavasti loppua kesken. Usein ratkaisua etsitään marginaaleista, ....
Sony yllätti – Julkaisee alkuperäisestä PlayStationista mini-version! Sony yllätti – Julkaisee alkuperäisestä PlayStationista mini-version! (19.9.2018 11:54)
Nintendo on tarttunut kiitettävällä tavalla kiinni nykyisestä minikonsolitrendistä ja julkaissut uusia versioita sen legendaarisista konsoleista. Mukana tulee joukko klassikkopelejä, joita hakattiin ....
WhatsApp kehittää uutta toimintoa – Pidentää akkukestoa WhatsApp kehittää uutta toimintoa – Pidentää akkukestoa (19.9.2018 11:43)
Iltamyöhäsellä sängyssä WhatsAppia hakkaaville on luvassa hyviä uutisia, sillä pikaviestisovellukseen on tulossa tumma Dark Mode -teema. Aktivoinnin jälkeen WhatsAppin värimaailma muuttuu vaaleasta ....
YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa (19.9.2018 08:16)
YouTube lähti pelivideoihin mukaan hieman myöhässä, minkä takia Twitch on päässyt kasvamaan nykyiseen kokoluokkaansa videopalveluna. YouTube on yrittänyt kampittaa Twitchiä omalla YouTube Gaming ....
Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality (19.9.2018 08:02)
Jos tykkäät käyttää Firefoxia tietokoneella ja puhelimessa, niin enää ei ole syytä olla käyttämättä sitä myös virtuaalilaseilla. Mozilla on nimittäin julkaissut Firefox Reality -nimisen verkkoselaimen, ....

Uutisarkisto