AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony hakee pelitestaajaa tosi-TV:n avulla

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 2.2.2010 11:27 Kommentteja (4)

Sony hakee pelitestaajaa tosi-TV:n avulla Tosi-TV-sarjojen värikäs lista saa pian lisää pelipainotteista sisältöä, sillä Sony Computer Entertainment America (SCEA) kertoi eilen uudesta The Tester -sarjasta, jossa etsitään yritykselle uutta pelitestaajaa.
Ohjelmassa kilpailee 11 pelaajaa, jotka kamppailevat toisiaan vastaan fyysisiä ja henkisiä taitoja mittaavissa kilpailuissa. Mukana on mm. PaintBall-sotaa, jättimäisiä ritsoja ja hamsteripalloja. Ohjelmassa olevien kilpailijoiden ikä vaihtelee 22-36 vuoden välillä ja mukana on ihmisiä eri aloilta, kuten opiskelija ja autokauppias. Voittajalle on luvassa 5 000 dollarin bonus ja työpaikka alalla, joka kuulostaa helvetiltä.

Kilpailijoiden toimia arvioivat lisäksi tuomarit, joiden joukkoon kuuluvat mm. näyttelijä/koomikko Hal Sparks sekä God of Warin parissa työskennelleet David Jaffe ja John Hight. Ohjelman juontaa Meredith Molinari.

Sarjaa voi katsella ilmaiseksi PlayStation Networkin kautta ja ensimmäinen jakso ilmaantuu ladattavaksi tämän kuun 18. päivä. Ohjelman traileriin ja kilpailijoihin voi tutustua TheTester.com-sivuton kautta.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

12.2.2010 11:31

oon aina halunnu kattoo telkkarista kun 11 nörttiä pelaa keskenään

22.2.2010 14:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:
oon aina halunnu kattoo telkkarista kun 11 nörttiä pelaa keskenään
Jos haluan katsoa finninaamaisia ja hikisiä nörttejä pelien ääressä, menen Assembly:n. Vertailussa jopa BB:n kaltainen kura alkaa vaikuttamaan kelvolliselta. Oikeasti nyt, ketä tämä ohjelma voisi kiinnostaa?

PS: Tiedän, ei ole pakko katsoa lässyn lässyn lää, ei tarvitse kertoa sitä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.2.2010 @ 14:36

33.2.2010 8:38

Siis ei jumalauta mihin tv ohjelmat on menossa...

43.2.2010 15:15

Tuokin tulisi helpommaksi ja halvemmaksi, jos vain pistäisivät omien tuotteidensa mukaan mainoslaput. Säästyisi rahaa, eikä tarvisi tehdä uutta ohjelmaa, jonka katsoja luvut tippuvat ekan jakson jälkeen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto