AfterDawn: IT-alan uutiset

MUBI on PS3:n uusi elokuvien streamauspalvelu

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.5.2010 19:41

MUBI on PS3:n uusi elokuvien streamauspalvelu PlayStation 3 -pelikonsolin omistajat pääsevät syksyllä tutustumaan uuteen elokuvien streamauspalveluun, kun MUBI-nimellä kulkeva palvelu avataan myös PS3:n käyttäjille.
MUBI:ssa ei keskitytä mahdollisimman laajaan elokuvatarjontaan, vaan katsojien ulottuville on tarkoitus tuoda taide-elokuvia ja elokuvafestivaaleilla menestyneitä tuotoksia. MOBI:n taustahenkilöiden mukaan luvassa on mm. Coenien veljesten, Godardin, Kitanon, Almodóvarin, Tarantinon ja Van Santin tekemiä elokuvia.

Elokuvien ohella MUBI tarjoaa sosiaalisen vuorovaikutuksen kanavan, jonka avulla palvelun käyttäjät voivat mm. kertoa päätöntä tajunnanvirtaa omista elokuvakokemuksistaan tai keskustella Magnolian sammakkosateesta.

Osa elokuvatarjonnasta on ilmaista, joten palvelun voi nähdä esim. Voddlerin kilpailijana. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus vuokrata elokuvia sekä kuukausimaksullinen vaihtoehto, jossa palvelun kaikkia elokuvia voi katsoa yhdellä kuukausimaksulla. Palvelun avaamisen yhteydessä tarjolla pitäisi olla noin 300 elokuvaa.

Euroopan isojen maiden ja Australian lisäksi palvelu tulee myös Pohjoismaihin, joten myös suomalaiset kuluttajat pääsevät nauttimaan elokuvista.

Alla lyhyt esittelyvideo palvelusta

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto