AfterDawn: IT-alan uutiset

Hulu etsii rahoitusta kansainväliselle versiolle

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 2.12.2010 09:56 Kommentteja (1)

Hulu etsii rahoitusta kansainväliselle versiolle Yhdysvaltalaisten televisioyhtiöiden yhteistuumin kehittämä nettitelevisio Hulu etsii Wall Street Journalin mukaan rahoitusta, jotta palvelu voitaisiin laajentaa kansainvälisille markkinoille. Tähän asti Hulu on toiminut ainoastaan Yhdysvalloissa.
WSJ:n haastattelema Hulun toimitusjohtaja Jason Kilar totesi, ettei kansainvälisillä markkinoilla ole kunnollista nettitelevisiotarjontaa ja Hulu haluaa olla täyttämässä tämän tyhjiön. Kilar ei tosin eritellyt sen tarkemmin mitkä valtiot ovat Hulun ensisijaisia laajentumiskohteita. Hän ei myöskään kertonut aikataulusta mitään.

Hulu on onnistunut erinomaisesti kotimarkkinoillaan. Taustalla ovat suuret televisioyhtiöt, jotka ovat tuoneet maailman suosituimmat televisio-ohjelmat katseltaviksi verkkoon. Ohjelmat tulevat Huluun muutaman päivän jäljessä niiden televisioensi-iltaan verrattuna. Nettitelevisio toimii mainosrahoitteisesti, mutta maksullisen Hulu Plus -palvelun ansiosta ohjelmia voi katsella myös ilman mainoksia.

Tägit: Hulu
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

12.12.2010 11:18
Arzgahhh
Inactive

Aivan loistavaa! Suomen valtio tukemaan tätä hanketta ja yle:n ohjelmia Huluun.. Sekä tietty sit alkuperäisiä ohjelmia. Suomen kielisillä teksteillä kiitos! Ainakin täällä olisi palvelun käyttäjä heti tarjolla.


ASRock N68C-S UCC | Athlon II X2 250 | Winfast 8800gt + Setsugen | 2gb DDR3 1066mhz | Spinpoint F3 500gb Sata II | Razer Arctosa | Steel Series Kinzu Pro |


Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto