AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonyltä virallinen tiedote PS3-hakkeroinneista - PSN-banneja luvassa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 16.2.2011 21:38 Kommentteja (6)

Sonyltä virallinen tiedote PS3-hakkeroinneista - PSN-banneja luvassa PlayStation 3 -pelikonsoliaan modanneet tahot saivat tänään ikäviä uutisia, kun Sony julkaisi tiedotteen koskien konsolin modaamista. Sonyn pelisääntöjen mukaan luvattomien ohjelmisto- tai rautamuokkausten käyttö konsolissa johtaa jatkossa PSN-banneihin, jolloin konsolin käyttöarvo vähenee.
Konsolijätin mukaan luvattoman ohjelmakoodin tai piraattipelien ajaminen konsolissa rikkoo sekä konsolin että PSN-verkkopalvelun käyttösääntöjä, eikä tällaisia toimia tulla sallimaan. Jos Sony havaitsee tällaista toimintaa PS3-konsoleissa, poistetaan kyseisen konsolin oikeus liittyä PSN-verkkopalveluun pysyvästi.

Tiedotteen perusteella Sony ei ole toistaiseksi ryhtynyt asian tiimoilta toimeen, joten kuluttajat voivat vielä pelastaa nahkansa poistamalla konsolista kaikki muokkaukset. Rivien välistä on kuitenkin luettavissa, että toimiin ryhdytään lähiaikoina, joten ensimmäinen banniaalto saattaa olla vain muutaman päivän päässä.
Sonyn mukaan piraattipelit ja kopiointisuojauksien kiertolaitteet vahingoittavat pelialan tulevaisuutta. Erityisesti ongelmaksi ovat nousseet tietyissä moninpeleissä huijaavat pelaajat, jotka pilaavat muiden peli-ilon.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

116.2.2011 22:23
Arzgahhh
Inactive

Mikä kaikki on tätä muokkausta? Sallitaanko esim custom teemat?


ASRock N68C-S UCC | Athlon II X2 250 | Winfast 8800gt + Setsugen | 2gb DDR3 1066mhz | Spinpoint F3 500gb Sata II | Razer Arctosa | Steel Series Kinzu Pro |


216.2.2011 23:48

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Arzgahhh:
Mikä kaikki on tätä muokkausta? Sallitaanko esim custom teemat?
Sonyn "playstation knowledge centeristä" löytyy tämmöinen linkki:
link

Eli tuskin tulee banneja.

PS. Kiitos vinkistä... En ollut tajunnutkaan tommosta customointi mahdollisutta pleikkarissa.

317.2.2011 01:23

hahah, sain varotusmailin sonylta.

417.2.2011 02:26

Niin no noiden bannien jälkeen, kun niissä voi ajaa myös niitä omia softia omalla käyttiksellä, niin mikä estää tekemästä oman verkon, jonka kautta pelata peliä? Taitaa mennä reverse engineeringin puolelle, kun PSN2BP (PSNtoBannedPeople) joku menis tekemään.

517.2.2011 12:09

Mahtaa mennä siihen kuten XBMC:llä aikoinaan, eli tosiaan tulee oma "verkko", jossa voi sitten hakata näitä "varmuuskopioita" moninpelinä. Sitten vielä siihen dual boot, jolla päääsee orkkis puolelle pelaa virallisia, ni avot! :D


mmmmmmmmmmmmm

617.2.2011 13:48

Itsellä ei konsoli ole kertaakaan PSN:ssä ollut enkä näe syytä miksi koskaan siellä kävisinkään...
Toisaalta olisi aika arveluttavaa jos konsolit lähettää tietoja laitteistosta kokoajan, kunhan vaikka langaton internet yhteys löytyy, vaikka minnekkään ei ole kirjautunut tai internettiä käytä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto