AfterDawn: IT-alan uutiset

BitTorrent jakelee Captive-kirjaa ilmaiseksi

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 1.4.2011 13:44

BitTorrent jakelee Captive-kirjaa ilmaiseksi BitTorrent Inc. -yritys on jo vuosien ajanut koettanut kasvattaa BitTorrentin suosiota laillisessa sisällönjakelussa, ja nyt viimeisimpänä promootiokeinona ilmaisjakeluun on laitettu Megan Lisa Jonesin kirjoittama Captive-kirja.
Kirja on tarjolla PDF-tiedostona, ja kirjan lisäksi samalla jaetaan videota, jossa Megan Lisa Jones kertoo hieman kirjastaan. Paperista kopiota kaipaaville mukana on luonnollisesti linkki Amazonin puolelle, ja kirjasta pitävät tahot voivat lisäksi fanittaa teosta Twitterin ja Facebookin kautta.

Uutisen kirjoitushetkellä torrent-julkaisu on kerännyt jo tuhansia latauksia, joten kysyntää ilmaisille PDF-kirjoille tuntuu olevan runsaasti.

Kirjallisuuden lisäksi BitTorrent Inc. on panostanut resursseja musiikin ja videoiden lailliseen BitTorrent-jakeluun. Sick of Sarah -yhtyeen 2205-julkaisu on kerännyt yrityksen tuen avulla jo yli miljoona latausta, ja toukokuussa pankin räjäyttänee latausmäärissä mitattuna The Tunnel Movie -elokuva.

Tägit: BitTorrent
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto