AfterDawn: IT-alan uutiset

Audiovoxin autoon tarkoitettu Blu-ray-soitin pian myyntiin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.1.2011 10:36

Audiovoxin autoon tarkoitettu Blu-ray-soitin pian myyntiin Ajoneuvoihin erilaisia mediaratkaisuja tarjoava Audiovox-yritys esitteli CES-messuilla monien teräväpiirtofanaatikkojen kaipaaman tuotteen eli autoon tarkoitetun Blu-ray-soittimen.
AVDBR1-nimellä kulkeva soitin on tulossa myyntiin tämän kevään aikana 349,99 dollarin suositushinnalla varustettuna. Audiovoxin mukaan kyseessä on ensimmäinen ajoneuvoihin varta vasten suunnattu Blu-ray-soitin.

Blu-ray-elokuvien ohella soitin toistaa myös DVD-elokuvia ja CD Audio -levyjä. Soittimen etureunasta löytyvä USB-liitin taannee tuen myös USB-massamuisteilta löytyville MP3-tiedostoille, mutta valitettavasti lehdistötiedote ei kerro tarkemmin laitteen mediatukea. Yrityksen tekemien testien perusteella optisten levyjen pitäisi toimia soittimen kanssa töyssyisemmässäkin menossa.

Myöhemmin julkaistavan firmware-päivityksen myötä laitteeseen lisätään tuki WLAN-verkon kautta tapahtuvalla mediatiedostojen streamaukselle.

Videon soittimesta saa ulos HDMI-, komponentti- ja komposiittiliitäntöjen avulla, joten AVDBR1:n saa yhdistettyä moniin erilaisiin näyttölaitteisiin. Soittimen ohjaamista varten mukana toimitetaan infrapunavastaanotin ja kaukosäädin, jolloin soittimen voi tarvittaessa piilottaa vaikkapa hansikaslokeroon.


Tägit: Blu-Ray Audiovox
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto