AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft julkaisi 64GB-mallin Zune HD:stä

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.3.2010 20:27 Kommentteja (1)

Microsoft julkaisi 64GB-mallin Zune HD:stä Microsoftin kannettavien mediasoittimien Zune HD -mallisto saa parin viikon päästä uuden tuotteen, kun myyntiin tulee 64 gigatavun flash-muistilla varustettu malli.
Kyseistä laitetta odotettiin markkinoille jo viime vuonna, mutta jostain syystä Microsoft toi tuolloin myyntiin ainoastaan 16 ja 32 gigatavun tallennuskapasiteeteilla varustetut mallit. Uuden 64 gigatavun soittimen suositushinta on Yhdysvalloissa 349,99 dollaria, eli 50 dollaria vähemmän kuin Applen samalla muistimäärällä varustettu iPod touch. Värivaihtoehtoina uudessa soittimessa ovat platina, musta, sininen, punainen, vihreä, purppura ja aniliininpunainen.

Samalla Microsoft tiputtaa nykyisen mallien hintoja 20 dollarin verran, joten 16 gigatavun mallin uusi suositushinta on 199,99 dollaria ja 32 gigatavun mallin 269,99 dollaria.

Lähiviikkoina Zune HD -soittimille on luvassa firmware-päivitys, joka tuo mukanaan tietokoneen Zune-ohjelmasta tutun Smart DJ -toiminnon soittolistojen luomista varten, musiikkia suosittelevan Picks-lisäyksen sekä Xvid-tuen (MPEG-4 Part 2) AVI-tiedostoille.

Eurooppalaisten kuluttajien harmiksi Zune HD -soittimia ei kuitenkaan myydä virallisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella, eikä tähän tilanteeseen ole näillä näkymin tulossa muutosta.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

131.3.2010 23:30

Myytäisiinpä Suomessa myös noita, niin voisin jopa ostaakkin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto