AfterDawn: IT-alan uutiset

PS3 sai korjauksen kiintolevyongelmaan

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.8.2010 12:13

PS3 sai korjauksen kiintolevyongelmaan Viime viikolla Sony julkaisi PlayStation 3 -pelikonsoleille uuden 3.41-versionumerolla varustetun firmware-päivityksen, joka aiheutti ongelmia pelikonsolin uudemmille versioille, jos niihin yritti vaihtaa toisen kiintolevyn. Sony sanoi viime viikolla, ettei ongelma johdu 3.41-firmwaresta, mutta mystisesti Sonyn nyt julkaisema uusi firmware-päivitys korjaa esiintyneet ongelmat.
Sony ei kuitenkaan vaivautunut vaihtamaan firmwaren versionumeroa muutoksista huolimatta, joten internetissä liikkuu tämän takia kahta eri 3.41-versionumerolla varustettua päivitystä, joista toinen kärsii ongelmista ja toinen ei. Uuden päivityksen ilmaantumisen huomasivat ensin asiaa seuranneet tahot, jotka vertailivat jaettujen tiedostojen tarkistussummia. Sony tiedotti muutoksesta lopulta myös virallisen Twitter-tilinsä kautta.

Vaikka Sony kiisti vielä viime viikolla firmwaren aiheuttamat ongelmat, pyydetään PS3:n virallisessa blogissa anteeksi niiltä kuluttajilta, joille 3.41-päivitys on tuonut kiintolevyn vaihtoon liittyneitä ongelmia.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto