AfterDawn: IT-alan uutiset

The Pirate Bay luopui Suprnovasta

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.8.2010 14:19 Kommentteja (1)

The Pirate Bay luopui Suprnovasta BitTorrent-tekniikan yleistymisen alkuaikoina suosituin torrent-sivusto oli Suprnova, jonka toiminta kuitenkin lakkasi vuonna 2004 oikeushaasteiden takia. Vuonna 2007 The Pirate Bay (TPB) herätti Suprnovan uudelleen henkiin, mutta palvelu ei ole kiinnostanut surffaajia, ja nyt suprnova.org-domain on jälleen palaamassa aiemman omistajansa haltuun.
Domaininsa takaisin saava Sloncek kertoi TorrentFreak-sivustolle olevansa hieman pettynyt, ettei sivusto saanut TPB:n alla uutta tuulta purjeisiinsa, jonka takia hän pyysi domainiaan takaisin. Sloncek olisi toivonut TPB:n suunnalta hieman suurempaa panostusta sivustolle, mutta hän ei ole katkera tai vihainen TPB:n ylläpitäjille, vaikka Suprnova ei saanut kaivattua huolenpitoa.

Vuonna 2007 TPB avasi lisäksi Suprbay-foorumin palautetta ja tuotetukea varten. Tämä domain jää kuitenkin edelleen TPB:n haltuun.

Sloncekin suunnitelmiin ei kuulu Suprnova-niminen torrent-sivusto, vaan Suprnovan tarina jatkuu näillä näkymin videoportaalin muodossa. Tarkemmat suunnitelmat ovat toistaiseksi työn alla, mutta niistä on luvattu kertoa myöhemmin lisää.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

15.8.2010 14:28

ei ole Afterdawn ehtinyt uutisoimaan siitä miksi piratebay oli alhaalla koko alkupäivän?

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.8.2010 @ 14:28

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto