AfterDawn: IT-alan uutiset

Britannian suurin internet-operaattori tarjoaa pian musalatauksia

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 4.4.2011 13:45

Britannian suurin internet-operaattori tarjoaa pian musalatauksia Britanniassa musiikkilataamot saavat lähiaikoina uuden nimekkään kilpailijan, kun viime viikolla julki vuotanut dokumentti kertoo maan suurimman teleoperaattorin eli BT:n avaavan asiakkailleen uuden musiikkilataamon.
Palvelu olisi suunnattu operaattorin 5,5 miljoonalle internet-asiakkaalle, jotka saisivat ensimmäinen 6-9 kuukauden ajan ladata palvelusta musiikkia täysin maksutta. Tämän kokeiluajan jälkeen palvelussa on tarkoitus ottaa käyttöön jonkinnäköinen kuukausimaksu, jonka asiakkaat voisivat luonnollisesti maksaa osana laajakaistalaskuaan.

Paikallisten uutislähteiden mukaan BT käy parhaillaan neuvotteluja levy-yhtiöiden kanssa, jotta lisenssiasiat saadaan kerralla kuntoon.

Uuden rahalähteen lisäksi tuleva musiikkilataamo tarjoaa BT:lle muitakin etuja, sillä sen uskotaan vähentävän luvattomia musiikkilatauksia huomattavasti, jolloin mm. P2P-liikenteen pitäisi vähentyä BT:n tietoverkoissa tuoden parannuksia verkon toimintavarmuuteen. Samalla tekijänoikeusjärjestöiltä tulevien valitusten määrä pienenee, jolloin työtunteja ei tarvitse uhrata erilaisten selvityspyyntöjen käsittelyyn.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Iso-Britannia BT
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto