MySpace haastaa Spotifyn myös Euroopassa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 3.12.2009 16:03 Kommentteja (2)

MySpace haastaa Spotifyn myös Euroopassa Suosiotaan viimeajat muille yhteisö- ja musiikkipalveluille menettänyt MySpace on haastamassa ruotsalaispalvelu Spotifyta nyt ensimmäistä kertaa Euroopassa, kertoo Telegraph. Aiemmin Yhdysvalloissa toiminut ja nyt Briteissä lanseerattu MySpace Music tarjoaa ilmaiseksi musiikkia ja musiikkivideota kaikilta neljältä suurelta levy-yhtiöltä. Levy-yhtiöt ovat mukana palvelussa myös omistajina, kuten Spotifyssäkin. Palvelu rahoitetaan täysin näyttöpohjaisilla mainoksilla, joten Spotify-käyttäjiä ärsyttäneet äänimainokset eivät keskeytä kuuntelua.
Eroavaisuuksia Spotifyihin löytyy tosin useita. Ensinnäkin palvelua käytetään nettiselaimella erillisen sovelluksen sijaan. Rekisteröityminenkään ei ole pakollista, mutta soittolistojen tekeminen ja sisällön jakaminen muiden käyttäjien kanssa vaatii tunnukset. Maksullista palvelua MySpace Musicista ei ainakaan toistaiseksi nähdä.MySpace Musicista löytyy miljoonia musiikkikappaleita, kymmeniätuhansia musiikkivideoita sekä MySpacen ja artistien tuottamia videoita. Tarkkaa musiikkikappaleiden määrää MySpace ei kertonut.

Nähtäväksi jää kuinka MySpace onnistuu rahoittamaan mainoksilla palveluaan sekä mukana olevia levy-yhtiöitä ja niiden artisteja. Spotifyn kohdalla olemme kertoneet mainosrahoitteisen palvelun korvaavan artisteille vain taskurahoja. Palvelun laajentumisesta muualle Eurooppaan ei ole vielä tietoa.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

13.12.2009 18:10

Lol joku "myspace" :)

(Spotifyn käyttäjä)

24.12.2009 07:50

Jossain MySpace-musicissa tuskin koskaan tulee olemaan yhtä hyvä tarjonta kuin Spotifyssä. Kyllähän nuo luvut isoilta kuulostaa, mutta Spotifystä löytyy semmoisiakin ylläreitä mitä tuskin MSM:sta tulee löytymään. Lisäksi Spotifyn etuna on Last.fm-tuki, ilman sitä en käyttäisi sitäkään. Lisäksi Spotify omassa ohjelmassaan on paljon kätevämpi kuin selainpohjainen.

Flopin käryä ilmassa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....
Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien (21.11.2019 06:14)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti Twitterissä avanneensa Teksasissa Applen uuden tuotantolinjan, mikä edustaa hänen pyrkimyksiään palauttaa tuotantotyötä Aasiasta takaisin Yhdysvaltoihin. ....
Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi (21.11.2019 05:56)
Vaikka maailma muuttuu, niin yksi asia ei tunnu muuttuvan mihinkään: sähköpostin käyttö haittaohjelmien levittämiseen. Yksi uusimmista kierrossa olevista haittaohjelmakampanjoista levittää sähköpostin ....
3 kommenttia

Uutisarkisto