AfterDawn: IT-alan uutiset

Nintendo laski DSi-laitteiden hintaa ennen 3DS:n esittelyä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.6.2010 20:21 Kommentteja (2)

Nintendo laski DSi-laitteiden hintaa ennen 3DS:n esittelyä Nintendo esittelee parin viikon kuluttua E3-messuilla uutta 3DS-käsikonsolia, josta povataan yrityksen seuraavaa hittituotetta. Nintendon varastot ovat kuitenkin täynnä DSi-konsoleita, joista eroon päästäkseen Nintendo on laskenut kyseisten laitteiden hintoja.
Japanissa DSi XL:n suositushinta putoaa 2 000 jeniä eli noin 20 euroa. DSi pudottaa puolestaan suositushinnastaan noin 3 900 jeniä eli noin 35 euroa.

Nintendo ilmoitti myös laskevansa Britanniassa DSi-mallien suositushintoja tämän kuun 18. päivä, mutta tarkempia tietoja hinnanalennuksien suuruudesta ei kerrottu julki. Useat verkkokaupat myyvät Britanniassa DSi-konsoleita kuitenkin jo alle 120 punnan eli noin 145 euron hintaan, joten uusi suositushinta lienee noin 120 puntaa eli pudotusta tuli noin 30 puntaa.

Suomessa DSi-konsoleiden hintataso on noin 170 euron tietämillä ja XL-malleista saa pulittaa 20 euroa enemmän. Jos vastaavat hinnanalennukset iskevät jossain vaiheessa myös Suomeen, saanee DSi-malleja edullisimmillaan paikallisista kaupoista noin 140 euron hintaan.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

19.6.2010 22:23

"Britanniassa DSi-konsoleita kuitenkin jo alle 120 punnan eli noin 145 euron hintaan, joten uusi suositushinta lienee noin 120 puntaa eli pudotusta tuli noin 30 puntaa. "

Miten jo alle 120 punnan hinta voi muuttua noin 120 punnan suositushinnaksi ?

211.6.2010 10:28
jkstone
Inactive

Suositushintahan on yleensä enemmän, kuin oikea myyntihinta.
Mutta onhan toi uutinenkin ihan itsestään selvä, tottakai vanhan mallin hinta laskee, kun uusi tulee markkinoille.


Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto