AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung julkaisi 3D-VOD-palvelun Koreassa, tulossa myös Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.3.2011 12:35

Samsung julkaisi 3D-VOD-palvelun Koreassa, tulossa myös Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin Samsungin Etelä-Korean sivuille on ilmestynyt lehdistötiedote (Google Translate), jonka mukaan yhtiö avaa kolmiulotteista sisältöä tarjoavan video-on-demand-palvelun Etelä-Koreassa. Palvelu laajenee lähitulevaisuudessa myös Eurooppaan ja Amerikkaan. Pitemmällä aikavälillä palvelun on tarkoitus kattaa koko maailma.
Samsungin omien sanojen mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen 3D-sisältöä tarjoava VOD-palvelu. Palvelu toimii Samsungin Smart TV -alustan päällä. Sisältöön pääsee siis käsiksi jos omistaa Smart TV -yhteensopivan Samsungin 3D-television. Tarjolla on elokuvia, trailereita, dokumentteja, musiikkivideoita ja pelejä. Samsung on tehnyt tähän mennessä sopimuksen DreamWorks-elokuvastudion kanssa sisällönjakelusta ja tarkoitus on ilmeisesti haalia lisää sisällöntuottajia mukaan.
Palvelun pitäisi aueta yhtiön kotimaassa tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Euroopan ja Pohjois-Amerikan versioiden aikatauluista ei paljastettu yksityiskohtia, mutta ne ovat joka tapauksessa tulossa. Sisällön hinnoittelusta lehdistötiedotteessa ei kuitenkaan puhuta mitään. Sen verran konekäännösversiosta saa selville, että osa sisällöstä on ilmaista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto