AfterDawn: IT-alan uutiset

Modern Warfare -huijaukset PS3-hakkeroinnin piikkiin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.1.2011 12:05 Kommentteja (5)

Modern Warfare -huijaukset PS3-hakkeroinnin piikkiin Call of Duty 4 - Modern Warfare - ja Call of Duty - Modern Warfare 2 -peleistään runsaasti mainetta niittänyt Infinity Ward on joutunut PlayStation 3 -pelikonsolin hakkeroinnin takia ikävään välikäteen, sillä erilaiset huijaukset näiden pelien osalta ovat lisääntyneet huomattavasti viime aikoina.
Virallisen tiedotteen mukaan ongelmien korjaaminen kyseisissä peleissä ei onnistu ilman Sonyn toimia, sillä näiden pelien huijauksien estämiseen tehdyt ratkaisut rakentuvat konsolin oman salauksen varaan. Infinity Wardilla on siis luotettu siihen, etteivät huijarit pääse muokkaamaan pelin tiedostoja.

Yrityksen mukaan ongelmien välttämiseksi kannattaa peliseuraa hakea vain omasta kaveripiiristä. Yrityksessä ollaan kuitenkin luottavaisia siihen, että Sony saa pian ongelmat korjattua, joten huijareiden määrä vähentynee ainakin hetkeksi, kun konsolille julkaistaan seuraava firmware-päivitys.

Call of Duty -sarjan uusinta Call of Duty: Black Ops -peliä vastaavat ongelmat eivät tiettävästi vaivaa, koska pelin toteuttanut Treyarch on lisännyt peliin omia suojausmenetelmiä, jotka vaikeuttavat pelin muokkaamista. Tällaisia ratkaisuja myös Infinity Ward aikoo hyödyntää tulevissa julkaisuissaan.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

118.1.2011 12:28
kimmokoo
Vahvistamaton

eiköhän se vika oo loppupeleissä ihan omassa tiimissä.

218.1.2011 13:11

Tämä on sitten kaiketi sitä sananvapautta ja muuta kaikkea hyvää mitä pelaajat haluavat ja mitä on puolustettu?

318.1.2011 17:09

Lainaus:
Call of Duty -sarjan uusinta Call of Duty: Black Ops -peliä vastaavat ongelmat eivät tiettävästi vaivaa, koska pelin toteuttanut Treyarch on lisännyt peliin omia suojausmenetelmiä, jotka vaikeuttavat pelin muokkaamista.
Black opsin paskaa nyt PS3:lla pysty pelaamaan netissä ollenkaan. Ei toimi kahta sekunttia kunnolla, jumittaa ja pätkii koko ajan.
Myöskin jumittaa koko järjestelmän. Treyarchin foorumilta lueskelin että maailmalla pelin jumittamiset ovat rikkoneet lopullisesti konsoleita. Että hienoa.

418.1.2011 19:59

Hmmm, sony voisi myös katsella peiliin...


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

518.1.2011 22:18
CodMw2?
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti sutio:
Lainaus:
Call of Duty -sarjan uusinta Call of Duty: Black Ops -peliä vastaavat ongelmat eivät tiettävästi vaivaa, koska pelin toteuttanut Treyarch on lisännyt peliin omia suojausmenetelmiä, jotka vaikeuttavat pelin muokkaamista.
Black opsin paskaa nyt PS3:lla pysty pelaamaan netissä ollenkaan. Ei toimi kahta sekunttia kunnolla, jumittaa ja pätkii koko ajan.
Myöskin jumittaa koko järjestelmän. Treyarchin foorumilta lueskelin että maailmalla pelin jumittamiset ovat rikkoneet lopullisesti konsoleita. Että hienoa.
Muistatko, kun Modern warfare 2 tuli? 0,5 sekunissa kaatu.
Black ops sentään toimii edes sen 2 sekunttia.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto