AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n OLED-TV myynnissä 1 700 euron hintaan

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.1.2010 12:57 Kommentteja (2)

LG:n OLED-TV myynnissä 1 700 euron hintaan Kulutuselektroniikkaa valmistava LG esitteli viime vuoden CES-messuilla 15 tuuman AMOLED-televisiota, ja muutaman viivästymisen jälkeen kyseinen laite on viimein päätynyt kauppojen hyllyille Etelä-Koreassa.
YouTubesta löytyvässä videossa televisio on esillä paikallisessa tavaratalossa, mutta jostain mystisestä syystä televisiota ei ole sijoitettu muiden televisioiden viereen, vaan laitteen seurana ovat kuivausrummut ja pesukoneet. Esittelykoroke ei myöskään paljasta laitteen mallinumeroa tai teknisiä tietoja, joten tältä osin LG:llä on vielä parantamisen varaa.

Kuluttajien onneksi laitteen hinta on kuitenkin odotettua edullisempi, sillä kurssimuunnoksen jälkeen siitä pitää pulittaa noin 2 500 dollaria eli noin 1 730 euroa. Sonyn 11-tuumaisesta OLED-televisiosta saa Euroopassa maksaa hieman yli 3 000 euroa, joten jos vaihtokurssit pysyvät suotuisina, on LG:n OLED-televisio Suomessakin selvästi halvempi kuin Sonyn vastaava malli.

OLED-televisioiden osalta on tällä viikolla luvassa lisää uutisia, kun CES-messut käynnistyvät Yhdysvalloissa torstaina, jolloin esillä on luultavasti uusia OLED-tekniikkaa hyödyntäviä näyttölaitteita.


Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

15.1.2010 15:18

Kiva hinta, toivotaan, että hinnat laskisi suhteellisen ripeästi samalla kun koko kasvaa, niin saataisiin LCD:lle ja plasmanäytöille korvaaja.

25.1.2010 22:48
WumWum
Inactive

LG panostaa todella hyvällä tatsilla uusiin tuotteisiin. LG KM900 puhelin on IPOD:in tasoinen 'älypuhelin'. Olen todella tyytyväinen LG:hen. Keep it going!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto