AfterDawn: IT-alan uutiset

Peter Sunde ja EFF tulevat Assyille

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 2.8.2010 13:49 Kommentteja (1)

Peter Sunde ja EFF tulevat Assyille Tämän viikon torstaina käynnistyvä Assembly Summer 2010 -tapahtuma pitää pelaamisen ja demoilun ohella sisällään myös muuta ohjelmaa kuten seminaareja, joissa tänä vuonna puhuvat mm. The Pirate Bay -yhteyksistään tunnettu Peter Sunde ja EFF:in johtokuntaan kuuluva John Buckman.
Sunde nousee lauteille perjantaina kahdesti, kun hän puhuu aluksi The Pirate Bay -sivuston aiheuttamista muutoksista ja sivuston tulevaisuudesta. Myöhemmin samana päivänä Sunde kertoo myös Flattr-mikromaksupalvelusta, jonka kehittämisessä hän ollut aktiivisesti mukana.

Kuluttajien oikeuksia ja sananvapautta Yhdysvalloissa puolustavan EFF:in (Electronic Frontier Foundation) Buckman kertoo puolestaan ensimmäiseksi järjestön toiminnasta ja myöhemmässä osiossa mies esittelee DRM-vapaata musiikkia tarjoavaa Magnatune-palvelua sekä kirjojen vaihtamiseen tarkoitettua BookMooch-palvelua.

Hartwall Areenalla järjestettävä Assembly Summer 2010 -tapahtuma pidetään 5.-8.8.2010. välisenä aikana, ja konepaikaton sisäänpääsylippu kustantaa 39 euroa.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

12.8.2010 22:58

Aivan kertakaikkisen upeata!
Nuoret saavat loistavat eväät tulevaisuuden digitaaliseen todellisuuteen kuten myöskin muuhunkin elämään.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto