AfterDawn: IT-alan uutiset

Kinectin hinta on 149,99 dollaria ja luvassa on myös uusi Xbox 360 -konsoli (päivitetty)

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 20.7.2010 23:08 Kommentteja (13)

Kinectin hinta on 149,99 dollaria ja luvassa on myös uusi Xbox 360 -konsoli (päivitetty) Microsoft julkaisi tänään runsaasti uutisia liittyen yrityksen Xbox 360 -pelikonsoliin, kun se kertoi Kinect-liiketunnistusohjaimen hinnan asettuvan Yhdysvalloissa 149,99 dollariin, jonka lisäksi myyntiin tulee uusi versio Xbox 360 -konsolista.
Yhdysvalloissa Kinect tulee myyntiin marraskuun 4. päivä, ja paketin mukana tulee lisäksi Kinect Adventures -peli. Samana päivänä myyntiin tulevat Kinectimals-, Kinect Sports- ja Kinect JoyRide -pelit, joita myydään 49 dollarin kappalehintaan, joten nämä pelit ovat halvempia kuin normaalit Xbox 360 -pelit.

Uusi Xbox 360 -konsoli on puolestaan karsittu versio viime kuussa julkaistusta S-mallista, ja uusi malli korvaa aiemmat Arcade-paketit. Uudessa laitteessa on mattamusta kotelo, ja siinä ei ole erillistä kiintolevyä, vaan tallennustilaa on 4 gigatavun verran sisäänrakennetulla flash-muistilla. S-mallin tavoin konsolissa on sisäänrakennettu WLAN-sovitin ja tallennustilaa voi laajentaa USB-massamuistien avulla. Hintaa uutukaisella on Yhdysvalloissa 199,99 dollaria ja se tulee rapakon takana myyntiin kolmas päivä elokuuta.

Jos kuluttaja haluaa itselleen sekä konsolin että Kinectin, voi hän valita itselleen 299,99 dollarin suositushinnalla varustetun Bundle-paketin, jossa ovat molemmat tänään julkaistut tuotteet. Ennakkotilauksen tekevät tahot saavat lisäksi latausoikeuden Kinect Adventures -pelin tasopakettiin, joka tuo peliin hieman lisää pelattavaa.

Microsoft ei valitettavasti kertonut kyseisten laitteiden suositushintoja tai julkaisuajankohtia Euroopassa.

PÄIVITYS:
Eurohinnat ovat 1:1 dollarihintojen kanssa, joten Kinectin suositushinta Suomessa on 149 euroa, uuden konsolimallin 199 euroa ja Bundle-paketin 299 euroa. Suomessa uusi konsoli tulee myyntiin elokuussa ja Kinect saapuu tänne marraskuussa.

Alla pressikuvat uusista paketeista

Edellinen Seuraava  

13 kommenttia

121.7.2010 1:06

Jee ja suomessa dollarit kääntyy suoraan euroksi ja vähän vielä päälle, my guess 349€ ..

221.7.2010 8:28

Jep, tuntuu kans samalta...

321.7.2010 8:40

Melko kallis laite. Saa nähdä tuleeko hankittua.

421.7.2010 8:43

Jää kinetic jouluksi ostamatta, tod.näk maksaa liikaa. Ennakot Kineticisttä näyttävät hyvältä, mutta pelit vaikuttivat Wii peleiltä, joista riittää illoa vain lyhyeksi aikaa. Toisaalta ei tarvitse erikseen hommata pelikonetta ja Wii:tä. Vielä kun saisi samaan pakettiin BluRayn...

621.7.2010 13:40

cdon.com linkissä olleen videon perusteella vois sanoa et wau.. Totuus lienee kuitenkin hieman riisutumpi versio. Mutta näkisittepä minut pelaamassa tekkeniä, siinä olis naurussa pitelemistä. Ja silloin laitteen hinta on halpa :)

Vois kyllä Sony kopioida ideaa, en todellakaan ole ostamassa pleikkarilleri niitä jäätelötötteröitä, padi kelpaa kyllä.

721.7.2010 18:01

Mutta jos uudessa xboxissa on 5 usb paikkaa niin konsoliinhan voi liittää vain 2 usb tikkua. OIs aika epäreilua jos siihne oystyy liittämään enemmän ja alkuperäseen vain 2. Tulis joku päivitys tuki jollekkin jakajalle tai et sinne taaksekin vois laittaa yhen! Taas kiusataan ihmisiä joilla ei ole varaa!

821.7.2010 22:06

Tuon halvemman version kyllä voisi ostaa jossain vaiheessa. Eiköhän tuota Gigantista saa ihan sopu hintaan, sitten kun ilmestyy!?

922.7.2010 14:06

Lainaus:
siinä ei ole erillistä kiintolevyä
Lainaus:
tallennustilaa voi laajentaa USB-massamuistien avulla
Eli ainoa tapa lykätä usb-muistitikku kylkeen vai käykö ulkoinen kiintolevy? Ei kuulosta hyvältä, ei siinä paljon multimediaa tallennella ku ei ole tilaa..

Ja pelitkin haluavat kaiketi tallentaa kiintolevylle muutakin kuin pelitalllennuksia.

1023.7.2010 8:17

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:
Vois kyllä Sony kopioida ideaa, en todellakaan ole ostamassa pleikkarilleri niitä jäätelötötteröitä, padi kelpaa kyllä.

MS tässä kopio Sonyn ideaa :p

1130.7.2010 11:46

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti cpenter83:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:
Vois kyllä Sony kopioida ideaa, en todellakaan ole ostamassa pleikkarilleri niitä jäätelötötteröitä, padi kelpaa kyllä.

MS tässä kopio Sonyn ideaa :p


Jeps ja sony kopioi tätä

Kysehän tässä ei ole mistään kamerasta vaan pointti on liikkeen, hahmojen ja eleiden edistyneestä tunnistamisesta tuosta videokuvasta ja sitä sony ei ole koskaan saavuttanut.

Wand/Move sen sijaan on melko suora kopio Wiimotesta(tosin rumempi, ei sisäistä muistia ja liikkeen tunnistus vain toisessa ohjaimessa. Sekä tietysti se fakta että wiimoten sivuittain kääntämällä saadaan klassisempi, nes-tyylinen ohjain, mikä taas ei onnistu movella.)

1230.7.2010 12:11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TheAlexi:
Mutta jos uudessa xboxissa on 5 usb paikkaa niin konsoliinhan voi liittää vain 2 usb tikkua. OIs aika epäreilua jos siihne oystyy liittämään enemmän ja alkuperäseen vain 2. Tulis joku päivitys tuki jollekkin jakajalle tai et sinne taaksekin vois laittaa yhen! Taas kiusataan ihmisiä joilla ei ole varaa!
oma usb-jakajani ainakin toimii ihan hyvin, joku perus citymarketmalli

1330.7.2010 20:28

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti bfr:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti cpenter83:
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:
Vois kyllä Sony kopioida ideaa, en todellakaan ole ostamassa pleikkarilleri niitä jäätelötötteröitä, padi kelpaa kyllä.

MS tässä kopio Sonyn ideaa :p


Jeps ja sony kopioi tätä

Kysehän tässä ei ole mistään kamerasta vaan pointti on liikkeen, hahmojen ja eleiden edistyneestä tunnistamisesta tuosta videokuvasta ja sitä sony ei ole koskaan saavuttanut.


Ööö tähän malliin? Toki tuo Kinect toimii paremmin mutta perusidea on ihan sama

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto