AfterDawn: IT-alan uutiset

Live-urheilu saapui Facebookiin

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 16.3.2011 14:41

Live-urheilu saapui Facebookiin Facebook jatkaa kokeilujaan videopalveluiden tarjoamiseksi. Aiemmin Facebook ilmoitti aloittavansa Warner Bros. -studion kansa kokeellisen yhteistyön, jonka puitteissa Warner Bros. aloittaa elokuvavuokrauksen Facebookin kautta. Nyt Facebookissa on tarjolla Amerikkalaisen Major League Baseball -sarjan harjoituspelejä, joita esitetään tämän kuun loppuun saakka MLB:n fanisivuilla.
Baseballin ammattilaisliigan digitaalisesta levittämisestä vastaavan MLB.com-sivuston toimitusjohtajan mukaan kyseessä on kokeilu, jonka avulla on tarkoitus testata Facebookin vetovoimaa asiakkaiden hankinnassa. Facebook-esitysten toivotaan houkuttelevan ainakin osan asiakkaista yhtiön maksullisten palveluiden käyttäjiksi.

Tällä hetkellä baseball-kilpailujen esittäminen on vielä kokeiluasteella, mutta ottaen huomioon Facebookin sosiaalisen luonteen ja sen sopivuuden urheiluesityksiin, kokeilu saattaisi hyvinkin saada jatkoa.

Tägit: Facebook
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto