AfterDawn: IT-alan uutiset

Firefox 4 saa lisää beta-versioita ennen julkaisukandidaattia

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 4.2.2011 14:36 Kommentteja (1)

Firefox 4 saa lisää beta-versioita ennen julkaisukandidaattia Firefox-kehittäjät ovat ilmoittaneet selaimen uusiman version vaativan vielä ainakin kaksi beta-versiota ennen ensimmäisen julkaisukandidaatin valmistumista. Firefox-tiimin julkaisujohtajan Christian Legnitton mukaan beta 11 saapuu lähipäivinä, mutta jäljelle jäävien ongelmien korjaamiseen vaaditan vielä beta 12 -versio.
Vaikka viimeiseksi suunnitellussa b12-versiossa julkaisun estävien niin kutsuttujen hardblocker-bugien määrä ei ole erityisen suuri, Firefox-tiimi ei lupaa b12-version jäävän varmasti viimeiseksi. Erityisesti lisäosien parissa riittää vielä työnsarkaa. Mozilla ilmoitti aiemmin beta 11 -version jäävän viimeiseksi kehitysversioksi ennen virallisen Release Candidate -version julkaisua.

Alkuperäisen aikataulun mukaan Firefoxin nelosversion piti ilmestyä jo viime vuoden puolella. Uusien beta-versioiden ilmestyminen saattaa siirtää vakaan selaimen julkaisun maaliskuun puolelle. Selaimen tällä hetkellä tuorein versio (beta 10) on ladattavissa Download.fi-palvelusta.

Tägit: Firefox
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.2.2011 19:01

Nyt en kyllä enää jaksaisi odotella, vaikka jaksankin, hyvää kannattaa odottaa ;D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto