AfterDawn: IT-alan uutiset

Facebook ja Skype neuvottelevat palveluidensa integroimisesta

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 4.10.2010 08:59 Kommentteja (1)

Facebook ja Skype neuvottelevat palveluidensa integroimisesta Suositut viestintäpalvelut Facebook ja Skype neuvottelevat Wall Street Journalin mukaan palveluidensa yhteen liittämisestä. Kummankaan palvelun ei ole tarkoitus vallata toista, vaan kyse on pikemminkin molempien palveluiden parhaimpien puolien tuomisesta toiseen. WSJ:n mukaan yhteistyöstä kerrotaan virallisesti muutaman viikon sisällä.
Yhteistyön myötä Facebookissa olisi mahdollista pitää yhteyttä kavereihin Skypen ääni- ja videokeskustelujen avulla. Yhteistyö toisi mukanaan myös SMS-viestinnän Facebookiin.

Facebookin kannalta yhteistyö tarkoittaisi täysin uudenlaista aluevaltausta, sillä nykyisin palvelu keskittyy kuva- ja tekstipohjaiseen viestintään. Skype-yhteistyön kautta palvelu muuttuisi aiempaa reaaliaikaisemmaksi.

Tägit: Facebook Skype
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

14.10.2010 10:21
Tnoi
Inactive

Kuulostaa kyllä aika ylivoimaiselta yhdistelmältä. Harmi vaan kun facebook on itsessään monin tavoin niin paskasti hoidettu palvelu.. Mutta eiköhän tolle käyttäjiä löydy. Kohta on puhelinliittymien tarjoajat helisemässä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto