PSJailBreak murtaa PS3:n suojaukset?

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 19.8.2010 13:47 Kommentteja (7)

PSJailBreak murtaa PS3:n suojaukset? Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolilla luvattomien pelikopioiden pelaaminen on osoittautunut yllättävän vaikeaksi, sillä tähän saakka mitään idioottivarmaa tapaa konsolin suojausten kiertämiseen ei ole julkaistu. PSJailBreak-nimellä varustettu tuote lupaa kuitenkin muuttaa tämän asian.
Kehittäjien mukaan PSJailBreak on USB-tikku, jonka liittäminen PS3-konsoliin mahdollistaa allekirjoittamattoman koodin suorittamisen konsolissa, ja täten konsolilla voi pelata esim. varmuuskopioituja pelejä tai ajaa kotikutoisia ohjelmia. Tikulla oleva ohjelmisto asentuu ja käynnistyy sekunnissa, eikä tikun käyttö muokkaa konsolia tai sen ohjelmistoa pysyvästi, joten PSN-banneja tai muita ongelmia sen käytöstä ei pitäisi syntyä.

PSJailBreak sisältää varmuuskopiointiohjelman, jonka avulla PS3-pelejä voi kopioida konsolin kiintolevylle ja pelata niitä sitten sieltä. Blu-ray- tai DVD-elokuvia laitteen avulla ei voi kopioida, eivätkä myöskään PS- tai PS2-pelit ole varmuuskopioitavissa tällä tavalla.Tuotteen luvataan toimivan kaikkien markkinoilla olevien PS3-mallien kanssa, ja Sonyn mahdollisten sotatoimien hankaloittamiseksi laitteen luvataan olevan päivitettävissä tietokoneen avulla.

YouTube-videoiden ja Twitter-viestien perusteella laite näyttää toimivan, joten siitä tulee todennäköisesti hittituote tietyn käyttäjäkunnan keskuudessa, kunhan laitteen toimivuus varmistetaan alan sivustojen testeissä.

Tuotteen toimitukset jälleenmyyjille alkavat näillä näkymin tämän kuun lopulla.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

119.8.2010 16:05

Ja kohta tulee päivitys mikä estää USB porttien käytön.

219.8.2010 16:34

Jo pelkästään se että saa pelin kokonaan kiintolevylle ja pienemmät latausajat kuulostaa pirun hyvältä. Saati sitten se "varmuuskopioiden" pelaaminen :)


Kuitenkin tämä paljastuu pilaksi. Ja jos ei, tilaukseen HETI!

Sit vaan lainailemaan pelejä ja surutta kiintolevy täyteen halvalla.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.8.2010 @ 16:39

319.8.2010 16:46

Noissa parissa videossa olleet testatut pelit ovat saatavilla PSN storesta digitaalijakeluna ja sittenhän ne asennellaan kovolle. Joten voi hyvinkin olla feikki.

419.8.2010 16:57

Tuolla on melko suolainen hinta ainakin näin aluksi. Ei muutenkaan oikeen houkuttele. Mutta aika jännä uutinen silti, eka toimiva modpiiri ja vieläpä USB-tikulla.

Vaikka suht. köyhä opiskelija olenkin niin haluan silti äänestää lompakollani ja ostaa pelit aitoina jatkossakin. Pelit tulee nopeammin postiluukusta kuin puhelinlankoja pitkin. Pystyy myös pelaamaan netissä ja latamaan firmware-päivityksiä, yms. Myyn pelejä kuitenkin pois sitä mukaa kun en niitä pelaa ja tilaan ne yleensä joko käytettyinä tai sitten Ahvenanmaalta uutena niin ei se kovin kallista ole loppupeleissä. W.aretusta tulee kyllä muuten jonkun verran harrastettua :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.8.2010 @ 22:37

519.8.2010 17:40

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ilkka82:
Noissa parissa videossa olleet testatut pelit ovat saatavilla PSN storesta digitaalijakeluna ja sittenhän ne asennellaan kovolle. Joten voi hyvinkin olla feikki.
Ei kai noista muut ole Storessa kuin inFamous?

620.8.2010 15:07

toimii

ja tuolta tilaamaan

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.8.2010 @ 15:31

720.8.2010 18:36

Jep, Onhan se mukava, että tollainenkin keksittiin, mutta ite en varmaan tota hommaa, jos ei Bluray varmuuskopiot toimi(?). Ja onhan siinä vieläs se, että ei voi verkossa pelailla... Ja kyllä Sony, vanha kettu, vielä tohon jonkun keksii(vaikkei nyt ihan usb-porttien sulkemisen)... Kyllä itse ainakin mielummin ostan nuo pelit kaupasta, kun alan mitään tollaisia kokeilemaan.. PSP:lle kaikki pelit waretettuja, mutta PS3:sella sen verran laadukasta tarjontaa, että mielummin tuen Sonya , kun jotain jailbreak.comia...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto