AfterDawn: IT-alan uutiset

Audiovoxin autoon tarkoitettu Blu-ray-soitin pian myyntiin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.1.2011 10:36

Audiovoxin autoon tarkoitettu Blu-ray-soitin pian myyntiin Ajoneuvoihin erilaisia mediaratkaisuja tarjoava Audiovox-yritys esitteli CES-messuilla monien teräväpiirtofanaatikkojen kaipaaman tuotteen eli autoon tarkoitetun Blu-ray-soittimen.
AVDBR1-nimellä kulkeva soitin on tulossa myyntiin tämän kevään aikana 349,99 dollarin suositushinnalla varustettuna. Audiovoxin mukaan kyseessä on ensimmäinen ajoneuvoihin varta vasten suunnattu Blu-ray-soitin.

Blu-ray-elokuvien ohella soitin toistaa myös DVD-elokuvia ja CD Audio -levyjä. Soittimen etureunasta löytyvä USB-liitin taannee tuen myös USB-massamuisteilta löytyville MP3-tiedostoille, mutta valitettavasti lehdistötiedote ei kerro tarkemmin laitteen mediatukea. Yrityksen tekemien testien perusteella optisten levyjen pitäisi toimia soittimen kanssa töyssyisemmässäkin menossa.

Myöhemmin julkaistavan firmware-päivityksen myötä laitteeseen lisätään tuki WLAN-verkon kautta tapahtuvalla mediatiedostojen streamaukselle.

Videon soittimesta saa ulos HDMI-, komponentti- ja komposiittiliitäntöjen avulla, joten AVDBR1:n saa yhdistettyä moniin erilaisiin näyttölaitteisiin. Soittimen ohjaamista varten mukana toimitetaan infrapunavastaanotin ja kaukosäädin, jolloin soittimen voi tarvittaessa piilottaa vaikkapa hansikaslokeroon.


Tägit: Blu-Ray Audiovox
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi Nokia saapumassa markkinoille – Tällainen on Nokia 6.1 Plus Uusi Nokia saapumassa markkinoille – Tällainen on Nokia 6.1 Plus (23.7.2018 18:45)
HMD Global jatkaa puhelinjulkistusten tahkoamista, sillä Nokia X5:n lisäksi suomalaisyhtiö on tuomassa markkinoille Nokia 6.1 Plussan. Viimeksi mainittu on käytännössä kansainvälisille markkinoille ....
Trump laittaa Euroopan ojennukseen – Ei pitänyt Googlen saamasta kohtelusta Trump laittaa Euroopan ojennukseen – Ei pitänyt Googlen saamasta kohtelusta (23.7.2018 18:23)
Euroopan ja Yhdysvaltojen välit ovat kiristyneet kevään jälkeen, kun presidentti Donald Trump alkoi uhkailla Eurooppaa teräs- ja autotulleilla, joihin EU vastasi omilla vastatulleilla. Nyt tunnelmia ....
MTV3 ja C More siirtyvät Telian omistukseen MTV3 ja C More siirtyvät Telian omistukseen (23.7.2018 17:59)
Pohjoismainen teleoperaattori Telia Company kertoi viime viikolla aikeistaan ostaa mediayhtiö Bonnier Broadcastingin. Kauppahinta on 9,2 miljardia Ruotsin kruunua eli noin 888 miljoonaa euroa. ....
Kilpajuoksu avaruuteen on alkanut – Facebook kehittää myös nettisatelliitteja Kilpajuoksu avaruuteen on alkanut – Facebook kehittää myös nettisatelliitteja (23.7.2018 06:52)
Facebook ilmoitti kesäkuun lopulla, että se lopettaa miehittämättömien lentokoneiden varassa toimivan Internet-tukiasemaverkon kehittämisen. Aiemmin Googlen emoyhtiö Alphabet teki saman johtopäätöksen ....
Samsung onnistui siinä missä Apple epäonnistui – Laturi lataa kahta laitetta samaan aikaan Samsung onnistui siinä missä Apple epäonnistui – Laturi lataa kahta laitetta samaan aikaan (23.7.2018 06:35)
Verkkoon vuotaneen lehdistökuvan perusteella Samsungilta on tulossa elokuun 9. päivänä muitakin tuotelanseerauksia kuin Galaxy Note9. Markkinoille on nimittäin tulossa uusi Qi-standardiin pohjautuva ....
6 kommenttia

Uutisarkisto