AfterDawn: IT-alan uutiset

Ensimmäinen Service Pack julkaistiin Windows 7:lle

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 22.2.2011 22:37 Kommentteja (3)

Ensimmäinen Service Pack julkaistiin Windows 7:lle Microsoft on julkaissut odotetusti ensimmäisen Service Pack -päivityksen Windows 7- ja Windows Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmille. Service Pack 1 on mahdollista ladata joko käyttäen käyttöjärjestelmän Windows Update -ominaisuutta tai lataamalla sen suoraan Microsoftin sivuston latausosiosta.
Service Pack 1 sisältää kaikki aiemmat Windows Updaten kautta jaetut päivitykset ja mahdollistaa jatkuvat päivitykset molemmille käyttöjärjestelmille. Microsoft suosittelee käytettäväksi Windows Update ominaisuutta, mikäli päivitettävänä on ainoastaan yksi tietokone. Sivustolta löytyy myöskin Service Pack 1:n DVD-kuvatiedosto.

Mikäli päivitettävässä koneessa on ollut SP1:n pre-release-versio, tulee se poistaa ennen vakaan SP1-asennuksen tekoa.

Lisää tietoa ja ohjeet lataukseen löydät täältä.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

123.2.2011 18:30

Juu hieno päivitys, tämän takia meinaan jouduin asentamaan Windowsin uusiksi.
Latauksen jälkeen kun lähti asentamaan, niin hirvittävän hitaasti meni. Sammutuksessa kesti joku 15-20min ja kun sitten oltiin menossa takaisin Windowsiin, niin jökkäsi joka kerta siihen Configuring Windows updates kohtaa. Ei auttanut oikeastaan muu kuin uudelleen asennus.

223.2.2011 18:39

Ite oon kolmeen koneeseen tän asentanu (Home Premium, Professional ja 64-bit Professional) ja kaikkiin meni ihan nätisti. Jos haluaa minimoida vahingot siinä tapauksessa että päivitys kusee, kannattaa vaikka clonezillalla vetää järjestelmäosiosta backuppi ennen päivitystä. Saapahan äkkiä korjattua jos menee vituiksi.

323.2.2011 21:53

Taidan jättää väliin (käyttiksenä WinXP).

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto