AfterDawn: IT-alan uutiset

Global Gaming Factory haluaisi ostaa Demonoidin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 21.8.2010 11:54 Kommentteja (3)

Global Gaming Factory haluaisi ostaa Demonoidin Pieleen menneillä kaupoillaan julkisuuteen nousseet Global Gaming Factory -yritys ja sitä johtava Hans Pandeya eivät ole hävinneet maan syövereihin epäonnestaan huolimatta, ja nyt Pandeya onkin jälleen kertonut suunnitelmiaan, joiden tarkoitus on ostaa torrent-sivustoja yrityksen haltuun.
Tällä kertaa ostoskoriin haluttaisiin epävarmasta toiminnastaan tuttu Demonoid, mutta TorrentFreak-sivuston saaman sähköpostiviestin mukaan Demonoidin ylläpito ei halua myydä sivustoa Pandeyalle. Pandeyan mukaan hän on katsellut muitakin sivustoja, joiden ostoon hän on kuulemma lopultakin saanut kerättyä rahaa.

Nimekkäiden torrent-sivustojen osalta Pandeya haluaisi lisäksi ostaa ainakin sekä The Pirate Bayn että isoHuntin. Kummatkaan sivustot eivät TorrentFreakin mukaan kuitenkaan ole kiinnostuneet Pandeyan kaupoista, joten Pandeyan aiemmista epäonnistumista on tullut hänelle todellinen ongelma liiketoimien osalta.

Pandeya ei aio kuitenkaan luovuttaa, vaan hänen suunnitelmiinsa kuuluu edelleen laillinen elokuvien ja musiikin verkkolataamo, jonka hän haluaa rakentaa olemassa olevien torrent-sivustojen päälle. Pandeyan mukaan hänellä on tukijoita Yhdysvalloissa ja hän uskoo suunnitelmien olevan toteutettavissa.

Edellä mainittujen torrent-sivustojen lisäksi Pandeya on haaveillut mm. Mininovan ostamista.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

121.8.2010 14:49

Kyllä pitäis tuonkin hepun lääkitys tarkastaa jossakin vaiheessa.

221.8.2010 15:17

Luuleeko kaveri edelleen että, ihmiset jotka käyttävät esim demonoidia laittomiin latauksiin, siirtyisivät käyttämään hänen tarjoamaa laillista verkkolataamoa, vain koska nimenä on demonoid. Yhdynpä siis ylempään kommenttiin ja suosittelen lääkityksen tarkastamista. Huoh...

323.8.2010 10:38
Asentaja123
Vahvistamaton

Suuret on suunnitelmat, jos meinasi TPB:n ja Isohuntin ostaa ja muuttaa lailliseksi palveluksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto