AfterDawn: IT-alan uutiset

Vakaa Chrome 8 jakeluun

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.12.2010 12:50

Vakaa Chrome 8 jakeluun Googlen Chrome-selaimen vakaan version kuuden viikon välein tapahtuva päivityssykli pyörähti jälleen eilen ympäri, ja tällä kertaa selaimesta julkaistiin ulos 8-versio (8.0.552.215).
Blogitekstin perusteella 8-version suurin uudistus on sisäänrakennettu PDF-lukija, josta kerroimme noin kuukausi sitten.

Toinen suurempi uudistus, josta Google on kuitenkin ollut vielä vaitonainen, on Chrome Web Store -yhteensopivuus. Google esitteli Chrome Web Store -sovelluskaupan toimintaideaa toukokuussa Google I/O -tapahtumassa, ja Chrome 8:n myötä palvelu voitaisiin vihdoin avata suurelle yleisölle.

Uusien ominaisuuksien lisäksi Chrome 8 sisältää yli 800 bugikorjausta, joiden joukkoon kuuluu mm. tietoturva-aukkojen paikkauksia.

Chromen nykyiset 7-versiot voi päivittää tuoreimpaan valitsemalla Tietoja Google Chromesta -valinnan selaimen työkaluvalikosta. Chromettomat voivat ladata viimeisimmän version esim. Googlen tai Download.fi-sivuston kautta.

Tägit: Google Chrome PDF
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto