AfterDawn: IT-alan uutiset

Google TV sai uusia yhteistyökumppaneita

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 5.10.2010 07:57 Kommentteja (1)

Google TV sai uusia yhteistyökumppaneita Hakukoneyhtiö Google kertoi maanantaina uusista yhteistyökumppaneistaan koskien yhtiön tulevaa Google TV -alustaa. Alustan on tarkoitus integroida internet entistä paremmin television kanssa. Uusiin sisällöntuottajiin kuuluvat HBO, NBC Universal, Turner ja NBA. Google TV sai maanantaina myös oman verkkosivun.
NBC Universal tuo Google TV:seen ohjelman, jonka avulla voi seurata reaaliaikaisesti pörssi- ja taloustietoja. HBO sen sijaan tuo ohjelmiaan katseltavaksi HBO GO -ohjelman avulla. Google on onnistunut solmimaan yhteistyötä myös videovuokrauspalveluiden Amazon Video On Demandin ja Netflixin kanssa. Luonnollisesti YouTubekin on mukana Google TV:ssä.

Myös muut mediat ovat läsnä. Musiikkisivustoista VEVO, Pandora ja Napster sekä uutissisvustoista New York Times ja USA Today. Myös viestintäpalvelu Twitter on mukana Googlen hankkeessa.

Ensimmäiset Google TV:tä tukevat laitteet tuodaan kauppoihin tämän kuun aikana. Logitech ja Sony ovat tuomassa laitteensa ensimmäisinä.

Alla lyhyt esittelyvideo Google TV:stä:

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

15.10.2010 17:39

Varsin lupaavaa. Harva näistä tosin päätyy koskaan Suomeen...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto