AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung julkaisi 3D-VOD-palvelun Koreassa, tulossa myös Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 16.3.2011 12:35

Samsung julkaisi 3D-VOD-palvelun Koreassa, tulossa myös Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin Samsungin Etelä-Korean sivuille on ilmestynyt lehdistötiedote (Google Translate), jonka mukaan yhtiö avaa kolmiulotteista sisältöä tarjoavan video-on-demand-palvelun Etelä-Koreassa. Palvelu laajenee lähitulevaisuudessa myös Eurooppaan ja Amerikkaan. Pitemmällä aikavälillä palvelun on tarkoitus kattaa koko maailma.
Samsungin omien sanojen mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen 3D-sisältöä tarjoava VOD-palvelu. Palvelu toimii Samsungin Smart TV -alustan päällä. Sisältöön pääsee siis käsiksi jos omistaa Smart TV -yhteensopivan Samsungin 3D-television. Tarjolla on elokuvia, trailereita, dokumentteja, musiikkivideoita ja pelejä. Samsung on tehnyt tähän mennessä sopimuksen DreamWorks-elokuvastudion kanssa sisällönjakelusta ja tarkoitus on ilmeisesti haalia lisää sisällöntuottajia mukaan.

Palvelun pitäisi aueta yhtiön kotimaassa tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Euroopan ja Pohjois-Amerikan versioiden aikatauluista ei paljastettu yksityiskohtia, mutta ne ovat joka tapauksessa tulossa. Sisällön hinnoittelusta lehdistötiedotteessa ei kuitenkaan puhuta mitään. Sen verran konekäännösversiosta saa selville, että osa sisällöstä on ilmaista.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Google aikoo lisätä lohkoketjutuen pilvipalveluihinsa Google aikoo lisätä lohkoketjutuen pilvipalveluihinsa (22.3.2018 07:35)
Google kehittää parhaillaan lohkoketjutekniikkaan perustuvaa lokia, jolla voidaan reaaliaikaisesti varmistaa tapahtumien ja rahasiirtojen toteutuminen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä uutistoimisto Bloomberg. ....
EU:n villi ehdotus – Ehdottaa laajaa digiveroa EU:n villi ehdotus – Ehdottaa laajaa digiveroa (21.3.2018 17:25)
EU-komissio ehdottaa tänään julkistetussa tiedotteessa uudenlaista digiveroa, jolla pyritään suitsimaan monikansallisten Internet-jättien verokikkailua Euroopassa. Esimerkiksi Facebook, Google ....
Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla Toyota pelästyi – Keskeytti kokeet itsestään ajavilla autoilla (21.3.2018 10:25)
Jalankulkijan kuolemaan johtanut onnettomuus Arizonassa tällä viikolla on saanut itsestään ajavia autoja kehittävät yhtiöt varpailleen. Ainakin Toyota on päättänyt keskeyttää teknologian testaamisen ....
2 kommenttia
Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan Google on ostamassa takavuosien kuuman kamerakehittäjän pilkkahintaan (21.3.2018 09:56)
Lytro oli jotain vuosia sitten todella kuuma startup-yhtiö, jolla ei tuntunut olevan ongelmia saada toiminnalleen rahoitusta. Valokenttäkameraa, jonka avulla voidaan säädellä tarkennusta jälkikäteen, ....
Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera Nokian hirviökamerapuhelin saa haastajan – Tässä puhelimessa on 40 MP:n kamera (21.3.2018 09:15)
Nokian 808 Pureview- ja Lumia 1020 -älypuhelimet muistetaan yhdestä seikasta: massiivisesta 41 megapikselin kamerasta. Puhelimet ovat saamassa modernimman haastajan, sillä Huawei on päättänyt ....

Uutisarkisto