AfterDawn: IT-alan uutiset

AfterDawn kärsi verkkokatkoksesta

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 3.5.2010 17:14 Kommentteja (11)

AfterDawn kärsi verkkokatkoksesta AfterDawnin omistamat verkkopalvelut (mm. AfterDawn.com, Puhelinvertailu sekä download.fi) olivat tänään iltapäivällä hetken aikaa tavoittamattomissa, tarkalleen ottaen noin 40 minuutin ajan. Käyttökatkos johtui palveluntarjoajamme, The Planetin, reititinviasta, joka sulki AfterDawnin lisäksi myös tuhansia muita verkkosivustoja ympäri maailmaa.
Pahoittelemme käyttökatkosta mahdollisesti aiheutuneita ongelmia.

-Petteri Pyyny, webmaster
AfterDawn.com

Edellinen Seuraava  

11 kommenttia

13.5.2010 17:58

Tuo oli pieni katkos...näitä sattuu.

23.5.2010 18:06

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mjk:
Tuo oli pieni katkos...näitä sattuu.
Sattuu, mutta ei saisi sattua, kun tätä ammattimaisesti tehdään. Pitää alkaa ihmettelemään jossain vaiheessa maantieteellisesti hajautetun järjestelmän suunnittelua, jotta vastaavia ei enää osu kohdalle.

33.5.2010 18:20

arvaa mitkä 40 minuuttia tuskaa kun yritin latailla Hamachia XD virallinen sivu tarjotteli jotain maksullista versiota, en jaksanut säätää, sitten loput dl linkit olivat down, esim downloa.fi, filehippo tms :D ihmettelinkin onko kone sekaisin :p

43.5.2010 18:32

juu ihmettelin ko ei päässyt ollenkaan luulin et on kone nyt jotenkin seonnu

53.5.2010 20:03

Selain se vaan latas latas ja latas mut ei päässy :(
No 40 minuuttia sinne tänne.

63.5.2010 20:07

No onneks tää oli aika harvinaista AD:n kohdalla.

73.5.2010 21:18

ei se mitään, minkäs me näille ongelmimme mahdamme.

83.5.2010 22:36

Graaah, anteeksiantamatonta! En hetkeen pääsyt lukemaan AD:n uutisia, itku ei ole vieläkään lakannut... Mutta joo, ei vakvaa :)

93.5.2010 22:43

Yhteydet on lagaillu takkuillut kokopäivän muutenkin ainakin tällä suunnalla.

103.5.2010 23:05

Itsekkin "kärsein" hetken aikaa tuosta. Olin juuri ilmeisesti postaamasssa erääseen triidiin kun havaitsin ton. Mutta koska surffailen mokkulalla niin en aluksi epäillyt mitään että AD:ssä olisi ongelmia. Vastakun tajusin yrittää muita saitteja niin äkkäsin että jotakin on vialla. Alkuun hiipi pelko, ehkä aiheetta, muttta kuitenkin, viimeaikaisten hyökkäyksien takia. Tosin enpä kyllä keksi mitään järkevää syytä iskeä AD:een kaltaiselle sivustolle, loppu päätelmänä itselläni oli että jokin palvelin vaan on mennyt nurin. Noh, onneksi tää taisi olla ensimmäinen kerta, ainakin sinä aikana jona olen sivustolla pyörinyt (vuodesta 2007) enkä katkoksista ole muutoinkaan kuullut joten hyvin olette kuitenkin hommat saaneet pidettyä kasassa.
Kaikille noita ongelmia tulee, joskus isompia joskus pienempiä. Ja kaikista kuitenkin opitaan jotakin uutta.

Eihän tuo "idioottivarmaksi" hehkutettu digi-tv:kään tunnu toimivan koskaan kunnolla, aina jollain kanavalla tuntuu olevan jotain ongelmaa.
Varsinkin nelosen ja maikkarin tekstiteeveissä tuntuisi olevan parannettavaa ainakin vakauden osalta...

Joten omasta mielestäni kuten jo totesinkin, ollaan AD:n puolella asiat kuitenkin hoidettu mallikkaasti. Varsinkin kun otetaan vielä huomioon melkoisen isot muutokset pienessä ajassa, en tiedä ovatko olleet teknisesti isoja muutoksia, mutta aina muutokset voivat tuoda tullessaan jotakin uutta. Ja jos taas aina pysyttäisiin "tutussa ja turvallisessa", niin eipä meillä olisi muutakuin tekstipohjaiset saitit:)

114.5.2010 15:43

Mikä tuon twitter-linkin pointti on? Ainakaan itse en saa siitä mitään irti. Vai pitääkö sinne kirjautua?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto