AfterDawn: IT-alan uutiset

Nvidia julkaisi tekniikkaa 3D-videon suoratoistoon nettisivuilla

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 12.4.2011 17:48

Nvidia julkaisi tekniikkaa 3D-videon suoratoistoon nettisivuilla 3D-sisällön vääjäämätön eteneminen jatkuu, kun Nvidia tuo yhtiön 3D Vision -tekniikan nettisivuille. Nvidia on julkaissut web-kehittäjille tarkoitetun sovelluksen, jonka avulla nettisivuille voidaan helposti liittää 3D-videokuvaa katseltavaksi Nvidian 3D Vision -tekniikkaa tukevilla laitteilla.
3D-soitin perustuu Microsoftin Silverlight-tekniikkaan ja se tukee aktiivisilla sulkimilla varustettuja katselulaseja. Tekniikka on samaa, jota Nvidia on käyttänyt jo pidempään omalla 3DVisionLive-sivustollaan, mutta nyt videosoittimen lähdekoodi on kaikkien saatavilla.

Videosoitin ei ole täysin valmis pakettiratkaisu, joten Nvidia julkaisi myös tarkemman oppaan tekniikan integrointiin sivustoille. Lisäosan käyttöön vaaditaan Microsoftin IIS-palvelinohjelmisto ja se tukee IIS Smooth Streaming - ja Microsoft PlayReady DRM -tekniikkaa.

Tägit: NVIDIA 3D Vision
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto