AfterDawn: IT-alan uutiset

Vevo starttaa joulukuussa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 19.11.2009 15:24 Kommentteja (1)

Vevo starttaa joulukuussa Huhtikuussa YouTube ja Universal Music Group (UMG) kertoivat kehittävänsä yhteistyössä uutta Vevo-sivustoa, joka tarjoaa kuluttajille musiikkia ja musiikkivideoita. Nyt sivuston aukeamispäivä on selvinnyt, kun sivustolle sähköpostiosoitteensa kertoneet tahot saivat eilen kuulla sivuston aukeavan pian.
Joulukuun 8. päivä avattavan sivuston räiskyvää alkua juhlitaan New Yorkissa ja sähköpostin mukaan luvassa on paras musiikkivideoihin ja viihteeseen liittyvä kokemus.

Vevon oman sivuston ohella videoita ilmaantuu katsottavaksi myös YouTubeen, jonne avataan Vevo-kanava samana päivänä.

YouTuben ja UMG:n ohella sivustolle musiikkia tarjoaa Sony, jonka lisäksi mukana on matkapuhelin- ja laajakaistaoperaattori AT&T sekä miljoonien rahoituksen palvelulle taannut Abu Dhabi Media Company.

Vevon avaamisen yhteydessä nähdään todennäköisesti suurehko mainoskampanja, jonka yhtenä keulakuvana toiminee Curtis Jackson, joka tunnetaan paremmin 50 Cent -taiteilijanimestään.

Vevon kilpailuvaltit muita vastaavia sivustoja vastaan ovat parempi kuvan- ja äänenlaatu, joiden uskotaan houkuttelevan kävijöitä. Sivuston toiminta rahoitetaan aluksi mainostuloilla, mutta tällä hetkellä ei ole tieto siitä, että näytetäänkö musiikkivideoiden yhteydessä videomuotoisia mainoksia vai tyydytäänkö palvelussa pelkästään tekstimainoksiin.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.11.2009 22:40

Jotenkin epäilen, että Euroopassa päästään katselemaan sitä hienoa "Palvelu on valitettavasti käytössä vain Yhdysvalloissa. Pahoittelemme ongelmaa plaa plaa plaa..."

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto