AfterDawn: IT-alan uutiset

Firefox 4 saa lisää beta-versioita ennen julkaisukandidaattia

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 4.2.2011 14:36 Kommentteja (1)

Firefox 4 saa lisää beta-versioita ennen julkaisukandidaattia Firefox-kehittäjät ovat ilmoittaneet selaimen uusiman version vaativan vielä ainakin kaksi beta-versiota ennen ensimmäisen julkaisukandidaatin valmistumista. Firefox-tiimin julkaisujohtajan Christian Legnitton mukaan beta 11 saapuu lähipäivinä, mutta jäljelle jäävien ongelmien korjaamiseen vaaditan vielä beta 12 -versio.
Vaikka viimeiseksi suunnitellussa b12-versiossa julkaisun estävien niin kutsuttujen hardblocker-bugien määrä ei ole erityisen suuri, Firefox-tiimi ei lupaa b12-version jäävän varmasti viimeiseksi. Erityisesti lisäosien parissa riittää vielä työnsarkaa. Mozilla ilmoitti aiemmin beta 11 -version jäävän viimeiseksi kehitysversioksi ennen virallisen Release Candidate -version julkaisua.

Alkuperäisen aikataulun mukaan Firefoxin nelosversion piti ilmestyä jo viime vuoden puolella. Uusien beta-versioiden ilmestyminen saattaa siirtää vakaan selaimen julkaisun maaliskuun puolelle. Selaimen tällä hetkellä tuorein versio (beta 10) on ladattavissa Download.fi-palvelusta.

Tägit: Firefox
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.2.2011 19:01

Nyt en kyllä enää jaksaisi odotella, vaikka jaksankin, hyvää kannattaa odottaa ;D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality (19.9.2018 08:02)
Jos tykkäät käyttää Firefoxia tietokoneella ja puhelimessa, niin enää ei ole syytä olla käyttämättä sitä myös virtuaalilaseilla. Mozilla on nimittäin julkaissut Firefox Reality -nimisen verkkoselaimen, ....
Amazon aikoo tuoda ääniavustajansa mikroaaltouuniin ja autoon Amazon aikoo tuoda ääniavustajansa mikroaaltouuniin ja autoon (18.9.2018 20:15)
Amazonia ei tunneta teknologiayhtiönä, mutta se silti toimi ääniavustajien ja älykaiuttimien pioneerina. Nyt biljoonan dollarin verkkokauppajätti työstää ainakin kahdeksaa Alexalla varustettua laitetta. ....
Googlen Family Link antaa vanhemmille avaimet teinien puhelimiin Googlen Family Link antaa vanhemmille avaimet teinien puhelimiin (18.9.2018 19:50)
Google julkisti perheiden välisiä älypuhelinkuvioita helpottavan Family Link -hubin viime vuoden puolella. Erityisen käytännöllinen ominaisuus on EU:n tietosuojadirektiivin eli GGDPR:n jälkimainingeissa. ....
Samsungin älypuhelimiin lisää mullistuksia: J-sarja saa kirveestä, Galaxy M tilalle Samsungin älypuhelimiin lisää mullistuksia: J-sarja saa kirveestä, Galaxy M tilalle (18.9.2018 18:55)
Samsung on vuosien saatossa ollut yhdessä Applen kanssa älypuhelinmarkkinoiden stabilointiaines. Korealaisyhtiöltä on voinut vuosi toisensa jälkeen odottaa samaa kaavaa, jolla menestystä onkin ....
Nokian ennen omistama Withings julkaisi uuden Steel HR Sport -älykellon Nokian ennen omistama Withings julkaisi uuden Steel HR Sport -älykellon (18.9.2018 17:56)
Älyvaa'astaan tuttu Withings siirtyi 2016 yrityskaupassa osaksi Nokiaa. Nokian alaisena Withings julkaisi uudelleen Steel HR -älykellonsa. Sittemmin ranskalaisyhtiö on myyty Nokian toimesta ....

Uutisarkisto