AfterDawn: IT-alan uutiset

Opera Barracudan beta-versio ilmestyi tänään

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 17.3.2011 19:39 Kommentteja (2)

Opera Barracudan beta-versio ilmestyi tänään Suosituimpien selainten joukkoon kuuluvasta Operasta on ilmestynyt tänään 11.10-version eli Barracudan ensimmäinen beta. Selaimen beta-version voi ladata täältä.
Barracudassa Operan kehitystiimi on keskittynyt erityisesti käyttöliittymän parantamiseen. Tavoitteena on tehdä siitä paitsi hillityn yksinkertainen, niin myös mahdollisimman intuitiivinen. Esimerkiksi Speed Dial -sivusta on tehty helppo- ja nopeakäyttöisempi. Lisäksi sivulle on mahdollista lisätä niin paljon web-sivuja kuin vain itse haluaa. Selaimen ydintä on lisäksi viilailtu nopeammaksi ja sen CSS3-tukea on laajennettu. Barracuda tukee esimerkiksi liukuväriefektejä, monisarakkeisuutta, WOFF-fontteja ja Googlen WebP-kuvatiedostomuotoa.

Operasta löytyy nyt myös mahdollisuus liitännäisten (plug-in) automaattiseen asennukseen. Selain tunnistaa mitä liitännäistä verkkosivun sisällön esittäminen vaatii ja asentaa sen automaattisesti kysymättä erikseen lupaa käyttäjältä.

Tägit: Opera
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

117.3.2011 21:07

Itse en edes halua asentaa esim. Quicktime playeriä. Toisaalta hyvä ominaisuus, mutta saisi edes kysyä


i5 2500k, 16gb ram, HD 6850, 64gb samsung 830 ssd

217.3.2011 22:47

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti niksutin:
Itse en edes halua asentaa esim. Quicktime playeriä. Toisaalta hyvä ominaisuus, mutta saisi edes kysyä
Ei sitä pakko ole automaattisena pitää.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion (12.12.2018 17:17)
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta. ....
Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan Amazon aikoo tuoda kassattoman kauppansa Eurooppaan (12.12.2018 13:40)
Amazon aikoo avata Lontooseen Amazon Go -ruokakaupan, kertoo The Telegraph. Toteutuessaan se olisi ensimmäinen Amazon Go -kauppa Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhdysvalloissa liikkeitä on seitsemän kappaletta. ....
Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin Pettymys iltapäivälehdille – Amazonin verkkokauppa ei tulekaan Pohjoismaihin (12.12.2018 12:49)
Amazon Web Services kertoi tänään Tukholmassa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa pilvipalveluliiketoiminnan uuden alueen Ruotsissa. Uuden alueen myötä Amazon Web Services pystyy tarjoamaan ....
Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan Kiinalaiset eivät ehkä olekaan piilottanut vakoilupiirejä elektroniikkaan (12.12.2018 10:23)
Bloomberg julkaisi tänä syksynä ison paljastusuutisen, jossa uutistoimisto väitti kiinalaisten vakoilevan teknologiayrityksiä Super Micronin kehittämiin palvelinemolevyihin piilotettujen vakoilupiirien ....
Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla Puma nostalgisoi kompuutterikengillä – Puettavaa teknologiaa kokeiltiin jo 80-luvulla (12.12.2018 09:49)
Päälle puettava teknologia on elänyt kultakautta viimeiset vuodet, mutta trendinä se ei ole mitenkään uusi. Puma yrittää tuoda vanhat hyvät ajat mieliin julkaisemalla uudelleen "maailman ensimmäiset ....

Uutisarkisto