AfterDawn: IT-alan uutiset

NOX Audio esitteli Androidilla varustettuja kuulokkeita

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 11.1.2011 12:54 Kommentteja (1)

NOX Audio esitteli Androidilla varustettuja kuulokkeita Android-ohjelmistoalustalla varustettujen laitteiden kirjo on taas kasvanut yhdellä uudella tuoteryhmällä, sillä NOX Audio esitteli CES-messuilla uusia Admiral Touch -kuulokkeita, joista löytyy Androidin 2.1-versio.
7.1-äänentoistolla varustetut kuulokkeet sisältävät myös 2,4-tuumaisen kosketusnäytön, jolla onnistuu Androidin käskyttäminen. Muistia kuulokkeissa on 256 megatavua ja laskentatehosta vastaa ARM11-suoritin.

NOX Audion mukaan Admiral Touch on yrityksen ensimmäinen TruWireless-tuote, eli se osaa siirtää ääntää sekä Bluetooth- että WLAN-verkkoja pitkin. Androidin myötä kuulokkeissa voi ajaa mm. Pandora- ja Skype-sovelluksia, ja puhumista varten kuulokkeista saa tarvittaessa esiin ulosvedettävän mikrofonin. Langattoman toiston ohella kuulokkeissa on 3,5mm-liitäntä, joten sen saa liitettyä erilaisiin laitteisiin myös langallisesti.

Saatavuudesta tai hinnasta NOX Audio ei ole vielä maininnut mitään, mutta sisäänrakennetulle akulle luvataan normaalikäytössä 5 tunnin edestä kuunteluaikaa yhdellä latauksella.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

111.1.2011 17:15
Tnoi
Inactive

5h kuunteluaikaa "normaalikäytössä".. Tosi hyvät "kuulokkeet".

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.1.2011 @ 17:44

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto