AfterDawn: IT-alan uutiset

Maksu-TV:n suosio ollut Suomessa laimeaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 17.2.2011 16:53 Kommentteja (41)

Maksu-TV:n suosio ollut Suomessa laimeaa PlusTV:n toimitusjohtaja Jyri Ratia päivittelee Verkkouutisten haastattelussa suomalaisten laimeaa innostusta maksutelevisiota kohtaan. Suomessa vain joka neljännessä kotitaloudessa näkyy maksullisia kanavia, kun muualla Länsi-Euroopassa vastaava osuus on 60–90 prosenttia.
Maksutelevisio ei ole saanut lisää tilaajia vuoden 2008 jälkeen, vaan tilausten määrä on jopa laskenut. Ratia uskoo, että tulevaisuudessa suomalaisetkin kanavat siirtyvät aiempaa rohkeammin maksulliseen toimintamalliin eurooppalaisten kanavien tapaan. Tällä hetkellä urheiluohjelmat ovat kaikista voimakkaimmin siirtyneet maksullisille kanaville.

Ratia ei näe nykyisen toimintamallin olevan tulevaisuudessa kannattavaa, eikä se tuota laadukasta ohjelmasisältöä katsojille. Vaikka sisällön maksullisuuteen siirtyminen on ollut hidasta ja edessä on monia vaikeuksia, niin tähän suuntaan ollaan hitaasti ja väistämättömästi siirtymässä Ratian mukaan. Hän uskoo että suositut ilmaiskanavat, kuten Sub, Jim tai Liv, tulevat siirtymään maksu-TV:n puolelle jollain aikavälillä.
Ratia kertoo samassa haastattelussa, että PlusTV aikoo tuoda loppuvuodesti markkinoille tilausvideopalvelun. Palvelun avulla PlusTV:n tilaaja voi katsella ohjelmia ja elokuvia silloin kun hän haluaa lähetysajoista riippumatta. Kanavapaketteihin luvataan myös aiempaa suurempaa valinnanvapautta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

41 kommenttia

117.2.2011 17:11
Tnoi
Inactive

Myydään pelkkää ulostetta aivan jäätävillä hinnoilla ja sitten ihmetellään kun ihmiset eivät osta. On se jännä juttu.

Ja joo siirtäkää nyt vielä ne subit, Ji mit ym. maksullisiksi niin saavat lisää roskaa valikoimiinsa. Saa taas nähdä että kuka on oikeasti vamis maksamaan jostain frendejen uusinnoista tai jostain Jimin jenkki "dokumenteistä".

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.2.2011 @ 17:12

217.2.2011 17:19

Juu ei ihme, että ei käy kaupaksi noilla hinnoilla. Itselle riittäis, kun näkis nyrkkeilyn ja formulat. Se vaan on niin prkleen kallista, kun ei voi ainoastaan valita sitä MTV3 MAXia. Tai sitten jos haluis vaikka netissä katsella yhden nyrkkeily illan, niin siitäkin prkle pitäis pulittaa n.10€/kerta. Ei oo järkee.

317.2.2011 17:33

Oliskohan tuolla hinnalla jotain tekemistä ettei kiinnosta? Ensin maksat helv...kiskuri hintaisen tv-luvan ja sitten vielä vaikka canal-paketin 25€/kk niin kyllä tulee hintaa..ei siis mikään ihme ettei suomessa moinen ole kovassa huudossa.


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

417.2.2011 17:40

Ei sieltä juuri tuu mitään katseltua, Subjuniori on suosituin kanava. Oltaisko koko aikana katsottu 1-2 elokuvaa, silti elokuva kanava - kaksi on pakko ottaa pakettiin. Urheilua tullut katsottua jonkin verran, mutta ilman selviäisi. Urheilusta ja muista on maksettu maltaita, kalliit paketit eivät kelpaa, homma ei kannata. Tosikanava surffarit ottavat jonkin sateliittipaketin.

Taidan sanoa nyk. sopparin irti, etenkin kun pro2:staa joutuisi maksamaan. Lisääntyvä lätkä ei kiinnosta.

517.2.2011 18:08

Maksukanavilla ei saavuteta mitään. Vituttaa, kun ennen sai katsoa kaiken urheilun ilmaiseksi ja nykyään joutuu pulittamaan itsensä kipeäksi. Ei se voi olla positiivista kehitystä.

617.2.2011 18:42

Kaikki kanavat vaan maksullisiksi ja pakollinen tv-lupa pois! Homma vaan silleen että saa valita oikeasti ne kanavat mitä haluaa eikä pakolla tartte ottaa 10 shaisse kanavaa jos haluaa kattoa yhtä kanavaa.

Ei autokaupoissakaan tartte ostaa viittä autoa jos haluaa yhden. Prkl.

Itsekin oisin ottanut Maxin ja kattonut formulat sieltä mutta kun pitää ottaa kaikkea muuta sontaa niin rupesin sitten katselemaan formuloitakin netin kautta vaikka vähän taistelua se välillä onkin.

717.2.2011 19:00

Jos kanavia saisi valita yksitellen tilaukseensa ja hinta olisi kohtuullinen niin varmaankin voisi olla sama prosenttimäärä kuin muissa maissa.

Kiinnostaisi tietää minkälaista se tarjonta muissa maissa on ja mikä sen hinta on, kun kerran siihen jutussa verrataan.

817.2.2011 19:53

Hyvä juttu jos muutkin kanavat muuttuvat maksullisiksi. Silloin voisi hyvällä syyllä irtisanoa koko töllön.

917.2.2011 20:03

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti miketso:
Kiinnostaisi tietää minkälaista se tarjonta muissa maissa on ja mikä sen hinta on, kun kerran siihen jutussa verrataan.
Briteistä puolen vuosikymmenen kokemuksella: hinnat ovat usein vielä hirveämmät kuin Suomessa ja paketointi on aikalailla pakollista. Briteissä Sky (eli satelliitti) on ylivoimaisesti suosituin jakelutapa, mutta esim. taloyhtiökohtaisia lautasia ei sallita -> kerrostalot ovat joskus aika koomisen näköisiä, kun yhdellä seinällä voi olla 200 lautasta :-)

Sky harrastaa myös samaa kuin Viasat Suomessa, eli vain ja ainoastaan Skyn oma boksi toimii -- lisäbonuksena tallettava digiboksi maksaa 10 puntaa kuussa lisää =)

Okei, kanavavalikoima on parempi - HD:ta löytyy useampi kymmenen kanavaa, 3D-testikanavia on pari, jne.

1017.2.2011 20:21

Entisenä PlusTV:n asiakkaana olin tyytyväinen kun pääsin koko maksupelleilystä eroon. Ensinnäkin kuvanlaatu on kamala verrattuna esim. Ylen kanaviin. Asiakaspalvelun hörhöt ovat ylimielisiä jotka eivät kunnioita asiakasta yhtään. Pyysin etteivät lähetä mitään mainoksia minulle asiakassuhteen jälkeen. Siitä huolimatta eivät totelleet. Asiakasaikana kanavien hinta nousi 300-400 prosenttia. Kyllä aikamoiset hinnat on nykyään. Kyllä tv-lupamaksu riittää minulle. Leffat ja muut on mukavampi katsoa Bluraylta tai DVD:ltä. Parempi kuvanlaatu ja ääni.

1117.2.2011 21:45

Suoraan sanottuna vituttaa Nelosen ja Canalin toiminta.

Elettiin vuotta 2008. Joka viikonloppu sai nauttia aivan sensaatiomaisista futispeleistä niin Espanjan La Ligasta kuin Bundesliigasta. Ja Suomen, ellei jopa maailman parhaan selostajan Tuomas Virkkusen selostamana. Tuli melkein tippa linssiin kun Virkkunen itsekin haikeana vuonna 2009 hyvästeli Urheilukanavan - sekä kyseiset liigat.

Eletään vuotta 2011. Sama, jumalainen selostaja selostaa edelleen La Ligaa. Nyt vain pitäisi helvetti maksaa 24,90 euroa kuussa jotta saan kotitalouteeni pari urheilukanavaa ja yhen HD urheilukanavan. Jos haluan perus urheilukanavan - on pakko ottaa sekä MTV3 MAX + Nelonen Pro-kanavat = tolkuton lasku. Yhtään ilmaista urheilua pääsääntöisesti näyttävää kanavaa ei ole olemassa. Elämä on perseestä.

Canalin uusi hinnoittelu (vain niissä kosteissa unissa):
CANAL+ SPORT (urheilu, aitio, sport2, sporthd) = 14,95
CANAL+ FILM (6 leffakanavaa) = 19,95
CANAL+ TOTAL (kaikki em. + filmHD) = 24,95.

Tuossa olisi ehkä juuri ja juuri sopiva alkutaulukko josta on hyvä lähteä laskemaan hintoja eri tarjouksilla. Menisi muuten kaupaksi ja pitkällä aikavälillä enemmän uusia asiakkaita. Ite olisin jopa opiskelijana valmiina tinkimään jokapäiväisistä rutiineista sen verran että saisi ton 15 euroa ylimääräistä kasaan huippuhyvän futispaketin takia.

Nykyisin matsi/pari/harvemmin tulee ostettua Urho Playsta tai Katsomosta matseja. Piti Talviklassikko nähdä ja kun oli ennakkoon hinta 5 euroa niin ei paha. Tuo Katsomon 7 euron hinta Champparin ja Valioliigan otteluista on hieman liikaa mutta onneksi netistä näkyy hyvin niitäkin + Valioliigat näkee Canalin lähetyksinä ilmaiseksi Veikkauksen sivuilta..

Semmoista tälläkertaa

1217.2.2011 23:50
HCDonkka
Vahvistamaton

Voisiko joku pitkän matikan supermies laskea puolestani, että paljonko TV-lupamaksuun tulisi lisää jos kaikki nämä maksukanavat sisältyisivät siihen ? Eli jos 1 - 1,5 miljoonalla suomalaisella on tällä hetkellä maksukanavia niin paljonko TV-lupaan tulisi lisää hintaa jos kaikki (5,3 miljoonaa ihmistä) maksukanavat olisivat kaikkien nähtävillä. Todennäköisesti puhuttaisiin noin 50 - 70 eurosta ? Se lupa on muutenkin niiiin stnan kallis että kaipa sitä voisi tuon 70 euroa lisää vuodessa maksaa lisää ja saisi kaupan päälle paljon tarjontaa (formulat, elokuvat, nhl, sm-liiga, futisliigat...yms) Toive unia, i know, mutta silti :)

1317.2.2011 23:54
HCDonkka
Vahvistamaton

Ja lisäisin sen verran vielä, että juuri sen takia haluaisin kanavat kaikkien näkyville, koska ennen vanhaan oli hieno tunnelma kun tiesi, että koko kansakunta tapittaa Valioliiga matsia tai formuloiden kauden viimeistä gp:tä. Nykyisin tätä fiilistä ei synny, ja se latistaa hieman tunnelmaa.

1418.2.2011 00:44

Daa. No onko toi ihme. Nykyään TV:stä tulee niin paljon kakkaa, että emme edes katso sitä normaalisti. Digiboksi nauhoittaa kaiken mitä haluamme, emmekä katso mitään muuta. Loput ohjelmat kuten laadukkaat sarjat ostan DVD:nä tai Blu-rayna. Eivät maksa nykyään enää hirveästi.

1518.2.2011 07:43

Taloudessa on kolme korttipaikkaa jo vuosia eikä vielä ole ollut ensimmäistäkään korttia vielä,suurimpaan elokuvan nälkään voi katsella http://www.fin-tv.com/index.html löytyy melkosesti vaihtoehtoja.


iMac 27" 3.5GHz Quad-core Intel Core i7, Turbo Boost up to 3.9GHz- 8GB 1600MHz DDR3 SDRAM 2X4GB-256GB Flash Storage- NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB GDDR5- Apple USB SuperDrive Apple Magic Mouse + Magic Trackpad- Elisa-viihde 100/10 valokuitu. Asus X70AC Series.

1618.2.2011 08:22

niin, aina voi syyttää muita jos oma tuote kiinnosta jos sen katsominen on tehty mahdottomaksi ... Oma tuntuma maksukanavista on se että siellä on saman verran mainoksia mutta huonompi ohjelmatarjonta.


"History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

1718.2.2011 09:30

Vuoden 2008 jälkeen hinta on noussut ja noussut. Eikä mitään järkeviä tarjouksia ole enään tullut. Mitä PlusTv tarjoaa? Juniorilla pyörii samat lastenohjelmat. Discovery mainostaa omia ohjelmia enemmän kuin näyttää niitä. Tälläkin kanavalla pyörii samat ohjelmat. Kaikilla kanavilla sama ongelma. Samat ohjelmat pyörii kuukaudesta toiseen. Leffa kanava näyttää iänkaikkisen vanhoja elokuvia -70 -80 luvulta. Kuukauden kun on katsonut PlusTv:n tarjontaa niin puoleen vuoteen sieltä ei sitten tulekkaan mitään sellaista mitä et olisi jo nähnyt. Tästä pitäisi sitten maksaa 25€/kk.

1818.2.2011 10:05

Hankkikaa lautanen ja katsokaa Saksan, Itävallan ja muun Euroopan ilmaiskanavia. Sieltä näytetään osa futismatseista ja mm. formulalähetykset livenä eikä maksa mitään. Selostus on tietty ko. maan kielellä eikä suomeksi. On se jännä miten Suomessa ollaan niin rahanahneita ettei kyetä samaan toimintaan.

Muistaakseni tältä kanavalta tulee formulaa (vapaat harjoitukset eivät aina jostain syystä tule, aika-ajot ja kisa tulee kyllä):
http://fi.kingofsat.net/find.php?question=rtl+austria&standard=All

1918.2.2011 11:43

Eipä tässä ennätä katsella noita ilmaisiakaan kanavia, niin mitäpä sitä sitten maksu-TV:llä tekisi.

2018.2.2011 11:44

PlusTV:n toimitusjohtaja Jyri Ratia kertoo, että ilmaiskanavien aika on ohi ja tulevaisuudessa kaikki ilmaiskanavat ovat maksullisia. Kaikki muut paitsi ylen tarjonta.

Netistä näkee kaiken ilmaiseksi joko striiminä tai voi ladata ilmaiseksi HD-laatuna. Ei mitään syytä maksaa televisiolupaa eikä mitään muutakaan :). Periaatteesta en ole tv-lupaa maksanut ikinä. Ovisilmän osto 5 euroa ja asennus 5 min , eikä tv-lupatarkastajat ikinä pääse edes sisälle :D Toinen on salaiset yhteystiedot eivät voi edes soitella puhelimeen :). Ei kannata maksaa ylen monopolista, kun voi jättää maksamatta, eikä jää kiinni.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2011 @ 11:50

2118.2.2011 12:21

Juu Ratia voi vetää päänsä ulos sieltä missä ei aurinko paista. Kaikille oikeus tilata juuri ne kanavat mitä haluaa. Ei mitään pakko paketteja ja/tai hirveitä määräaikaissopimuksia. Mitä vapaammin asiakas voi valita tuotteensa ja vielä järkevin hinnoin, niin kauppakin kävisi paremmin?


Luulo on kaikkien mokien äiti

2218.2.2011 12:33

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jere75:
Juu Ratia voi vetää päänsä ulos sieltä missä ei aurinko paista. Kaikille oikeus tilata juuri ne kanavat mitä haluaa. Ei mitään pakko paketteja ja/tai hirveitä määräaikaissopimuksia. Mitä vapaammin asiakas voi valita tuotteensa ja vielä järkevin hinnoin, niin kauppakin kävisi paremmin?
Todennäköisesti juuri näin tulisi käymään, ainakin olettaisin.

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

2318.2.2011 13:54

Joskus tuli tilattua jotain kaapelikanavapakettia 30e/kk ja kanavia taisi olla sen 30kpl. Piti lopettaa muutaman kuukauden jälkeen kun ei sieltä oikeasti mitään uutta katsottavaa enää tullut ja suurin osa kanavista oli vielä sellaisia mitkä eivät kiinnostaneet millään tavalla.
Ehkä voisin harkita vielä jonain päivänä uudestaan tilaamista jos saisin itse päättää mitä kanavia tilaan pakettien sijaan.

2418.2.2011 14:12

Jos TV-lupamaksu poistuisi niin voisin hyvin ostaakkin mutta tällä hetkellä ei kiinnosta.

2518.2.2011 14:30

Jos haluatte saada asiakkaita maksukanaville, niin laittakaa sinne salkkarit ja kauniit ja rohkeat. Mammat ja mummot ostaa kilpaa korttejanne.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.2.2011 @ 14:32

2618.2.2011 14:47

Joo, on Suomen kansa tyhmää kun ei tajua pulittaa suolaisia hintoja turhista maksukanavista. Varmaan koko maailma taas nauraa meille?

Meillä on Canal+, katson sieltä Valioliigaa. Hinta hirvittää, enkä taatusti ota siihen enää toista saman hintaista pakettia. Ja livit, jimit ja subit saa vapaasti vaihtua maksullisiksi. En ole niiltä ikinä mitään katsonut.

Jos YLE olisi maksukanava, maksaisin siitä. :)

2718.2.2011 14:51

Itseäni tympii se että jos haluaisn jonkun yhden kanava, nii siihen pitää sitten kylkeen ottaa miljoona muuta täysin turhaa kanavaa. Ja sitten hinta pomppaa sinne 30-50e/kk. Yritä siinä sitten maksaa työttömänä tuollaista summaa, josta ~90% turhaa.

Jos saisin itse päättää kanavat ja maksaa sen mukaan, niin varmasti olisin jo hankkinut. ~5-10e:llä tälläinen työtönkin voisi juuri ja juuri viitsiä / pystyä maksamaan 1-2 laatu kanavasta.

2818.2.2011 17:00

Lainaus:
...kuten Sub, Jim tai Liv, tulevat siirtymään maksu-TV:n puolelle jollain aikavälillä.

Niinpä, kaikki katsomisen arvoiset (Liv ei kuulu tuohon joukkoon) kanavat vaan maksullisiksi niin eiköhän niiden korttien myynti kasva


Tuostahan on jo merkkejä nahtykin. Samat elokuvat tulevat miltei peräjälkeen eri kanavilla. Viimeksi esittivät Neuvottelijan viikon aika välillä... oliko se nyt nelonen ja vitonen(?). Uusintoja, uusintoja.. siitä kannattaa maksaa.

2918.2.2011 17:09
pera70
Inactive

Syksyllä soitti joku PlusTv:n puhelinmyyjä ja tyrkytti uutta sopimusta kun edellinen oli päättynyt jokunen kuukausi aiemmin.

Kerroin että en nyt ota teidän edullista kanavapakettia tällä kerralla niin eikös tämä myyntitykki ehdottanut että hän avaa muutamaksi viikoksi entiset kanavat näkymään vanhalla katselukortilla joka sattui vielä olemaan tallella.Selitin että no,jos näin haluat mutta en sitoudu minkänlaiseen sopimukseen sen jälkeenkään kun tämä pari viikkoa on kulunut.

Meni jokunen viikko ja posti kiikutti paksun PlusTv:n kuoren joka oli täynnä kaikenlaista tilausvahvistusta,sopimusehtoa ja kanavaluetteloa josta sai sitten itse valita mitkä kanavat haluaa kuuluviksi pakettiin.

Mutta,kaiken kruununa kuoressa oli myös paperi jonka mukaan olin sitoutunut 24 kuukauden pituiseen sopimukseen !

En viitsi tässä toistaa minkälaista palautetta annoin sähköpostin ja puhelimen välityksellä mutta se sopimus päättyi kyllä jo ennenkuin oli edes alkanutkaan !

3018.2.2011 17:22

Voi wittu se oli hienoo vielä 14 vuotta sitten, kun telkassa ei ollu kanavia kuin ruhtinaalliset 3 kpl. Nykyään on plus-tv:tä, Discoveryä, Urho-tv:tä, Canalia, Viasat yms... Melkein jopa stressaavaa, kun monelta kanavalta pursuaa kiinnostavia ohjelmia yhtä aikaa. Itse asiassa sais palauttaa tilanteen vaikka vuoteen -85 ja telkasta näkyis tasan 2 kanavaa.

3118.2.2011 21:06

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti miketso:
Kiinnostaisi tietää minkälaista se tarjonta muissa maissa on ja mikä sen hinta on, kun kerran siihen jutussa verrataan.
Briteistä puolen vuosikymmenen kokemuksella: hinnat ovat usein vielä hirveämmät kuin Suomessa ja paketointi on aikalailla pakollista. Briteissä Sky (eli satelliitti) on ylivoimaisesti suosituin jakelutapa, mutta esim. taloyhtiökohtaisia lautasia ei sallita -> kerrostalot ovat joskus aika koomisen näköisiä, kun yhdellä seinällä voi olla 200 lautasta :-)

Sky harrastaa myös samaa kuin Viasat Suomessa, eli vain ja ainoastaan Skyn oma boksi toimii -- lisäbonuksena tallettava digiboksi maksaa 10 puntaa kuussa lisää =)

Okei, kanavavalikoima on parempi - HD:ta löytyy useampi kymmenen kanavaa, 3D-testikanavia on pari, jne.
ihan mielenkiinnosta kysyn että paljonkos teillä on se tv:luvan hinta?

3218.2.2011 22:03

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti vinkura:
Jos YLE olisi maksukanava, maksaisin siitä. :)
Miten niin jos. Sehän on aina ollut pakollinen maksukanava.

3318.2.2011 22:17

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Peski:
Voi wittu se oli hienoo vielä 14 vuotta sitten, kun telkassa ei ollu kanavia kuin ruhtinaalliset 3 kpl.

Samalla kannalla näitten kanava määrien suhteen. Itsekin ottaisin mieluummin vähemmän kanavia aina uusilla ohjelmilla kuin 20 kanavaa jatkuvilla uusinnoilla ja täyteroskilla.

3418.2.2011 23:05

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti make200:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:
Briteistä puolen vuosikymmenen kokemuksella..
ihan mielenkiinnosta kysyn että paljonkos teillä on se tv:luvan hinta?
En asu enää, muutin takaisin Suomeen perheen kera tuossa 7v takaperin. Virallisen TV Licensing -sivuston mukaan tv-luvan hinta on nykyisin £145.50 eli nykukurssilla tuollainen 170 euroa ja rapiat. Kurssieron vuoksi tuossa 2000-luvun alussa taisi - euroiksi muutettuna - maksaa TV-lupa jotakuinkin 230 euroa (punta on tullut sen jälkeen ryminällä alas..).

3518.2.2011 23:56

niin että on se muillakin mailla siis tv lupa käytössä ja hirveällä hinnalla + maksu kanavat päälle

3620.2.2011 14:58

Joo just niinku näillä hinnoilla. Maksaa jostain nolla ryhmän
lätkämatsista 7-10€ matsi, joo ei kiitos ole ihmekkään jos ei
mene kaupaksi.
Kokeilin ja tilasin Eurosport Playerin 40€ vuosi, kolme kanavaa.
Hyvin näkyy kaikki talviurheilu lajit ja kesäkisat. + Moottori-
urheilusta suurin osa. Että kannattaisi suomen maksuteeveetkin
alkaa ajatella samoja hintoja niin tilausten määrä nousisi sato-
ja prosentteja. Ja katteet moninkertaistuisi.
Ja asikkaalle valintaoikeus, PAKKOMYYNTI ja paketit kokonaan pois.
Vähän asian vierestä. Minulla ei ole ollenkaan digiboxia joten
tv maksukin säästyy älykkäämpään käyttöön. Kuten edelläkin esi-
tetty yleltä ei tule muutakun uusintoja ja muilta kanavilta
pelkkää shittiä ja sättiä ja toinen toistaan typerämpiä tieto-
kilpailuja. Voi jeesus sentään sitten vielä nämä niinsanotut
reality- joojoo tosi on tveet. voi helvetti.

3722.2.2011 01:14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Peski:
Voi wittu se oli hienoo vielä 14 vuotta sitten, kun telkassa ei ollu kanavia kuin ruhtinaalliset 3 kpl. Nykyään on plus-tv:tä, Discoveryä, Urho-tv:tä, Canalia, Viasat yms... Melkein jopa stressaavaa, kun monelta kanavalta pursuaa kiinnostavia ohjelmia yhtä aikaa. Itse asiassa sais palauttaa tilanteen vaikka vuoteen -85 ja telkasta näkyis tasan 2 kanavaa.
Paskinta tässä on se, että kanavia on miljoona, eikä miltään tulee mitää kiinnostavaa. Jos kaikki muut kanavat paitsi yle kanavat muuttuisivat maksullisiksi, niin jättäisin vain tylysti ottamatta noi. Elokuvat on niin halpoja nykyään ostaa itselle, että ihan sama. Nyt tilasin Smallville kaikki tuotantokaudet 80€. Yhteensä 9-tuotantokautta.

3822.2.2011 21:30

Tuleeko sieltä telkkarin puolelta sarjoja nimeltä V 2009, SGU ja Castle?
Oikeestaan muuta ei meillä katsota nykyään kuin noi sarjat ja kaikki SyFy leffat mitä tulee 720p laadulla.
Lapset katsoo pikkukakkosen telkusta, mutta meillä onkin luvat siihen maksettu.
Joku lasten oma elokuva kanava voisi kiinnostaa kun läheskään kaikkia ei tule findubbina DVDR jakeluun.

Toisaalta ei kyllä kiinnosta alkaa ajastelemaan tuota digiboxia päivittäin että parempi olisi jos noi sarjat olis katsottavissa koska haluaa streemeinä.

Niin ja tietysti kaikki pitää olla HDtä kiitos.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.2.2011 @ 21:31

3917.4.2012 01:50
piru2
Vahvistamaton

plusTV korttin kanssa ei kannata olla missään tekemisissä. Se on liimalastana huonompi kuin vr:n (taskuun unohtunut) avainkortti. Jos sellaisen kuitenkin on tyhmyyttään hankkinut ja irtisanonut, voi olla varma, että on puhelinterrolin kohde. Itselleni on soitettu kymmenet kerrat ja markkinoitu plusTV korttia. Saa aikamoisen täisaunan lämmittää, jotta eroon tästä syöpäläisestä pääsee. ÄLKÄÄ HANKKIKO plusTV KORTTIA. Tämä ei ollut mainos vaan varoitus seuraamuksista. On se kauheata kun SUOMESSA saa vapaasti ihmisiä häiritä ja vuosia kiusata. Ongelmia riittää maailmassa ilman plusTV korttiakin. plusTV tulee onneksi katoamaan, koska ei niin typerä keksintö voi menestyä ja elää auringon alla. Ehdotan plusTV:n väelle, että hankkivat vaikka huuliharppuja koko porukalle, joilla voivat soitella, kunhan eivät minua häiritse. Terveisiä johtaja Jyri Ratialle. ET hoitanut asiaa tekstiviestini jälkeen osaltani kuntoon kehotuksestani huolimatta.

4017.4.2012 11:20

enpäs ollukkaan huomannu tuolt urhon sivuilta et voi ostaa matsin netin kautta katottavaksi. hieman vaa o turhan kallista.
ite käyttäny futiksen seurantaan sellasta sivustoa kuin freesoccerstreams.com. kaikki kovimmat matsit näkyy livenä. kuvakin on siedettävää.
vielä ku sais suomi futiksen jostaa näkymään 8)

4124.8.2012 02:37

Oli ylipäätään virhe siirtyä koko digi digiin. Nythän me näemme, mitä siitä on seurannut, kun kaikesta mahdollisesta katsottavasta ohjelmasta yritetään periä hintaa, ja liki kaikki katsomisen arvoinen urheilukin on nyt maksutv kanavilla.
Plustv:kin on kivasti räätälöinyt valmiit kanavapaketit korkeine hintoineen. Entäs, kun osa näistä paketin kanavista ei näykkään, kuten meillä on tilanne. Etpä saa pudotettua toimimattomia kanavia paketistasi pois siinä toivossa, että myös lasku pienenisi.
Ihmiset eivät voi millään tavoin valita kanavia, ja olisikin korkea aika, että kuluttajavirasto puuttuisi tähän sairaaseen rahastus touhuun, ja petosten tehtailuun. Kyllä jokaisella tulee olla mahdollisuus ottaa vaikka halutessaan se yksi ainoa plustv kanava, niiden 10 turhan kanavan sijaan, mitä pakko tuputetaan valmiissa ota tai jätä paketeissa.
Nämä ovatkin sellaisia maksutv paketteja, että ota tahi jätä, ja mieluiten jätän kyllä kaikki ottamatta.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto