AfterDawn: IT-alan uutiset

Creative esitteli uudet ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -soittimet

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 9.4.2010 14:35 Kommentteja (2)

Creative esitteli uudet ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -soittimet Kannettavien mediasoittimien markkinoilla on viime aikoina ollut hieman hiljaisempaa, mutta nyt Creative on jälleen potkimassa eloa markkinoille uusilla ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -mediasoittimilla.
ZEN X-Fi Stylet pitävät sisällään joko 8, 16 tai 32 gigatavua flash-muistia, 2,4-tuumaisen LCD-näytön (320x240), videoulostulon, litium-ioni-akun, FM-radion, sisäänrakennetun kaiuttimien ja mikrofonin.

Mediaformaattien osalta tuettuina ovat mm. MP3, WMA, WAV, Audible, AAC, FLAC, JPEG, BMP, WMV9, MPEG4-SP ja Xvid. Videotiedostojen osalta suurin tuettu resoluutio on 640x480. Soittimen nimen mukaisesti äänenlaatua voi yrittää parantaa X-Fi-tekniikana avulla.

Kokoa soittimella on 83,6x48,7x11,7mm ja painoa 56 grammaa. Akun luvataan jaksavan yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 25 tuntia ja videoiden katselua 5 tuntia.

8 gigatavun mallin suositushinta on Creativen omassa verkkokaupassa on 79,99 euroa, 16 gigatavun mallin 119,99 euroa ja 32 gigatavun mallin 179,99 euroa.ZEN Stylet ovat puolestaan halvempaan hintaluokkaan asettuvia soittimia, ja markkinoille tulee sekä ZEN Style 100- että ZEN Style 300 -soittimia.

Molemmat mallit pitävät sisällään joko 4, 8 tai 16 gigatavua flash-muistia, 1,8-tuumaisen LCD-näytön (128x160), litium-ioni-akun ja mikrofonin. ZEN Style 300 -soittimista löytyy lisäksi FM-radio ja sisäänrakennettu kaiutin.

Mediaformaattien osalta tuettuina ovat MP3, WMA, WAV, Audible ja JPEG. Laite toistaa myös videoita, mutta kaikki videot pitää muuttaa yhteensopivaan formaattiin erillisen ohjelman avulla.

Kokoa soittimella on 79,5x40x13,6mm ja painoa 44 grammaa. Akun luvataan jaksavan yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 32 tuntia ja videoiden katselua 4 tuntia.

ZEN Style 100 -mallien hinnat ovat 39,99 euroa (4GB), 59,99 euroa (8GB) ja 79,99 euroa (16GB). ZEN Style 300 -mallien hinnat ovat puolestaan 49,99 euroa (4GB), 69,99 euroa (8GB) ja 89,99 euroa (16GB).

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

110.4.2010 7:47

ZEN X-Fi Stylevaikuttaa ihan hyvältä, tosin ainoa asia mikä häirittee, on se, että laitteela ei voi(ainakaan minun tietääkseni) lukea .txt tiedostoja

Noh vastaavia saa e-villestä 45€ ellei halvemmallakin, mutta itellä on ollut kasa e-villen soittimia, ja kaikki on mennyt rikki, eikä niiden "takuukaan" korjaa/vaihda uuteen soittimeen jos soitin menee itsestään rikki, sillä pitäisi laittaa niiden tilille 15€ ettei tarvi soitinta lähettää ja ne sitten laittaa uuden soittimen tulemaan, mutta wanhan soittimen lähettäminen tulee halvemmaksi -_-

211.4.2010 13:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti D00mer:
...vastaavia saa e-villestä 45€ ellei halvemmallakin, mutta itellä on ollut kasa e-villen soittimia, ja kaikki on mennyt rikki, eikä niiden "takuukaan" korjaa/vaihda uuteen soittimeen jos soitin menee itsestään rikki, sillä pitäisi laittaa niiden tilille 15€ ettei tarvi soitinta lähettää ja ne sitten laittaa uuden soittimen tulemaan, mutta wanhan soittimen lähettäminen tulee halvemmaksi -_-
Huomaatko että kun sinulla on ollut kasapäin e-villen tuotteita, niin ehkä olisit jo sillä rahamäärällä löytänyt itsellesi sellaisen merkkisoittimen joka lukisi .txt tiedostoja ja ei menisi heti rikki.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa (19.9.2018 08:16)
YouTube lähti pelivideoihin mukaan hieman myöhässä, minkä takia Twitch on päässyt kasvamaan nykyiseen kokoluokkaansa videopalveluna. YouTube on yrittänyt kampittaa Twitchiä omalla YouTube Gaming ....
Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality Firefox hyppäsi virtuaaliseen todellisuuteen – Lataa Firefox Reality (19.9.2018 08:02)
Jos tykkäät käyttää Firefoxia tietokoneella ja puhelimessa, niin enää ei ole syytä olla käyttämättä sitä myös virtuaalilaseilla. Mozilla on nimittäin julkaissut Firefox Reality -nimisen verkkoselaimen, ....
Amazon aikoo tuoda ääniavustajansa mikroaaltouuniin ja autoon Amazon aikoo tuoda ääniavustajansa mikroaaltouuniin ja autoon (18.9.2018 20:15)
Amazonia ei tunneta teknologiayhtiönä, mutta se silti toimi ääniavustajien ja älykaiuttimien pioneerina. Nyt biljoonan dollarin verkkokauppajätti työstää ainakin kahdeksaa Alexalla varustettua laitetta. ....
Googlen Family Link antaa vanhemmille avaimet teinien puhelimiin Googlen Family Link antaa vanhemmille avaimet teinien puhelimiin (18.9.2018 19:50)
Google julkisti perheiden välisiä älypuhelinkuvioita helpottavan Family Link -hubin viime vuoden puolella. Erityisen käytännöllinen ominaisuus on EU:n tietosuojadirektiivin eli GGDPR:n jälkimainingeissa. ....
Samsungin älypuhelimiin lisää mullistuksia: J-sarja saa kirveestä, Galaxy M tilalle Samsungin älypuhelimiin lisää mullistuksia: J-sarja saa kirveestä, Galaxy M tilalle (18.9.2018 18:55)
Samsung on vuosien saatossa ollut yhdessä Applen kanssa älypuhelinmarkkinoiden stabilointiaines. Korealaisyhtiöltä on voinut vuosi toisensa jälkeen odottaa samaa kaavaa, jolla menestystä onkin ....

Uutisarkisto