AfterDawn: IT-alan uutiset

Nintendo: Angry Birds on liian halpa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 7.2.2011 13:22 Kommentteja (9)

Nintendo: Angry Birds on liian halpa Nintendon Amerikan osaston johtaja Reggie Fils-Aime on huolestunut nykyisestä mobiilipelien polkuhinnoittelusta. Fils-Aime pelkää muutaman dollarin hintaisten pelien totuttavan kuluttajat heikkotasoiseen kertakäyttöviihteeseen.
Kuluttajien saadessa pelinsä helposti ja halvalla, saattaa ostajille syntyä käsitys, että kaikkien pelien tulisi olla samassa muutaman dollarin hintaluokassa. Fils-Aimen mukaan nykyinen trendi on uhka koko pelialan kannalta. Fils-Aimen huolena on, että pelaajat eivät maksa enää hyvinkään tehdystä pelistä julkaisijan kannalta riittävää hintaa, jos tarjolla on kertakäyttöviihdettä puoli-ilmaiseksi.

Angry Birds on hieno pelikokemus, mutta sen lisäksi löytyy tuhansia muita parin dollarin hintaisia pelejä, jotka antavat kuluttajille mielikuvan peleille sopivasta hinnoittelusta.
Reggie Fils-Aime


Fils-Aime ei kuitenkaan ole vakuuttunut halpojen pelien tasosta, vaan hänen mielestään kaksikin dollaria on liikaa monen pelin kohdalla.

Nintendolla on asiassa oma erittäin isokokoinen lehmänsä ojassa, sillä sen piakkoin julkaistavan uuden 3DS-alustan pelit tullaan hinnoittelemaan jopa kymmeniä kertoja kalliimmaksi, kun nykyiset mobiililaitteiden pikkupelit.

Tägit: Nintendo
Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

17.2.2011 14:05
nimi123
Vahvistamaton

Angy Birds ja Agry Birds?

27.2.2011 14:09

Justiinsa, kaikkien pelien siis pitäisi maksaa 50€ ja sen lisäksi pitäisi hyväksyä kaikkien peliin DRM... Uskomatonta mitä sammakoita sitä voi kuulla... Tämän lafkan mielestä edes fani elokuvia ei saa tehdä koska se voi olla haitallista pelien imagolle.


"History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

37.2.2011 14:13

Todellakin Nintendolla oma lehmä ojassa.

Ihme juttu, miten jotkut Nintendo DS:n pelit ovat olleet vuosia myynnissä ja maksavat vieläkin sen ~50 € (Mariot, Nintendogs:it, Pokemonit jne).

47.2.2011 14:14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti nimi123:
Angy Birds ja Agry Birds?
Pahoittelut typoista, korjattu.

57.2.2011 14:43

Niimpä niin...kun ei sitä rahaa lappaa joka nurkasta niin on halpa. Mutta kun se halpa hinta tuppaa saamaan ihmiset ostotuulelle, itselläni ainakin kännyssä on tietysti ANGRY BIRDS :p

Niin pikkupelien kuuluukin olla halpoja ja ns suurpelit siinä 30€ tietämillä enempää en pelistä maksa.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.2.2011 @ 14:45

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

67.2.2011 14:47

Kyllähän sen nyt kaikki tietää ettei mobiilipelejä edes verrata kalliimpiin konsolipeleihin, enkä itse kyllä odoittaisikaan mobiililaitteille kovin kummoisia pelejä. Ne on vain pientä ajanviihdettä jota on tarkoituskin hankkia pienellä rahalla. Suuret summat ovat sitten konsolipelejä varten, jossa aikaakin kulutetaan paljon enemmän ja niille asetetaan tietynlaisia laatuvaatimuksia hintaansa nähden.

77.2.2011 16:25

Lainaus:
Kuluttajien saadessa pelinsä helposti ja halvalla, saattaa ostajille syntyä käsitys, että kaikkien pelien tulisi olla samassa muutaman dollarin hintaluokassa. Fils-Aimen mukaan nykyinen trendi on uhka koko pelialan kannalta.
Se, että me saadaan peli helposti ja halvalla ei tietenkään voi olla hyvä asia. Eiköhän kaikki saa hinnotella pelinsä miten haluaa. Ja mobiilipuolella pelimarkkinat on hyvin kapeat, joten voi hyvin olla, että se pudottaa konsolipelien myyntiä hieman. Mutta se on kehitystä se. Jos Nintendo kokee sen uhkana, niin tarjoaisi halvempia hintoja tai enemmän laatua. Turha itkeä toisen menestykselle.

Sama asia jos olisin ennen vanhaan myynyt vain pöytäkoneita ja joku keksii läppärin ja myy sitä, minkä seurauksena oma myynti heikkenee. Surkee juttu, mutta turha valittaa lehdille vaan keksiä jotain uutta.

87.2.2011 22:48

Imho kännykkä(j2me android ym) pelit pitkkäkin olla 5€, sillä ne on useinmiten paskoja, tai niitä pelaa kerran, ja sitten unohtaa etc, mutta konsolipuolella saa olla kalliimpaa, että saa rahoille vastinetta

98.2.2011 22:00

jos saaa

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

JUURI NYT: Facebook ei toimi Suomessa JUURI NYT: Facebook ei toimi Suomessa (22.2.2018 13:48)
Yhteisöpalvelu Facebookin palvelut eivät tällä hetkellä toimi. Facebook.com ilmoittaa, että jokin meni pieleen, ja ongelmaa korjataan. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä mikä ongelman taustalla on. ....
Rovio todellisessa syöksykierteessä – Sijoittajat pettyivät uutisiin Rovio todellisessa syöksykierteessä – Sijoittajat pettyivät uutisiin (22.2.2018 11:33)
Vihaisten lintujen kiito muistuttaa Helsingin pörssissä tällä hetkellä ennemminkin syöksykierrettä, sillä tulosvaroituksen julkaisseen Rovio Entertainmentin osakekurssi on uutisen kirjoittamishetkellä ....
Snapin toimitusjohtaja – Snapchatin uudistuksiin on vain totuttava Snapin toimitusjohtaja – Snapchatin uudistuksiin on vain totuttava (22.2.2018 10:47)
Verkkopalveluihin ja sovelluksiin tehtävät ulkoasu- ja käyttökokemusmuutokset aiheuttavat aina närää ja tuskastusta vahojen käyttäjien keskuudessa, koska he joutuvat "opettelemaan" heille toimivaksi ....
Neflixin haastaja Viaplay kasvaa kovaa tahtia – Panostaa urheiluun ja omiin tuotantoihin Neflixin haastaja Viaplay kasvaa kovaa tahtia – Panostaa urheiluun ja omiin tuotantoihin (22.2.2018 10:09)
Netflixistä on vuoden 2012 lanseerauksen jälkeen muodostunut Suomen de facto -suoratoistopalvelu, mutta alalla kisailee katselevista silmäpareista moni muukin. Yksi kilpailijoista on Viaplay, ....
1 kommentti
Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita (21.2.2018 22:37)
Facebook on kertonut tänään uudistuksista, joita se on tehnyt maailman toiseksi suosituimpaan viestisovellukseen. Kyseessä on tietysti WhatsAppin jälkeen Facebookin toiseksi suosituin viestikanava Messenger. ....

Uutisarkisto