AfterDawn: IT-alan uutiset

CeBIT: Archos esitteli uudet Android-kotitabletit

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 1.3.2010 16:32

CeBIT: Archos esitteli uudet Android-kotitabletit Huomenna käynnistyvien CeBIT-messujen varaslähtö alkoi tänään, kun muutamat valmistajat kertoivat tietoja tulevista tuotejulkaisuistaan. Ensimmäisten joukkoon ehti Archos, joka käytti tilaisuutensa hyväksi esittelemällä uusia Android-ohjelmistoalustaa hyödyntäviä tablet-laitteita.
Home Tablet Archos 7- ja Home Tablet Archos 8 -laitteiden suurin myyntivaltti on niiden edullinen hinnoittelu, joka alkaa 149 eurosta.

Laitteiden suurimmat erot liittyvät ulkomuotoon ja kosketusnäytön kokoon (7 ja 8 tuumaa). Molempien laitteiden suorittimena hyrrää 600 megahertsin kellotaajuudella toimiva ARM9 ja sisäänrakennettu Flash-muistia on 7:ssa 2 tai 8 gigatavua ja 8:ssa 4 gigatavua.

7:lla on painoa 350 grammaa ja paksuutta 12 millimetriä. Vakiona laitteessa on WLAN-tuki ja akun luvataan kestävän videoiden katselua 7 tuntia ja musiikin kuuntelua 44 tuntia.

8:lla painoa on hieman alle 400 grammaa ja paksuutta sama 12 millimetriä. Laite muistuttaa ulkonäöltään kuvakehystä, ja sopivan ohjelman avulla laite muuttuu digitaaliseksi kuvakehykseksi tai kuten esimerkkikuvassa näytetään, voi laitetta käyttää myös keittiön reseptikirjana.

7-laitteita on luvassa myyntiin huhtikuussa ja 8-laitteita toukokuussa. Lisäksi kesällä on luvassa uusia malleja, joista löytyy tehokkaampi ARM Cortex -suoritin ja kosketusnäyttöjen koot vaihtelevat 3-10 tuuman välillä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto