AfterDawn: IT-alan uutiset

Bloomberg: Apple vuokraa pian TV-sarjoja

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 25.8.2010 13:08 Kommentteja (2)

Bloomberg: Apple vuokraa pian TV-sarjoja Huhut Applen loppuvuoden tuotejulkaisujen osalta ovat käyneet kuumina jo muutaman kuukauden ajan, ja nyt myös uutistoimisto Bloomberg on julkaissut keräämänsä tiedot asian tiimoilta.
Bloombergin saamien tietojen mukaan Applelta voidaan odottaa monia tuotejulkistuksia vielä tämän vuoden aikana. Seuraavaksi parrasvaloihin pääsevät 0,99 dollarin hintaiset TV-sarjojen vuokraukset sekä uudistettu Apple TV, joiden virallinen julkaisu tapahtuu arvioiden mukaan syyskuun 7. päivä.

TV-sarjojen vuokraus iTunesin kautta on myyrien mukaan vielä neuvotteluvaiheessa, ja ainakin News Corp., CBS Corp., NBC Universal sekä Walt Disney Co. hierovat Applen kanssa sopimuksia TV-sarjojen vuokrauksista. Jos sopimuksia tulee, saavat Yhdysvalloissa asuvat kuluttajat taas yhden edullisen palvelun TV-sarjojen seuraamista ajatellen. Uudet jaksot ilmaantuisivat iTunesiin 24 tunnin viiveellä niiden ensiesityksen jälkeen ja ne olisivat mainosvapaita. Katseluaikaa 0,99 dollarin summalla saa 48 tuntia.

Uuden pienemmän Apple TV -laitteen hinnaksi on povattu 99 dollaria. Karsitun Mac OS X -käyttöjärjestelmän sijaan laitteissa on huhujen mukaan iOS 4 -käyttöjärjestelmä, joka takaa App Store -yhteensopivuuden. Pienemmän koon myötä myös tallennustilaa olisi vähemmän kuin nykyisissä Apple TV -laitteissa, joten Apple saattaa esitellä syyskuussa myös paremmilla suoratoisto-ominaisuuksilla varustetun iTunesin, jolloin esim. ostettua musiikkia ei tarvitsisi enää ladata kiintolevylle.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.8.2010 14:27

Lainaus:
Uudet jaksot ilmaantuisivat iTunesiin 24 tunnin viiveellä

Piraatitkin saa ne nettiin nopeemmin ;)

225.8.2010 17:07

Jos olisi iTunesin sijaan joku vapaampi kauppa. Eli drm-vapaita tiedostoja kaikilla laitteilla toistettavaksi niin voisin vähän innostuakin, nyt ei kiinnosta.

Ps. Kyllä se iTuneskin tietysti kävisi, jos se täyttäisi nuo ehdot.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto