MySpace haastaa Spotifyn myös Euroopassa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 3.12.2009 16:03 Kommentteja (2)

MySpace haastaa Spotifyn myös Euroopassa Suosiotaan viimeajat muille yhteisö- ja musiikkipalveluille menettänyt MySpace on haastamassa ruotsalaispalvelu Spotifyta nyt ensimmäistä kertaa Euroopassa, kertoo Telegraph. Aiemmin Yhdysvalloissa toiminut ja nyt Briteissä lanseerattu MySpace Music tarjoaa ilmaiseksi musiikkia ja musiikkivideota kaikilta neljältä suurelta levy-yhtiöltä. Levy-yhtiöt ovat mukana palvelussa myös omistajina, kuten Spotifyssäkin. Palvelu rahoitetaan täysin näyttöpohjaisilla mainoksilla, joten Spotify-käyttäjiä ärsyttäneet äänimainokset eivät keskeytä kuuntelua.
Eroavaisuuksia Spotifyihin löytyy tosin useita. Ensinnäkin palvelua käytetään nettiselaimella erillisen sovelluksen sijaan. Rekisteröityminenkään ei ole pakollista, mutta soittolistojen tekeminen ja sisällön jakaminen muiden käyttäjien kanssa vaatii tunnukset. Maksullista palvelua MySpace Musicista ei ainakaan toistaiseksi nähdä.MySpace Musicista löytyy miljoonia musiikkikappaleita, kymmeniätuhansia musiikkivideoita sekä MySpacen ja artistien tuottamia videoita. Tarkkaa musiikkikappaleiden määrää MySpace ei kertonut.

Nähtäväksi jää kuinka MySpace onnistuu rahoittamaan mainoksilla palveluaan sekä mukana olevia levy-yhtiöitä ja niiden artisteja. Spotifyn kohdalla olemme kertoneet mainosrahoitteisen palvelun korvaavan artisteille vain taskurahoja. Palvelun laajentumisesta muualle Eurooppaan ei ole vielä tietoa.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

13.12.2009 18:10

Lol joku "myspace" :)

(Spotifyn käyttäjä)

24.12.2009 07:50

Jossain MySpace-musicissa tuskin koskaan tulee olemaan yhtä hyvä tarjonta kuin Spotifyssä. Kyllähän nuo luvut isoilta kuulostaa, mutta Spotifystä löytyy semmoisiakin ylläreitä mitä tuskin MSM:sta tulee löytymään. Lisäksi Spotifyn etuna on Last.fm-tuki, ilman sitä en käyttäisi sitäkään. Lisäksi Spotify omassa ohjelmassaan on paljon kätevämpi kuin selainpohjainen.

Flopin käryä ilmassa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....
Facebook aikoo syrjäyttää älypuhelimet – Kehittää älykkäitä Ray-Baneitä Facebook aikoo syrjäyttää älypuhelimet – Kehittää älykkäitä Ray-Baneitä (18.9.2019 06:04)
Facebookilla ei ole sen kunnianhimoisempaa suunnitelmaa kuin korvata älypuhelimet älykkäillä Ray-Ban-laseilla. Yhteisöpalvelujätti on nimittäin sopinut silmälasibrändejä hallinnoivan Luxottican ....
iPhone 11:n arvostelut julki – Nämä asiat keräävät kiitosta iPhone 11:n arvostelut julki – Nämä asiat keräävät kiitosta (17.9.2019 18:46)
iPhone 11:n ja iPhone 11 Pro -puhelimien salassapitosopimukset ovat selvästi päättyneet, sillä kansainväliset teknologiablogit ovat kilvan julkaisseet omat arvostelunsa puhelimista. Kolmen uutuuspuhelimen ....

Uutisarkisto