AfterDawn: IT-alan uutiset

Chromen beta on nopeampi ja purkaa videoita näytönohjaimen avustuksella

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.2.2011 22:34 Kommentteja (1)

Chromen beta on nopeampi ja purkaa videoita näytönohjaimen avustuksella Google on jälleen tuonut merkittäviä parannuksia yrityksen Chrome-selaimeen, kun sen beta-versio päivittyi eilen.
Ensimmäinen merkittävä parannus liittyy selaimen Javascript-suorituskykyyn, jota on jälleen saatu parannettua erilaisten optimointien avulla. Googlen mukaan nyt julkaistu beta-versio on 66 prosenttia nopeampi V8-testissä kuin nykyinen vakaa versio.

Toinen iso uudistus on näytönohjaimen hyödyntäminen videoita purkaessa. Googlen mukaan uusilla näytönohjaimilla varustetuissa tietokoneissa Chromen suoritinkäyttö saattaa vähentyä jopa 80 prosenttia videoita toistettaessa. Tästä on erityisesti hyötyä kannettavissa, joiden akut kestävät alentuneen suoritinkäytön myötä pidempään.

Synkronointien osalta tarjolla on uusi salaustoiminto, jolla voi suojata synkronoitavat salasanat.

Viimeinen suuri uudistus koskee selaimen asetuksia, jotka ovat betassa omalla välilehdellään erillisen dialogin sijaan. Muutoksen myötä haluamaansa asetusta voi etsiä uuden hakukentän avulla, ja selaimen eri asetusosioihin voi jatkossa antaa suoria linkkejä.

Alla uutta asetustoimintoa esittelevä video

Tägit: Google Chrome
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.2.2011 11:56

Kyllä uutisen asusta päätellen laatija on selvästi chromen fani...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto