AfterDawn: IT-alan uutiset

Anonymous jatkoi palvelunestohyökkäyksiä

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 5.10.2010 12:20 Kommentteja (27)

Anonymous jatkoi palvelunestohyökkäyksiä Viime aikoina useat tekijänoikeusjärjestöjen ja niitä avustavien lakifirmojen nettisivuille on järjestetty palvelunestohyökkäyksiä Operation Paybackin mukaisesti. Uhreiksi ovat jääneet muun muassa Yhdysvalloissa MPAA ja RIAA, Britanniassa ACS:Law ja Australiassa AFACT.
Iskuista vastuun ottanut Anonymous-ryhmä hyökkäsi viime viikon sunnuntaina brittiläisiä Ministry of Sound -levy-yhtiötä ja Gallant Macmillian -lakiyhtiötä vastaan. Vielä tällä hetkelläkin Ministry of Soundin verkkosivut ovat alhaalla. Levy-yhtiö joutui ryhmän iskukohteeksi koska se alkoi uhkailla yksittäisiä ihmisiä oikeustoimilla Gallant Macmillianin kautta, koska olivat levy-yhtiön väitteiden mukaan jakaneet heidän musiikkia luvatta verkossa.

Syyskuun lopulla tietoturvayhtiö Panda Securityn työntekijä julkaisi yhtiön blogissa käymänsä haastattelun Anonymous-ryhmän jäsenen kanssa. Keskustelusta ilmenee, että Anonymouksen on tarkoitus taistella tekijänoikeuslobbya vastaan niiden vanhentuneiden käsitysten vuoksi, eivätkä lopeta ennen kuin heidän vihansa tyyntyy.

Edellinen Seuraava  

27 kommenttia

15.10.2010 12:50

Enpä tiedä onko tuo oikea tapa toimia mutta ainakin pirun siistiä :)

25.10.2010 12:50

Oikein! jatkakaa pojjat jatkakaa... antakaa tykkien laulaa vain (^^,)

35.10.2010 14:46

Lainaus:
järjestetty palvelunestohyökkäyksiä Operation Paybackin mukaisesti
Tää operation playback onki ihan uus juttu, mihis se operation payback jäi ;)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.10.2010 @ 16:29

45.10.2010 16:29

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jonir21:
Lainaus:
järjestetty palvelunestohyökkäyksiä Operation Paybackin mukaisesti
Tää operation playback onki ihan uus juttu, mihis se operation payback jäi ;)
:) Korjattu.

55.10.2010 17:34
petepete6664
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:
Enpä tiedä onko tuo oikea tapa toimia mutta ainakin pirun siistiä :)
Operation Payback nimikin kertoo, että keiltä sitä ensin tulikaan ja mitä ;). Onhan se nyt ihan oikein, että jos MAFIAA saa DDoS:sittaa torrent-saitteja ilman seuraksia, niin vice versa..

65.10.2010 20:53

Hiton noloa tuommoinen. Huomaa kirjoittajien iän... Hallaahan tämä vain "piraattien" asialle aiheuttaa, kun tälle tielle on lähdetty. Joo joo, levy-yhtiöt toimivat todella häikäilemättömästi, mutta pitääkö siihen typeryyteen lähteä mukaan? Hävettää kyllä.

75.10.2010 21:52

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Hiton noloa tuommoinen. Huomaa kirjoittajien iän... Hallaahan tämä vain "piraattien" asialle aiheuttaa, kun tälle tielle on lähdetty. Joo joo, levy-yhtiöt toimivat todella häikäilemättömästi, mutta pitääkö siihen typeryyteen lähteä mukaan? Hävettää kyllä.
Niin eli levyfirmat saa tehdä kaikkea ja ihmisten ei pitäisi noussa mafiaa vastaan vain sen takia koska se olisi joidenkin mielestä hölmöä? Käyttäkää nyt järkeä :)

86.10.2010 7:53

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Huomaa kirjoittajien iän... Hallaahan tämä vain "piraattien" asialle aiheuttaa, kun tälle tielle on lähdetty.

Miten "piraattien" nimi pidetään puhtaana sitten? Jos median aivopesseiltä tallaajilta kysytään niin "piraatit" ovat aikamme suurimpia rikollisia jotka haluavat kaiken ilmaiseksi. Miten tuosta alemmmas voi muka maine mennä?

Rape is never funny. Unless its a clown.

96.10.2010 8:22

Vaikka tällainen toiminta herättääkin monia eettisiä kysymyksiä, niin jotenkin en voi olla yhtymättä muutamiin haastatteluissa ilmenneisiin mielipiteisiin:

Lainaus:
Q: Some people view this as the future of protests. Do you foresee future protests like this for other causes in the future?

A: Certainly. As for the protests, I hope the future of protests is ACTION. Not walking in circles with useless signs that are ignored.

106.10.2010 14:45

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti LordPepsi:
Niin eli levyfirmat saa tehdä kaikkea ja ihmisten ei pitäisi noussa mafiaa vastaan vain sen takia koska se olisi joidenkin mielestä hölmöä? Käyttäkää nyt järkeä :)

Äänestämällä pystyy vaikuttamaan oikealla tavalla. Väärä tapa on ruveta tämmöisiin typeryyksiin. Vaikuttaa kovasti, että ihmisillä on kova hysteria noita levy-yhtiöitä vastaan. "Mafia sitä, mafia tätä."
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Deadagent:
Miten "piraattien" nimi pidetään puhtaana sitten? Jos median aivopesseiltä tallaajilta kysytään niin "piraatit" ovat aikamme suurimpia rikollisia jotka haluavat kaiken ilmaiseksi. Miten tuosta alemmmas voi muka maine mennä?

Uskotko sinä tuota propagandaa? Ihmiset eivät todellakaan usko kaikkea mitä lukevat. Vaikka hyvin monen asenne on se, että "kaikki muut ovat tyhmiä lampaita, vain MINÄ tiedän totuuden." Silti Suomessa ei kovin suurta hysteriaa piratismista ole tullut. Täällä on asiat hyvin siltä suhteelta, siksi minunkin on hyvä tuomita tuommoinen älyttömyys ;) Ei oikea tapa taistella "mafiaa" vastaan ole hyökätä levy-yhtiöitä vastaan, vaan äänestää parlamentteihin netti-fiksuja ihmisiä.

116.10.2010 18:09

Mielestäni hyvä että joku tekee asialle jotain. Mielenkiintoista silti nähdä, millaisia vaikutuksia tällä on tulevaisuudessa.

127.10.2010 10:40

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Äänestämällä pystyy vaikuttamaan oikealla tavalla. Väärä tapa on ruveta tämmöisiin typeryyksiin.

"Jos äänestämisellä pystyisi vaikuttamaan, siitä tehtäisiin laitonta" -Ken Livingstone

137.10.2010 13:16

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Äänestämällä pystyy vaikuttamaan oikealla tavalla.
Joo eduskuntaan lisää vaan lahjottavia "edustajia" isoilla palkoilla!

147.10.2010 13:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Äänestämällä pystyy vaikuttamaan oikealla tavalla. Väärä tapa on ruveta tämmöisiin typeryyksiin. Vaikuttaa kovasti, että ihmisillä on kova hysteria noita levy-yhtiöitä vastaan. "Mafia sitä, mafia tätä."
Oletko oikeasti tutustunut näiden hyökkäyksien vaikutuksiin? Antipiraattien juonet rahankiristämiseksi ovat jumalattomassa vastatuulessa Britanniassa, koska ACS:n toiminnan todellinen luonne paljastui vuotaneistä sähköposteista. Tällaisiin asioihin ei oikeasti voi vaikuttaa millään äänestämisillä, koska ketään ei kiinnosta ja raha puhuu.

Jos äänestämisellä pystyisi vaikuttamaan, siitä tehtäisiin laitonta" -Ken Livingstone - <3
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.10.2010 @ 13:36

157.10.2010 13:50

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep1l0gu3:

"Jos äänestämisellä pystyisi vaikuttamaan, siitä tehtäisiin laitonta" -Ken Livingstone


Juupa juu. Melko kyllästyttävää tuo ainainen itku, että äänestämällä ei pysty vaikuttamaan, tai "ei kukaan aja mun asioita". Huoh. Eikö ole ikää vai eikö vain jaksa?
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti LordPepsi:

Joo eduskuntaan lisää vaan lahjottavia "edustajia" isoilla palkoilla!

Tuo nyt on niin lapsellinen kommentti että ei tarvitse edes mielestäni vastata.
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti coocie98:

Oletko oikeasti tutustunut näiden hyökkäyksien vaikutuksiin? Antipiraattien juonet rahankiristämiseksi ovat jumalattomassa vastatuulessa Britanniassa, koska ACS:n toiminnan todellinen luonne paljastui vuotaneistä sähköposteista. Tällaisiin asioihin ei oikeasti voi vaikuttaa millään äänestämisillä, koska ketään ei kiinnosta ja raha puhuu.

Jos äänestämisellä pystyisi vaikuttamaan, siitä tehtäisiin laitonta" -Ken Livingstone - <3

Juupa juu. Ketään ei kiinnosta? No jos se on ankarassa vastatuulessa, niin kenen taholta? Täysi-ikäisenä äänestäminen ja kansalaistoiminta on melko hyvä tapa vaikuttaa. Ja äänestämällä ei voi vaikuttaa? Nigga please :D

167.10.2010 16:57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Juupa juu. Ketään ei kiinnosta? No jos se on ankarassa vastatuulessa, niin kenen taholta? Täysi-ikäisenä äänestäminen ja kansalaistoiminta on melko hyvä tapa vaikuttaa. Ja äänestämällä ei voi vaikuttaa? Nigga please :D

Ei ne antipiraattien DOSsaukset äänestämällä lopu. Eivät ainakaan vuosiin. Ankara vastatuuli ACS:ää kohtaan alkoi siitä, että näillä iskuilla motivoitiin päättäjien ja massojen mielipiteitä suoraan. "Suoraan" - ei äänestämällä. Toinen hyvä muutos lienee, ettei AiPlex DDosSaile bt-sivustoja ainakaan vähään aikaan. Äänestäminen voi toimia erittäin pitkässä juoksussa, mutta siihenkin vaaditaan paljon tekoja taustalle.

Mainitse yksikin asia mitä olet muuttanut äänestämällä. Olen oikeasti kiinnostunut.

edit. korjailin.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.10.2010 @ 17:28

177.10.2010 19:34

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti coocie98:

Ei ne antipiraattien DOSsaukset äänestämällä lopu. Eivät ainakaan vuosiin. Ankara vastatuuli ACS:ää kohtaan alkoi siitä, että näillä iskuilla motivoitiin päättäjien ja massojen mielipiteitä suoraan. "Suoraan" - ei äänestämällä. Toinen hyvä muutos lienee, ettei AiPlex DDosSaile bt-sivustoja ainakaan vähään aikaan. Äänestäminen voi toimia erittäin pitkässä juoksussa, mutta siihenkin vaaditaan paljon tekoja taustalle.

Mainitse yksikin asia mitä olet muuttanut äänestämällä. Olen oikeasti kiinnostunut.

Et nyt oikein ole ymmärtäny äänestyksen ideaa. Äänestämällä, parlamentaarisesti kautta vaikuttamalla, toimitaan hitaasti täysin järjestelmällisistä syistä, joita en usko että täytyy erikseen kertoa. Viimeistään yhteiskuntaopissa yläasteella tahi lukiossa selitetään. Amiksesta en tiedä.

Massat, mitkä massat? En epäile, eivätkö eräänlaiset "massat" olisi ACS:ää vastaan kääntyneet, epäilen vain minkä ikäisistä ihmisistä tämä massa koostuu. Alaikäisistä, pahoin pelkään. Koska jos todella massat kaikista ikäpolvista olisivat tätä vastaan kääntyneet, olisi levy-yhtiöiden älyttömyyksille tullut jo stoppi pitkän aikaa sitten. Mutta niin, mitkä massat?

"Mainitse yksikin asia mitä olet muuttanut äänestämällä. Olen oikeasti kiinnostunut." Alas! Ei demokratia toimi näin, yhden hengen voimalla. Kiitos herran tähden. Mutta laajennettaessa näkökylmää, olen periaatteessa vaikuttanut asioihin joita äänestämäni puolue/edustaja on tehnyt eduskunnassa. Tämä siis, jos halutaan viisastella. Ja yksikään äänestäjä ei ole merkityksetön, voi haalia ääniä kannattamalleen asialle, tuoda asiaa julki yms, aivan laillisiakin keinoja käyttäen.

Ihan mielenkiinnosta, ei nimimerkkisi "98" loppu satu tarkoittamaan syntymävuottasi? Se ainakin selittäisi syvän antipatiasi äänestämistä kohtaan :)

En jaksa korjata typoja, perkeleen kuume :/

188.10.2010 12:37

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Et nyt oikein ole ymmärtäny äänestyksen ideaa. Äänestämällä, parlamentaarisesti kautta vaikuttamalla, toimitaan hitaasti täysin järjestelmällisistä syistä, joita en usko että täytyy erikseen kertoa. Viimeistään yhteiskuntaopissa yläasteella tahi lukiossa selitetään. Amiksesta en tiedä.
Oikein lukion käynyt? Kyllä ne siellä tykkäsivät paljon takoa tuota äänestämällä vaikuttamista, mutta totuus on vain, ettei maailma ole niin yksinkertainen. Massojen kerääminen, mielipiteen muokkaaminen, uutisoinnin pinnalla pitäminen, aktivimismi, lobbaaminen, tutkimusten tekeminen ja poliittisen tuen kerääminen ovat vain muutamia niistä monista vaatimuksista, mitä äänestämisellä vaikuttamisen taustalle tarvitaan. Pelkkä äänestäminen on siis erittäin huono tapa vaikuttaa, vaikkakin yksi niistä harvoista tavoista.

Näillä hyökkäyksillä on jo saavutettu suoria ja positiivisia vaikutuksia. Kiistätkö nämä?

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Massat, mitkä massat? En epäile, eivätkö eräänlaiset "massat" olisi ACS:ää vastaan kääntyneet, epäilen vain minkä ikäisistä ihmisistä tämä massa koostuu. Alaikäisistä, pahoin pelkään. Koska jos todella massat kaikista ikäpolvista olisivat tätä vastaan kääntyneet, olisi levy-yhtiöiden älyttömyyksille tullut jo stoppi pitkän aikaa sitten. Mutta niin, mitkä massat?
Aikuinen toiselle - opittuasi olemaan sujut itsesi kanssa, voit lopettaa iällä ja statuksella pätemisen. Voit jopa laittaa nimesi perään mitä lukuja tahasa ja kokea olevasi vertainen muiden kanssa.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Alas! Ei demokratia toimi näin, yhden hengen voimalla. Kiitos herran tähden. Mutta laajennettaessa näkökylmää, olen periaatteessa vaikuttanut asioihin joita äänestämäni puolue/edustaja on tehnyt eduskunnassa. Tämä siis, jos halutaan viisastella. Ja yksikään äänestäjä ei ole merkityksetön, voi haalia ääniä kannattamalleen asialle, tuoda asiaa julki yms, aivan laillisiakin keinoja käyttäen.
Et siis ole muuttanyt yhtäkään asiaa äänestämällä. Olet sangen naivi "aikuiseksi". Päättäjät eivät kerro kaikia mielipiteitään, mielipiteet voivat muuttua, lupauksia ei tarvitse pitää, puoluekuri voi pakottaa muutokseen, hallituksen linja saattaa muuttaa koko puolueen linjan, ym. ym. Suurimmat lupaukset kohdistuvat muutenkin vaalien alla velloneisiin aiheisiin. Alas, äänestämällä on erittäin vaikea vaikuttaa tiettyihin asioihin.

Jos tutkit yhtään lähihistoriaa, huomaisit monien lakien, etenkin kieltolakien, muuttuneen juuri laittoman toiminan yleistymisen seurauksena.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Ihan mielenkiinnosta, ei nimimerkkisi "98" loppu satu tarkoittamaan syntymävuottasi? Se ainakin selittäisi syvän antipatiasi äänestämistä kohtaan :)

Rehellisesti? Nimimerkin numerot ovat vain huono trolli. hauska tapa sekoittaa kanssakeskustelijat ja heidän egonsa. Tartuit esimerkillisesti. Ja ei, sinun ei tarvitse uskoa :)

Lisäys: Massoista vielä. Voit lukea ACS:n businesmallista, sen ongelmista, hallituksessa nousseista kommenteista ja vuotaneista sähköposteista. Ymmärtänet tämän jälkeen minkälaiset ihmiset saattavat inhota ACS:Lawsia.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.10.2010 @ 12:57

198.10.2010 13:32

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti coocie98:
Hirvittävän paljon tekstiä lainattavaksi
"Näillä hyökkäyksillä on jo saavutettu suoria ja positiivisia vaikutuksia. Kiistätkö nämä?"
- Jos nyt pelkästään tähän uutiseen viittaat, niin tähän mennessä vain pieni lauma ihmisiä, nämä jotka ovat olleet alkujaankin levy-yhtiöitä vastaan, ovat ihmeissään miten siistiä tämä on. Että vaikutus on hyvinkin rajallinen.

Ja eihän näillä hyökkäyksillä pelkästään mitään loppujen lopuksi ratkaista. Kyllä ne levy-yhtiöt palvelinestohyökkäyksiä vastaan oppivat melko nopeasti taistelemaan. Tässäkin tapauksessa tärkeintä on saada asia suuren yleisön tietoon, jolloin se vaikuttaa sitten päättäjiin.

"Aikuinen toiselle - opittuasi olemaan sujut itsesi kanssa, voit lopettaa iällä ja statuksella pätemisen."
-Öhöm, mitä ihmettä? En nyt väitä ettet olisi aikuinen, mutta epäilyttää kyllä... Pahoin pelkään edelleenkin, että suurin osa näistä massoista on alaikäisiä. Vaikka se sinua tuntuukin loukkaavan. Tietoteknisesti orientoituneet alaikäiset nuoret vaikuttavan olevan enemmistössä levy-yhtiöiden vihaajissa. Harmi, koska muuten olisi vilunki loppunut jo aikaa sitten, kun näilläkin ihmisillä olisi ollut realistinen tapa vaikuttaa.

"Et siis ole muuttanyt yhtäkään asiaa äänestämällä."
-Hyvä niin. Auta armias jos minä yksittäisenä ihmisenä pääsisin vaikuttamaan. Perseelleenhän tämä koko homma menisi. Edelleen, hyvästä syystä tarvitaan massoja asioiden päättämiseen. Tosin, joukossahan se tyhmyys tiivistyy ;D

"Rehellisesti? Nimimerkin numerot ovat vain huono trolli. hauska tapa sekoittaa kanssakeskustelijat ja heidän egonsa. Tartuit esimerkillisesti. Ja ei, sinun ei tarvitse uskoa :) "
- Olipas ylimielistä tekstiä ja hassua tekstiä. Onko itsetunto-ongelmia, vai mikä on? :( Ei sinun tarvitse nettikeskustelusta suivaantua... :)

Vaikuttaa että tämä keskustelu menee samojen asioiden pyörittelyksi. (Tai sitten käyn toisaalla täysin samanlaista keskustelua, molempi parempi.) Pitääkö tätä vielä jatkaa? Ei millään kuumeisena jaksaisi, mutta voihan sitä...

E: Typo ensimmäisessä lauseessa. Muuta ei jaksa korjata.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.10.2010 @ 13:34

208.10.2010 14:11

Jos et äänestä, äänestät keskustaa.

- vanha suomalainen sanalasku

Ongelmat johtuu siitä että ihmiset eivät usko että äänestämällä voi vaikuttaa. Tämä voi olla totta mutta jos jätät äänestämättä et edes vaikuta edes sillä yhdellä äänellä joka sinulle on annettu. Samalla kun äänestät vaikuta myös ympäristöön, ehkä sinun kaverisi menevät äänestämään ja ehkä sinunkin kaverisi alkavat kiinnostumaan politiikasta.

Joka tapauksessa pään pistäminen pensaaseen ei auta koska kuitenkin politiikka on meidän yhteinen kaikkien asia ja jota pitää jokaisen pitää yllä."History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

218.10.2010 15:36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti syrtek66:
Jos et äänestä, äänestät keskustaa.

- vanha suomalainen sanalasku

Ongelmat johtuu siitä että ihmiset eivät usko että äänestämällä voi vaikuttaa. Tämä voi olla totta mutta jos jätät äänestämättä et edes vaikuta edes sillä yhdellä äänellä joka sinulle on annettu. Samalla kun äänestät vaikuta myös ympäristöön, ehkä sinun kaverisi menevät äänestämään ja ehkä sinunkin kaverisi alkavat kiinnostumaan politiikasta.

Joka tapauksessa pään pistäminen pensaaseen ei auta koska kuitenkin politiikka on meidän yhteinen kaikkien asia ja jota pitää jokaisen pitää yllä.


[offtopick]
Olisi kiinnostava nähdä miten ihmiset voisivat vaikuttaa jättämällä äänestämättä. Äänestysprosentti on jo nyt alhainen, mutta alle 50% äänikynnys alkaisi olla jo hälyttävä. Ehkäpä teot/tekemättä jättämiset puhuvat ääniä kovemmin tuossa vaiheessa.
[/offtopick]

228.10.2010 16:29

Lainaus:
Jos et äänestä, äänestät keskustaa.

Eikö toi syrtek mene jo vähän liian kaukaa haetuksi? xd
Ok,piraattipuolue mikäs siinä mutta eikö puolueella pitäisi olla missionin sisällä jotain muutakin kansalaisia koskettavaa kuin
Lainaus:
kansalaisoikeuksien turvaamiseen ja kulttuurin ja tiedon vapauden lisäämiseen keskittyvä puolue
noin niinkuin yleisen menestymisen kannalta puolueena?

238.10.2010 17:49

Jos sinulla on korkea asema tai yleensäkin jokin asema, jossa voit vaikuttaa omaan henkilökohtaiseen edistymiseen, hyvinvointiin, taloudelliseen tilanteeseen yms. positiivisesti tekemällä asioita tietyllä tavalla tottakai teet niin, vaikka se tekisi hallaa muille ihmisille. Minä ainakin toimisin niin siitä syystä, että olen ihminen ja niin ihminen normaalisti toimii. Tästä päästäänkin tähän ikuiseen toimimattomuuteen parlamentarismim, demokratian ja kaiken yhteisen hyvän blaablaa jutun kanssa.

Kaunis voi olla ajatus, mutta totuus on toinen...

248.10.2010 18:24

Lainaus:
Jos sinulla on korkea asema tai yleensäkin jokin asema, jossa voit vaikuttaa omaan henkilökohtaiseen edistymiseen, hyvinvointiin, taloudelliseen tilanteeseen yms. positiivisesti tekemällä asioita tietyllä tavalla tottakai teet niin, vaikka se tekisi hallaa muille ihmisille. Minä ainakin toimisin niin siitä syystä, että olen ihminen ja niin ihminen normaalisti toimii. Tästä päästäänkin tähän ikuiseen toimimattomuuteen parlamentarismim, demokratian ja kaiken yhteisen hyvän blaablaa jutun kanssa.
Niin kovaa juttua jotta eikö tästä pitäisi jo oma ketju taas julkaista?

258.10.2010 20:21

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bluejack:
Lainaus:
Jos sinulla on korkea asema tai yleensäkin jokin asema, jossa voit vaikuttaa omaan henkilökohtaiseen edistymiseen, hyvinvointiin, taloudelliseen tilanteeseen yms. positiivisesti tekemällä asioita tietyllä tavalla tottakai teet niin, vaikka se tekisi hallaa muille ihmisille. Minä ainakin toimisin niin siitä syystä, että olen ihminen ja niin ihminen normaalisti toimii. Tästä päästäänkin tähän ikuiseen toimimattomuuteen parlamentarismim, demokratian ja kaiken yhteisen hyvän blaablaa jutun kanssa.
Niin kovaa juttua jotta eikö tästä pitäisi jo oma ketju taas julkaista?
Ei mielellään. Otan ennemmin karkkia ja meen kattomaan telkkaria...

268.10.2010 21:03

Lainaus:
Ei mielellään. Otan ennemmin karkkia ja meen kattomaan telkkaria...


Aivan sinä tartut olkeen lyhimpään joka ei johda mihinkään..

278.10.2010 23:31

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Bluejack:
Lainaus:
Ei mielellään. Otan ennemmin karkkia ja meen kattomaan telkkaria...


Aivan sinä tartut olkeen lyhimpään joka ei johda mihinkään..

...Sä et oo mikään tyttö enää, Sun täytyis tehdä jotain järkevää, ja lapselliset leikkis lopettaa... :D (Välittömästi alkoi soimaan päässä.)

On topic: Hienoa, jos jotkut jaksavat tästä väitellä lisää. Itsellä ei kiinnostus riitä. Kaikilla on oma mielipide ja silleen. Menen nyt nauttimaan kuumaa rommia kuumeeseen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia X5 julki – iPhone X:stä tuttua designia pikkurahalla Nokia X5 julki – iPhone X:stä tuttua designia pikkurahalla (19.7.2018 18:25)
HMD Global on esitellyt Kiinan markkinoille Nokia X5 -älypuhelimen, jolla pyritään vetoamaan tyylikästä ja edullista puhelinta etsivään kansanosaan. Nokai X5:n muotoilussa noudatetaan aiemmin ....
Google vihjailee – Android ei välttämättä pysy ilmaisena jos EU:n tahto menee läpi Google vihjailee – Android ei välttämättä pysy ilmaisena jos EU:n tahto menee läpi (19.7.2018 18:13)
Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai tuntuu olevan hyvin järkyttynyt Euroopan komission eilen julkistamasta 4,3 miljardin euron sakosta. Komission mukaan Google on käyttänyt määräävää markkina-asemaa ....
3 kommenttia
Älypuhelimen näyttö rikki? Uusi lasi kestää entistä kovempaakin käsittelyä Älypuhelimen näyttö rikki? Uusi lasi kestää entistä kovempaakin käsittelyä (19.7.2018 18:08)
Yhdysvaltalainen lasivalmistaja Corning on ottanut uuden harppauksen älypuhelimien näyttöjen suojana käytettävissä Gorilla Glass -lasien kehityksessä. Yhtiö on esitellyt seuraajan nykyisissä ....
Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin Samsung yllättää – Taipuva puhelin tulee jo ensi vuonna myyntiin (18.7.2018 20:02)
Samsung kehittää seitsemän tuumaista mobiililaitetta, jonka voisi taittaa keskeltä pienemmäksi – samaan tapaan kuin lompakon. Suunnitelmista uutisoi Wall Street Journal. Kyseessä olisi yksi ....
5 kommenttia
Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää (18.7.2018 17:27)
Toukokuussa Suomessa myyntiin tulleelle Honor 10 -älypuhelimelle on luvassa kaksi mainittavaa muutosta elokuun 3. päivä ilmestyvän päivityksen mukana. Honor 10:n omistajien saataville on ....
2 kommenttia

Uutisarkisto