AfterDawn: IT-alan uutiset

PS3:n Killzone 3 luvattomassa nettijakelussa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 14.2.2011 19:31 Kommentteja (9)

PS3:n Killzone 3 luvattomassa nettijakelussa Euroopassa parin viikon sisällä myyntiin tuleva Killzone 3 -peli pyörii jo luvatonta kopiointia harrastavien tahojen konsoleissa, sillä pelistä ennakkoon vuotaneet versiot toimivat jailbreikatuilla PlayStation 3 -pelikonsoleilla.
Killzone 3:sta on jaossa useissa P2P-verkoissa ainakin kaksi eri versiota, joista toinen on yli 41 gigatavun kokoinen paketti, joka pitää sisällään pelin 3D-välivideot. Tarjolla on myös pienempi vain 2D-välivideot sisältävä versio, jossa ladattavaa tulee hieman päälle 22 gigatavua.

Pelin kehittänyt Guerrilla Games tai sen julkaiseva Sony eivät ole toistaiseksi kommentoineet pelin vuotamista.

Huhujen mukaan peli olisi vuotanut Venäjän suunnalta, jossa pelin lopulliset kopiot olisivat päätyneet jakeluun tietyissä paikoissa ennenaikaisesti.

Tägit: Killzone 3
Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

114.2.2011 20:13

Tämä ja Crysis 2:n vuotaa nettii lähes samanaikaisesti, liekö sattumaa?

214.2.2011 22:35

Upeeta...

314.2.2011 23:27

Jailbreikkaus ei taida olla vielä yhtä helppoa kuin esimerkiksi xboxin modaaminen ja tuo pelin kokokin jo rajoittaa hieman noiden luvattomien kopioiden pelaajien määrää, niin tuskin on yhtä paljon haittaa tästä kuin esimerkiksi crysiksen vuotamisesta.

415.2.2011 9:16

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti miketso:
Jailbreikkaus ei taida olla vielä yhtä helppoa kuin esimerkiksi xboxin modaaminen ja tuo pelin kokokin jo rajoittaa hieman noiden luvattomien kopioiden pelaajien määrää, niin tuskin on yhtä paljon haittaa tästä kuin esimerkiksi crysiksen vuotamisesta.

Helpompaahan tuo PS3 murtaminen on kuin X360. Ei tarvitse kuin uusi firmware asentaa ja sitten voi paketteja asennella miten lystää.

515.2.2011 16:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ryki:
Helpompaahan tuo PS3 murtaminen on kuin X360. Ei tarvitse kuin uusi firmware asentaa ja sitten voi paketteja asennella miten lystää.
Ainakin mitä on lukenut kaikista ongelmista liittyen tuohon firmwaren ja muiden pakettien asentamiseen niin tuntuu paljon vaikeammalta kuin xboxin modaaminen. En sitten tiedä kuinka yleisiä ne ongelmat on, et voihan se olla että suurimmalla osalla homma onnistuu kertaheitolla ja firmwaren/pakettien päivittäminen sujuu helposti.

616.2.2011 10:11

Eli onko pelistä tulossa 2 eri versiota? Oletan että peli tulee yhdellä br levyllä kuitenkin ja pleikka näyttää 3d:tä jos tv tukee. On siinä pikku paketti ladattavaksi. Ja kerrankin käytetään levyn kapasiteettia hyväksi vaikkakin vain täyttämällä se välivideoilla.

716.2.2011 21:57

41 gigaa, alle päivässähän se tulee, jos siis jakajia vain riittää. Ei ongelma. Hienoa työtä ovat tehneet he ketkä tämän mahdollistivat.

817.2.2011 1:05

24/2:lla menee kuitenkin hetki. Lataisin jos olis jailbreak pleikkariin :)

919.2.2011 17:47
ReCyko
Vahvistamaton

Sony on ottanut asian vakavasti ja ilmoittanut estävänsä nettipelaamisen modatulla laitteella! Modatut laitteet samalla paikannetaan IP-osoiteella ja mahdollisiin oikeudellisiin toimenpiteisiin myös ryhdytään.

Vahva oli luu, koska PS3 on ollut ties miten kauan purkamaton systeemi ja lopulta ohjelmistopätkällä koko systeemi aukeaa?

20-50Gb pelin imuroinnissa on liikaa vaivaa, sekä ei tiedostosta voi olla edes varma toimiiko se yksinpelinäkään.
Multiominaisuuden puuttuminen on erittäin merkittävä asia pelissä, mikäli Sony saa estot toimintaan.

Netistä tilaten uudet pelit a'43€ postikuluineen ei ole paha hinta ja tarviten saa muutaman kympin takas myydessä peli eteenpäin. Modaaminen ja järjetön imuttaminen ties miltä sivuilta ei ole kovinkaan mielekästä ja ilmaiseksi sitä ei voi sanoa kuitenkaan.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto