AfterDawn: IT-alan uutiset

Creative esitteli uudet ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -soittimet

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 9.4.2010 14:35 Kommentteja (2)

Creative esitteli uudet ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -soittimet Kannettavien mediasoittimien markkinoilla on viime aikoina ollut hieman hiljaisempaa, mutta nyt Creative on jälleen potkimassa eloa markkinoille uusilla ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -mediasoittimilla.
ZEN X-Fi Stylet pitävät sisällään joko 8, 16 tai 32 gigatavua flash-muistia, 2,4-tuumaisen LCD-näytön (320x240), videoulostulon, litium-ioni-akun, FM-radion, sisäänrakennetun kaiuttimien ja mikrofonin.

Mediaformaattien osalta tuettuina ovat mm. MP3, WMA, WAV, Audible, AAC, FLAC, JPEG, BMP, WMV9, MPEG4-SP ja Xvid. Videotiedostojen osalta suurin tuettu resoluutio on 640x480. Soittimen nimen mukaisesti äänenlaatua voi yrittää parantaa X-Fi-tekniikana avulla.

Kokoa soittimella on 83,6x48,7x11,7mm ja painoa 56 grammaa. Akun luvataan jaksavan yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 25 tuntia ja videoiden katselua 5 tuntia.

8 gigatavun mallin suositushinta on Creativen omassa verkkokaupassa on 79,99 euroa, 16 gigatavun mallin 119,99 euroa ja 32 gigatavun mallin 179,99 euroa.ZEN Stylet ovat puolestaan halvempaan hintaluokkaan asettuvia soittimia, ja markkinoille tulee sekä ZEN Style 100- että ZEN Style 300 -soittimia.

Molemmat mallit pitävät sisällään joko 4, 8 tai 16 gigatavua flash-muistia, 1,8-tuumaisen LCD-näytön (128x160), litium-ioni-akun ja mikrofonin. ZEN Style 300 -soittimista löytyy lisäksi FM-radio ja sisäänrakennettu kaiutin.

Mediaformaattien osalta tuettuina ovat MP3, WMA, WAV, Audible ja JPEG. Laite toistaa myös videoita, mutta kaikki videot pitää muuttaa yhteensopivaan formaattiin erillisen ohjelman avulla.

Kokoa soittimella on 79,5x40x13,6mm ja painoa 44 grammaa. Akun luvataan jaksavan yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 32 tuntia ja videoiden katselua 4 tuntia.

ZEN Style 100 -mallien hinnat ovat 39,99 euroa (4GB), 59,99 euroa (8GB) ja 79,99 euroa (16GB). ZEN Style 300 -mallien hinnat ovat puolestaan 49,99 euroa (4GB), 69,99 euroa (8GB) ja 89,99 euroa (16GB).

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

110.4.2010 7:47

ZEN X-Fi Stylevaikuttaa ihan hyvältä, tosin ainoa asia mikä häirittee, on se, että laitteela ei voi(ainakaan minun tietääkseni) lukea .txt tiedostoja

Noh vastaavia saa e-villestä 45€ ellei halvemmallakin, mutta itellä on ollut kasa e-villen soittimia, ja kaikki on mennyt rikki, eikä niiden "takuukaan" korjaa/vaihda uuteen soittimeen jos soitin menee itsestään rikki, sillä pitäisi laittaa niiden tilille 15€ ettei tarvi soitinta lähettää ja ne sitten laittaa uuden soittimen tulemaan, mutta wanhan soittimen lähettäminen tulee halvemmaksi -_-

211.4.2010 13:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti D00mer:
...vastaavia saa e-villestä 45€ ellei halvemmallakin, mutta itellä on ollut kasa e-villen soittimia, ja kaikki on mennyt rikki, eikä niiden "takuukaan" korjaa/vaihda uuteen soittimeen jos soitin menee itsestään rikki, sillä pitäisi laittaa niiden tilille 15€ ettei tarvi soitinta lähettää ja ne sitten laittaa uuden soittimen tulemaan, mutta wanhan soittimen lähettäminen tulee halvemmaksi -_-
Huomaatko että kun sinulla on ollut kasapäin e-villen tuotteita, niin ehkä olisit jo sillä rahamäärällä löytänyt itsellesi sellaisen merkkisoittimen joka lukisi .txt tiedostoja ja ei menisi heti rikki.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista Netflix järkytti sijoittajia – Tilaajamäärät jäivät pahasti ennusteista (17.7.2018 06:56)
Netflix joutui aiheuttamaan pettymyksen sijoittajille julkaisemalla kasvuluvut, jotka jäivät kuitenkin odotuksista. Osavuosituloksen julkistuksen jälkeen Netflixin kurssi putosi jälkihuutokaupassa ....
Galaxy S10 ottaa mallia iPhoneista – Sisältää myös Applen hylkäämän tekniikan Galaxy S10 ottaa mallia iPhoneista – Sisältää myös Applen hylkäämän tekniikan (17.7.2018 06:39)
Korealainen The Bell -julkaisu kertoi viime viikolla tiedoista, joiden mukaan Samsungilta olisi tulossa ensi vuonna peräti kolme Galaxy S10 -mallia. Tähän asti erilaisia kokovariaatioita on ....
Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle Skype uudistui – Saa tuen puheluiden nauhoitukselle (16.7.2018 19:42)
Aikoinaan nettivideopuheluiden ykköseksi muodostunut Skype on saamassa ominaisuuden, jota palvelun käyttäjät ovat jollain tasolla toivoneet ehkä jo 15 vuotta – nimittäin mahdollisuuden nauhoittaa puheluita. ....
Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle (16.7.2018 06:53)
Uuden sukupolven teknologiassa ominaisuudet lisääntyvät ja tehostuvat, mutta hinta pysyy usein samalla tasolla kuin aiemminkin. Tästä näkökulmasta katsottuna ei pitäisi olla kovin suuri ihme, ....
3 kommenttia
Koneoppimisen aikakausi – Tarjoukset eivät ole enää samoja kaikille Koneoppimisen aikakausi – Tarjoukset eivät ole enää samoja kaikille (16.7.2018 06:41)
Supercellin data scientist Jarno Seppälä piti hiljattain esitelmän Games First -tapahtumassa, missä on kertoi miten peliyhtiö hyödyntää koneoppimisen mahdollisuuksien Clash Royale -pelissä. ....

Uutisarkisto